No jujííí, snad to vše vyjde na 200%. A je to ta Karviná 4- Ráj?
No jujííí, snad to vše vyjde na 200%. A je to ta Karviná 4- Ráj?
Jojo ještě jedna v Karviné 4-Ráj. Tam jsem se narodila.
Držím vše co se dá, aby to dobře dopadlo 🤫👍.
No je to krása a vím, že tohle nikdy nebudu mít páč síly ubývají.
Moc hezké. Já taky měla želvu, ale minulý rok jako 9letá najednou umřela. Nevím nic co se stalo, připravovali jsme pro ní velký výběh a už se nedožila.
Ohledně papoušků chápu.
Zbyňku a u těch Ara papoušku už jste někdy zkoušel volný průlet? U nás v Havířově měl pán dvě Ary a lítali si kolem centra na volno, chodil s nimi na ramenou po městě, do obchodu a dokonce byly i v novinách i v TV. Jenže pán pak řekl, že končí s průletem protože lidičky jsou hajzly.
Nic za to nedáš jen telefon a budeš mít aspoň dobré na srdíčku, že jsi vyzkoušela vše co se dalo okolo toho dělat a hlavně se nestyď a mluv, mluv, mluv a žádej pomoc. Tak bych to řešila já😉.
A zase krása, jen dám takovou poznámku, že když se zadívám medvědí mamině do očí vůbec, ale fakt vůbec s ní nemám strach😉za tím monitorem😉.
Jojo já to vím, ale i tam mají špičkovou neurochirurgii a nebo do Ostravy -Poruby na fakultku. Odvoz určitě sanitkou a nebo obrátit se na tvoje město a požádat o pomoc. Já bych to takhle určitě udělala a když jím vysvětlíš svojí situací tak určitě město něco pomůže, vyhledá. No já fakt bych telefonovala o sto šest.
No hurá už to má za sebou a jak se spokojeně tváří.
Super, huráááá👍. A ještě rodíte? Asi jo, ono u větších plemen bývá toho trochu těch mimišku víc🐕.
No to je krása ty kráso😍🥰🤩.
A kolik jich teda je a bude?
Bobí prosím volej do Karviné 6- Nové Město, Hornická nemocnice. Tady u nás jsou ortopedi na hooodně vysoké úrovni. Já mám už nástup 2.7, tak snad bolestí pominou a bude dobře. Kdo tě tam odveze? Zkusila bych to sanitkou, v takovém stavů určitě máš nárok.
Jé Raduš tak tohle mě nenapadlo to jako fakt a děkují😉.
Raduš co pak dělá tvůj manžel za práci? Čím se živí? Něco mi jde po mozku jak něco napíšeš, ale to jen hádám 😉.
Ha a já jí mám taky, dokonce jsem ji zachránila po původních statkářích co jim patřil tady ten statek. Už mi ji chtěli chlapy zlikvidovat páč zasahovala do chodníku tak jsem polovinu u kecala a mám ji. Ještě mám dole dvě, ale ty jsou s květem bílím a maličkým, když kvete i to bílé je okolo hodně vůně .
Prosím vidím, že vaříte , ale nenapsal jste co to bude a já jsem docela zvědavá😉.
A moc děkuji ❤️, už jsem koukala i video a dohlédla jsem jak i ho skladovat. Nejlepší jak je to vyfocené ukázané a já vidím.
Kouknu až budu doma, zatím jsem v práci 😜.
No teda vau, jak je fakt naježený a ten bojový postoj, pro mě krásná 😍.
Hi já to tušila 👍 jen mě to tak napadlo.
Aha moc děkuji ❤️ fakt jsem 🙂↔️, ale já mám asi bez květů. Včera jsem byla kouknout a prozatím žádna změna. Tak čekám.