verun má psa hladkosrstého, a bišonek nemá srst australáka. Opravdu je třeba rozlišovat typ srsti.
“Byl by to jeden velkej cucek a ještě k tomu smraďoch.”
nebyl, pokud by byl řádně vyčesáván, ani by nesmrděl, pokud by k tomu nebyl nějaký vnitřní důvod, nebo se tedy nevyválel v tlející rybě, např.. AUO se češe, češe a zase češe! Koupel jen když je opravdu důvod.
Dobrý den 😉,
a o čem píšu? Hlavně si přečtěte poslední mojí větu a tam to je, že jo🤫.
Jsem ráda, že jste mě podpořila. Mně to příjde normální koupat psa. Nedovedu si představit kdybych to nedělala. Byl by to jeden velkej cucek a ještě k tomu smraďoch.
Dobrý den ,
tak i já Vás podpořím👍 protože koupu každý měsíc oba kulíškovy i já. Duvod? Protože jsme parta canisterapeutická a za měsíc se na nás vystřída neskutečných ruk. K tomu mám jednoho bílého a na něm je to opravdu poznat. Dokonce musím i fenovat a natahovat srst páč je rasy Bišonek a tam se musí.
Za těch 20let co mám Bišonky výstavní ( a to se koupat musím) nebyl nikdy problém jen je připravit a naučit, nikdy a podotýkám, že nikdy nebyl problém se srstí ani s kuži. Jen jednou před 15lety a to mojí chybou.
Tak, že já jsem zastáncem koupání pokud je to nutné, u někoho často a u někoho nikdy. Prostě se tomu nevyhne a tečka😉
Omlouvám se za komplikaci se zobrazením lidí, kteří lajkovali. Zkuste to prosím teď. U mě už se to tváří, že to funguje 🙂.
Dobré ránko 😉,
u mě se zobrazuji stále. Jedu na tabletu Androidem a prohlížeč Seznam, jina jsem pablb PC. Cokoliv a kdekoliv mi napište, že mám udělat to a tamto, tak máte smolíka semnou páč já jen tuším kde mám tlačítko off-on.
Nic a nikdo z nás nevyřeší, všichni už jsme si ponadavaly, tak bychom mohly už mlčet a nebrat jméno toho co se nesmí vyslovovat na hlas a necháme ho už spat🙏
Přešli jsme sem, admini pro nás web vymazlili k obrazu našemu, tak si myslím, že je načase nechat spat toho co se jeho jméno nesmí vyslovit nahlas😉
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.06.2023, 12:15:45
Dobrý den,
ale no tak😜, kolikrát nás už někdy někdo na diskuzi o psech ( i-fauna) urazyl? Kolikrát se i do mě pustily dvě osoby? A to chodím jen na 90% číst. Taky mě pokaždé urážky, osočování mrzí a dlouho, ale vždy si řeknu, že internet neumí přenášet emocea tim pádem osoby nevědí jak to myslím.
Tak s*eru ( abych nebyla moc vulgární,proto ta hvězda)😉 na to.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 16.06.2023, 01:03:37
Dobré ránko fikovnice 😉,
jsem se snažila všemu porozumět a jako človíček co nemá kočky, ale jen psy, tak jsem se k problému nevyjadřovala a i to, že některé mé příspěvky jsou nepochopené.
Jani a bodlinko obě jste super baby a píší to opravdu tak jak to cítím, zároveň říkam serte na to , udělejte tlustou čáru a píšeme dál.
Potřebují rady od Vás obou a nechci abyste obě se mi stratily. Chci Vás obě veřejně číst. Chyběli byste mi k rannímu kafíčko.
a mě se docela líbí, že při ranní kávě mám na tabletu všechny diskuze najednou . Pomalu pročítam a učím se i o jiných zviřátkach, informace k nezaplacení. Docela vtipné i to, když si lidičky vyměňují názory, to si vždy říkam, že jim praskne cévka v mozku a budou tahat nohu za sebou.