No rapotačko to snad néééé😢. Soucítím s Vámi.
No rapotačko to snad néééé😢. Soucítím s Vámi.
Jojo to je ono a hlavně fakt chrání před sluncem a není tam. Mám odzkoušené a chválím.
Děkuji a děkujeme👍.
Hlášení po menších manévrech😜 Bobík přistála na místě a asi už je i vevnitř u lékaře, tak teď držet vše co máte po ruce 🤫.
Tak na tohle se dá jedině napsat, že naší předci měly mozek na pravém místě a to tím, že třeba bývalé baráky, statky mají ty zdi fakt fest festovní ( já mám metrovky) a opravdu není v takovém baráku zima ani horko. Jasně když je zima a se jen mírně zatopí je opravdu teplo a drží , v létě se zase chodíme do baráku schladit.
Pokud folie je drahá tak zkuste tu folii s lékárničky, ony jsou velké a nemusí být až dolů. Já si to odzkoušela v Havířově v paneláku a fakt to hooodně pomůže. Jo a není šero, je průsvitná.
Děkuji ráda pomůžu když můžu, že jo proč ne a tohle je úplná maličkost. Hlavně, že je internet a můžeme se na dálku spojit. To je velká výhoda👍. A teď, aby to Bobi všechno vyšlo a už měla klid a hlavně dál život bez bolesti ( já vím ještě si bolesti užije po operaci, ale bude to spět k dobrému).
Bobi máš SZ🫣.
Není zač 😉.
Tu fólií mám i já odzkoušené a mužů říct, že fakt moc pomůže👍.
Tak Bobi koukala jsem do papíru a musíš župan , pyžama, léky co bereš, pevná obuv, toaletní soupravu, berle, pásy na páteř, za každý den 15 kč. za televizi adresa na razítku je Karviná - Nové Město, ul. Zakladatelská 975/22, Karvinská hornická nemocnice.
Ještě jsi se ptala na oddělení já ortopedie a ty asi chirurgie páteře, ono je hned u vchodu recepce tak když tam se optej kam vlastně máš jít, tě navedou podle barevných čar. Jo klidně vlastně může to být i ta ortopedie.
Hlavně nezapomeň se na vše ptát, vše jim vysvětlil od toho máme přece pusy, že jo.
Bobi teď jsem vykládala moje mu ten tvůj příběh zdravotní a můj navrhoval, že abys nemusela dojíždět a hlavně takové problémy jak máš ty, tak se nechat hospitalizovat v Karviné na LDN buď před operací a nebo i po operaci. Doma nemáš závazky tak proč bys to nevyužila?
Děkuji a dám vědět jenže 2 . 7 nástup a 3. 7 operace, pak dvě noci na JIP a to nevím jestli tam mužů mí tablet, telefon, noťas😆. Pokud by to nebylo možné tak se ozvu až na pokoji.
Nejdu pod narkóze jen umrtvení přes páteř, ale já říkala, že nechci slyšet dláto, majzlík, beton, vrtačka…..🤣atd, tak prý mě lehce uspí protože je to operace na delší dobu.
No to koukám jak máte lenivé psy😉. Moji pídi psy včera řádily celé dopoledne i odpoledne na zahradě , my seděly, koupaly se a schovávaly se do stínu , zato psy měli svůj den . V jednom kuse od rána samé tanečky i ten Gigoš jako starší pán neustále běhal za Chulim a provokovaly se na v zájem si hrát. Přitom otevřena chalupa, že kdyby to bylo na ně moc horko klidně můžou dovnitř, máme tady chládek.
Bobi držím na zítra vše co mám a to znamená, že 20 prstů , aby to dobře dopadlo🤝.
🤣
Tak u nás to samé a taky tak okolo 21 hod. naštěstí bez krup. Jo a prádelna i v tom dešti a pokračuje to dál.
No právě😂. Děkuji za vysvětlenou ohledně očí👍jasně, že to tak je.
A víte co? Tohle, že zjistím po 15 letech, že jsem jiné orientace, tak to mi hlava nebere. Já nemám nic proti nikomu, jasně řeknu ten je divný, ten je úchyl a ten je zase ne normál, ale zjistit po tolika letech , no pro mě je to uchyl. Protože pokud to v sobě mám tak prostě s tou ženskou a nebo naopak nemůžu spát jasně zkusím jednou dvakrát, ale podle mně tam ten odpor musí být. Vem té si Vítek a Sidovský tihle dva tak jim fandím a podobné páry tak jim držím všechny prsty, ale takový tihle najednou po X letech ve vztahu, tak jim nevěřím ani nos mezi očima a ještě když mi někdo řekne, že je obojetný hmmm tak to už si ťukám na čelo.
Jojo pamatují dobu za komančů a říkalo se jak to mají těžké, jak je zavírají do blázince, jak je chcou převychovat, ale podle mě to musely být tak okolo 50 let, jinak co já vím se o tom moc nemluvilo, ale měly klid. Určitě to takhle veřejně neukazovaly, ale už je nikdo nenaháněl jak čarodějnice.
Bobi tak já ti napíšu jak pak to mám já. Tak, že bydlela jsem v Havířově a ano dojížděla do Karviné k moje mu lékaři a ten dal termín a teď zavolali mi anesteziologové a přijela jsem na z Jeseníku do Karviné, jen od obvoďáka jsem si přinesla souhrn co a jak, pak v Karviné sestra zavolá vezme krev, pošle na EKG a plicní rentgen. Pokud jsem jim sdělila, že jsem s dálky 120km tak napsaly na papírky všude urgent a dělalo se to na jeden zátah abych nemusela znova přijet a pak mě zavolala lékařka do ordinace v jeden den a schválila, že teda můžu na operaci 2.7. Podle mně bys tam jela na dva krát jako vyšetření, pak k anesteziologům a pak operace.
Takhle to má zavedené Hornická nemocnice.
No já nevím, ale na 95% bych řekla, že je to ona pokud zase to není AI páč už v dnešní době není čemu věřit. Brala jsem její ústa v potaz má je tak nějak propadlé.
Aluško aspoň vidíte, že i tady musíte jooo přemýšlet co napsat a co ne aby náhodou se někdo nad něčím nemusel pozastavovat. Mě už kolikrát vycvičily některé zdejší dámy. Vy to napíšete nevinně , jinak to vypadá když jste u toho, ale napsaní vyzní jinak a je mela😠.