teprve teď jsem schopna trochu o tom mluvit. Chvála panu bohu, že mám Gigouška a človíček se může vypsat .
Moc a moc děkuji za Vaší podporu.
Plako Váš příběh jsem vždy četla a fakt mi je líto, že jste to nedali. A to slovo KUUUUR-A jsem několikrát zakřičela. Vždy si človíček říká, že tak to prostě musí být,ale když se to stane, je bolavé srdíčko.
Jedná nevýhoda, Gigoušek hledá Batynka svého kamaráda a parťáka a jak to vydim jsem rozhozená.
moje 💓 asi neeee páč Batulek byl pořízeny od mojí kamarádky za Damyška který mi zahynul v 6letech u dost závažné havárie auta , ne mojí vinou, ale pán přehlédl stopku a já na hlavní.
Milá Fíkovnice na diabetes byla první myšlenka a taky první odběr, výsledek negativní, za půl rok opakovány odběr a zase negativní. Škoda, dalo by se řešit.
musím napsat další postřeh u Batynka, začalo období žravosti a většího neklidu. Opravdu jí neskutečně rychle, chamtivě až nenasytně. Běháni se zhoršuje, venku nic absolutně nic ho nezajímá jen jakmile vidí že jdem směr domu začne tahat jak stanoví 🐕. Nepomůže žádné zklidňování, chlácholení, prostě jde hlavou proti zdi obrazně.
Už nám nepomáhá ani ho zabalit, chce jen chodit a chodit a chodit. Až sám se unaví, pak teprve Vám dovolí ho vzít a uložit .
Jeho žravost je až nepříčetnost, i když už nemá zuby ( protikus) tak jí neskutečné až hlavě, nepomůže ani miska proti hltani. Pití nepřitečně vody vyměnil za žravost. Je neskutečně hubení, velký úbytek na váze, všechny kostí vylizaji. Když mu nedovolím chodit dokáže plakát ( teď to ukazuje a šlape)
Jsem ve fázi, že jdu příští týden znova k vet a poprosím jestli by nemohl nasadit Batynkovy nějaké léky na uklidnění. Manžel se snaží mi pomáhat, ale neumí to s Batynkem jak já 🤫. Prostě je moje zlatíčko a musí já sním komunikovat.
BODLINKO a KOMETO a FIKOVNICE prosím je nějaká pomoc léčivém?
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 24.11.2023, 12:48:39
Dobrý večer,
ano i já ze zdravotních problémů musela kastrovat 2xpesy a 1xfenka. Srst hruza, povaha , žádna změna . Na chemickou kastraci mi vet řekl, že nedoporučuje ničí to jatru a atd….. si už nepamatuji. Já mám veta s přesvědčením alternativní léčba, nerad dává antibiotika.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 24.11.2023, 09:06:56
Tak jsem si v klidu přehrála a dost jsem se pobavila 🤣a proč? Protože při mé výšce 173cm a váze 66kg neřeším hubnutí. Celoživotně jsem hubená i když jsem vyučená kuchařka a vařila jsem , pak jsem byla pekařka ( Hmm takový teploty koláček, rohlík k nezaplacení chuti) . Já prostě tvrdím, že jediná rada nežrat, ale pak je jojo efekt . Jinak příčina je v DNA. Já měla oba rodiče hubené, tak že já jsem celoživotně popelnice v jídle jím hodně a hlavně sladké mňamky 🤫.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 20:37:33
Dobré ránko 😉,
udělejte si svůj web tak jak uznáte za vhodné. Většina se přizpůsobí a po čase přestanou mrmlat. Když se radikálně změnila IF všichni mrmlaly neskutečně dlouho a co se stalo? Nic IF dala vysvětlení proč a zač to udělala, no a my se přizpůsobili a přestaly mrmlat
Jak už tu někdo psal moc nás rozmazluje té . Na upozorňovací obdelníček jsem přišla mrknutím 👁️.
No už jdu ať moc nemrmlám ( nemám na co, mě se vše líbí).
Dája🙋
P.s Chrome jede na 1️⃣, už jsem si i vše přetáhla.
Hlásím, že moje chyby na tabletu a telefonu. Je to ze Seznamu, pokud jsem jela ve Windows a Chrome, chyba tam není. Tak že se omlouvám za obtěžování a děkuji Všem za pomoc😉🙏.
dlouho jsem tu nebyla…to je teda pokec👍.. jen se zeptám..Mají ty odstíny barev “vliv na funkci”?😊Každý máme jiné oči,jiný vkus a chudáci kluci tady dělají nemožné,aby se zavděčili🙃není to jedno?Jsem už asi stará,ale je mi jedno,jestli tam je zvoneček,nebo očičko,fajfka….Jdu si,kam chci jít se kuknout a jsem spokojená😇✅✔️
Jestli vy"XY" nejste moc náročný..❓hm❗mě třeba nevadí,že se znaky nehýbou..je to tak důležité???❓Ale co člověk-to názor…
Dobrý den 😉,
Bobča má naprosto pravdu, “chudák kulíšci”, opravdu nikdo se nemůže zavděčit všem, ale jistě bychom měli my polevit v náročnosti.
Řeší se neustále barvy a pídí barvy a kulíšci oba dva se mohou přetrhnout, ale ne zase někdo chce pídí barvu.
Na místě kluku mě by už je**o. Milí zlatí slevte že svých představ a tak trochu se snažte i vy přizpůsobit.