Děti a vnoučata na návštěvě a hned byste hopsínkovala….
Dobré ránko 😉,
mě právě rodinka odjela a přiznám se, že dvouma rukama jsem mávala a pak padla na kanape. Jak já se těšila na vánoce s vnoučaty a rodinou. No a teď si užívám ticho a pořádek, ale vnučky byly zlaté i se dokonce u nás koledovalo.
A stále nemohu uvěřit těm pěti palcům pod tímto anonymně srabáckým příspěvkem. Buď všechny palce opravdu blbě vidí a nepochopily narážku nebo V. Klause mladšího nenávidí tak, ze se dokáží bavit tím, že se někdo narodil s postižením obličeje. V každém případě je mi z toho smutno. Nějak se tu cítím čím dal méně dobře. Edit - vůbec nejsem příznivcem tohoto člověka, ale tento druh “humoru” považuji za ten nejnižší a nejubožejší.
Dobré ránko 😉 všem,
i já se přiznám, že absolutně jsem v kapřik neviděla a ani jsem si nepředstavila hned to co vidíte vy , až jste na to upozornila , tak mé oko zaznamenalo narážku.
Prostě pro mě se sluncem v srdci nikdy nevidím nic zlého a nepoznám žáden zlý úmysl. To jen na mou obhajobu. Musím vždy být upozorněná🙏
říkáte na novou pohádku? Já ji většinou na Štědrý den nezachytím, protože s mamkou meleme. Ale letos měla dřív kostel, takže všechno dřív a stihnuly jsme se vykecat do pohádky😉 takže jsem ji sledovala. Tom se koukal u jejich, jemu se nelíbila, mě ano, celkem dobrá, žádná ořvaná slátanina.
Venčí se úplně na prd, všude je plno hoven a to moje bulží trdlo je klidně vyšlápne…🙄
Dobré ránko 😉,
jojo máte absolutní pravdu 👍. A víte proč? Protože pejskaří dvounozí jsou hovada. U nás to samé ve městě, už se těším na chalupu klid, čisto a dýchatelno.
Zrzavci dodržují Váš příkaz nečístdovánoc. Kniha zatím jen ovoněná a uložená. Ještě hledám obal, nesnáším aby byly knihy opatlané, ale netuším jestli seženu tak obrovský tlustý obal🤣.
tak Ježíš už napsal, že asi dnes bude dáreček doma. Hurrrrá já už dostala dva Ježíšky dopředu a jak se moje dárečky doplňují knížka o pejscich a k tomu Chuliho🤩. Mám radost.