Kometo vy jste správce? Jsem si všimla až dnes😉.
Kometo vy jste správce? Jsem si všimla až dnes😉.
Ano to je ono 👍.
No jo, my jo, ale my jsme sever Moravy a tady máme různé názvy 😉
Takové ty dva úchyty jeden je očko a na proti je háček, nevím jak se to jinak jmenuje.😂
Drželo i nám, popřípadě jsem našila babku s dědkem, vložku dovnitř a byl klid. Nemusela jsem mazat nikdy.
A jéje, my měly nemocného psa který prostě netušil, že čura, měl to nějak v mozku a to jsem snímá neustále. On stál vedle vás a čural bez toho, že by fakt věděl a to byl pejsek jeden s těch nej čistotných. Tak dostal inkontinenční pas, do toho vložku a bylo vše vyřešeno.
No tak na tuhle zpěvačku a její písničku jsem fat zapomněla. Teď vzpomínám jak za mých mladých let ji velice často hrávaly a mě se vykouřila z hlavy😉.
No tak to je fakt na pohodu👍.
A už zase mám husacinu😘.
Jééé tak Daja střevíčky neprotančí páč střevíčky od svých 19 let nenosí co ji přejelo auto😉.
Písnička hezká , ale zpěvačku jaksi moc nemusím a dokonce ani nevím proč🤔.
Justin je mi tak sympaticky jak Terezka, ale to co vím co vše musel zaplatit za svojí popularitu , tak z druhé stránky ho i lituji. Je to děsné, tohle by nemělo zažit žádné dítě😈.
Víte co snad nemáte pravdu a nebo jo , to vše ukáže čas, ale že se řítíme k záhubě to je fakt neboli do prdele😈.
Jo 💓moc hezké💓 a něžné a mám zase zimomravky.
Tak když nebude bolet vo co gou😉?
Jo a to tajné, že nevíte ani VY tak mi víme do kdy budeme napadeni a kdy bude válka mezi východem a NATO. Je to tak tajné, že to ví celý svět😈?
Bobi ta druhá pro mě nej až mám zimomravky a to pak řeknu ano to je ono.
Doron a co kačenky? Čekám na další zprávy a fotečky😉. Jo a co pejskové na ně?
Už čtu, že podáváte zprávy v jiném vlákně, jdu na to😉.
Haló, haló, haló, pozor hlášení. Od včerejška celý den neskutečně chčije a chčije ještě teď. V dědině vzniká panika ohledně minulého roku ‘ záplavy ’. Dnes pojedu okolo toho našeho 5cm potůčku, tak kouknu na kolik vystoupal na horu.
Ano Dáji poskočilo srdíčko.
No lajkla, ale líbí a hlavně moje mu a říká sluchátka to chce, fakt je to pecka👍🌟, na poslech super jen já radši disko na pohyb😉.
No náhodou Doron exkluzivní na tu rychlovku😉. Se budou mít jak v bavlnce.
A není to to vyšetření jehličky do svalů?