Boby moje nervy, to snad ne 🤬. To jsou šaškárny.
Boby moje nervy, to snad ne 🤬. To jsou šaškárny.
No rapotačko za mě máte všechny prsty na horu 👍👋🖐️ a první nejde věřit, že je to ona, ale hlas tam je.
U nás byl průtrž mračen a to doslova , naštěstí bez krup , ale zato intenzivně i s větrem co ohýbal stromy, bouřky taky byly, ale jen snad jeden hrom praštil nad chalupou jinak byly vzdálené, jo a začalo to tady ve 20 hod. a skončilo okolo 21 hod. Asi zase nic nevydrželo na stromech.
No jasňačka, že kdo má pejsky dokáže navazovat přátelství, vztahy👍.
No tak se taky přidám páč co máme Chulika tak se u nás mluví v šifrách a i na to přijde co jsme chtěli říct. Ten pes opravdu ví a tuší nic předním nezamaskujeme.
A proto jsme věděli, že budeme jednou staří tak máme barák bezbariérový a nahoru to mají moje děti, tam šlapat nemusím. Ani ten sklep nemáme, jinak bychom byly furt zaplavení. Jojo mám tady sousedky které jsou vdovy a je jim +-85let, žijou, setkají, o zahrady se starají…..atd. no prostě čupr babky a já si beru příklad, budu jak oni🫣pokud se něco neposere, že jo🤣.
Ano proto píšu, že až nebudeme moct tak se stěhuji blíž k synovy do garsonky a nebo důchoďak.
Já jsem vlastně človíček celoživotní panelákový a musím napsat, že není to ideál protože v tom paneláku je nuda. Já vím můžete chodit na výlety , za kulturou, různé sporty …..atd, ale mít zahradu je prostě nej. Jen bydlení na vesnici má jednu nevýhodu prozatím na co jsme přišly, že když něco potřebujeme vyřídit a nebo lékaře tak je to jízda autem na půl hodiny. V městě vše pod nosem dojdete i pěšky, auto na vesnici nutnost a až nebudeme moct tak se stěhuji do domova důchodců a nebo blíž k synovy do garsonky.
Pro mě bydlení v baráčku je prostě nej a nerada bych měnila a tím, že miluji přírodu je pro mě a mou dušičku super. Samozřejmě, že starost o barák je zase někde jinde a co to neustále stojí peněz, o jéje.
No já myslela, že jenom my máme chladno v chalupě a koukám, že nejsem sama. Taky toho jednoho jsem musela přikrývat už je trochu starší u holičky jsme se špatně domluvily a sjela je strojkem na kůži a k tomu jsme přestaly topit. Ono už to takhle trvá 2 měsíce a teprve teď snad už to máme za sebou. U bývalého pejska klepačky když mu začaly v 10 letech a nepřestaly ani v létě jsme musely jít k vet a dostal dvě diagnózy buď chybí nějaký vitamín ( což nevadí ten se dodal) a nebo začínající demence. Nakonec to byla demence a do tři čtvrtě roku už pejsek nebyl. Proto hlídám i ty klepačky.
Kliďo píďo dělejte tanečky s pejskem, vy víte co Vám vyhovuje a na co máte naučeného pejska. Pokud to máte tak a tak nastavené vaše věc a vaše radost. Mám pejsky od mala, psy byly maxi i pídi a můžu napsat, že každý pejsek je jiný a na každého platí něco jiné a hlavně jak si to udělám tak to mám a mě to tak vyhovuje. Tak, že budu tančit i kolem pařezu když budeme mít oba s toho radost a Lupus se zklidní protože na Šumavě je krásně a přece se nebude rozčilovat, že jo😉.
Tohle a takhle si já pamatuji dřívější domky a nebo ty lepší co dala fikovnice. Vzpomínky se vracejí, moc hezké 👍.
Já se taky připojují 🙏.
Už mi to bylo Lesní žíňkou vysvětleno.
Budu držet vše, aby se ledy pohly páč takhle a v takovém stavu opravdu nemůžeš být 🤨.
Jak tak koukám na Vaše fotky hmmm tam je ale krásných zákoutí a tajemných, práce tam bude dost, jen to posekat a upravit. My když barák kupovaly tak tady zahrada byla jen holá pláň 2000m čtverečních a na chalupě byly jen nové rozvody a stěny a střecha. Za 9let jsme to daly do kupy a jak se říká k obrazu svému abychom mohly na důchod sem se přestěhovat.
Je tak to se nedivím za to srdíčko, já až jednou budu taky ( nebo syn) prodávat tak snad bude můj mozek mimoň protože to by mi srdíčko fakt krvácelo, ale vím, že to jednou přijde.
Já mám taky takového jednoho pejska co se tváří, když jdu snímá jak já říkám za plot, tak ten výraz je opravdu mučednický a když k tomu poprší noooo tak to je síla, to mu trvá i minutu než dokončí jeden krok. Gigoušek od štěněte je prostě salámista a má to tak celý svůj život, hlavně když po něm něco chci tak hodí ten boční pohled jako, že nechápe a je vymalováno.
Tak ten vypadá super👍.
Hele já už ve 4hod. to vzdala a šla dovnitř, my máme metrové statkářské stěny tak že tady ve vnitřním prostoru je příjemné chladno.
Nene Bobí vojenská není 😆tady je kraj hornický, tady se vybavení a vše okolo točilo kolem horníku aby nekecaly, nestávkovali a držely hubu a fáraly, jely na rekordy. Proto horníci měly takové VIP se vším všudy i do důchodu chodily v 50 letech, ale zase na druhou stranu nebylo jim co závidět taková polovina se ani důchodu nedožila a dalších 40% zemřelo brzo v důchodu. Proto Hornická je vybavena jak Fakulta v Ostravě - Porubě.
No já spíš doporučila tu Hornickou protože tam jsou ty top doktoři ( i když všechno může být jinak ). Ráj není špatný jen já mám lepší reference na Hornickou. Ono v podstatě je to jedno hlavně ať Bobči někdo pomůže protože takhle existovat se nedá a hlavně potřebuje ulevit od bolesti.
No bylo by super kdyby jsme se tam potkaly, ale Bobi jde 1.7 teprve na konzultaci a tam jí asi nabídnou plán jak dále a já už 2.7 hospitalizace a 3.7 operace.
Bobík prosím o vysvětlení ( protože já sú tak natvrdlá až to praští 😉) . Já pochopila, že Hornická tě odkázala na tu nemocnici v Ráji neboli Karviná 4. Hornická je v Karviná 6 neboli Nové Město. No tak já vydedukoval, že půjdeš do Karviné 4. Jinak já byla dnes v Hornické u anesteziologa jestli mi schváli operaci, tak že jo a mám nástup 2.7.