No to snad nééééé!!!!! tak to jsem se nasmála páč jsem si Vás a paní představila, no super zážitek🤣.
No to snad nééééé!!!!! tak to jsem se nasmála páč jsem si Vás a paní představila, no super zážitek🤣.
Jeseníky - Osoblažsko hlásí -9stupňů, ale venku příjemně jen ten sníh chybí.
A Bobča se nám vrátila z výletu, tak Vás zase vítáme😉.
Super hne je nálada 😉.
Prozatím jsme dvě , kdyby tam byl obrázek míň drastický tak je to v pohodě.
Za moji osobu až tak se mi žaludek neobrací, ale je to fakt humus.
Zrzavci myslím, že nám to neprojde😉no nic sklopit oči a překliknout. Je pravda, že co chodím na canisky tak takových nehtů je tam habaděj👍.
Tady v Jeseníkách - 10,5 stupňů ve 4hod. ráno. Teď už je jen -8,8stupňů, ale pro mě příjemně venku, jen stále tady chybí sníh.
Stále a obligátně po tmě, ale mě to až tak nevadí jen chodím s čelovkou, jen kdyby tady napadl sníh tak já jsem opravdu spokojená.
Gigoušek chodí už s oblečením, prozatím taková jako pláštěnko-deka, což mu vyhovuje a jedna hlavní věc nenechala jsem je na zimu moc ostřihat, tak že jsme jak dečmenti, ale i to je chrání. Já mám starou bundu snad už 20let, ale je hodně barevně výrazná a hlavně hodně napěchovaná peřím. No vypadám jak kosmonaut, ale klidně i v těchto mrazech jako dnes tady -10 stupňů, můžu pod ní tričko s krátkým rukávem. Potřebují novou a hlavně abych v ní nebyla kosmonaut. Ty novější jsou prošívané, ale zase nemají tolik peří a jsou krátké jen do pasů, potřebují delší a proto nemůžu nic najít.
Ufff zase jsem někde jinde😉. Mizím.
VAU i mě neznalé mu se to líbilo 👍.
Ano to je ono a hlavně na ranní probuzení.
Hmmm já to country fak nějak nemusím, když něco nemusím vždy u toho říkám, že až budu mít tři v žíle tak si ráda zazpívám a zatančím. Určitě u táboráku jako jo a to mám i takhle s dechovkou.
Já jsem na disko ( moje mládí) a pak na tokové to tuc, tuc, tuc😉. Jasně když uslyším hezkou písničku ráda si ji zazpívám tajně a zavlním do rytmu.
Je ani netuším kolik pak je Hakenu🫣.
Ty Vado to chci, chci a chci. Dupu nožičkami.
Orinoko vyzkouším, podle popisu náhodou mňamka👍
Aha i tak děkuji, opravdu bych nerozuměla 🫣.
Orinoko i já se přiznám, že rýží s čočkou taky neznám. Docela by mě to i zajímalo.
Žíňko i já umím super uvařit rýží a to mám od mamky😉, taky se dá jíst jen tak a vařím +-5-7min. zbytek dojede peřina.
Osoblažsko je úúúplně na hranicích s Polskem a ano je to až za Krnovem, ne směrem Bruntál. Od Krnova je to ještě vzdáleno takových 60km. Jinak opravdu je to obrovská rovina až do toho Polska, kdysi se tady na té rovině pěstovala řepka. Z Jindřichova je to asi tak 15km, sama bych až tak o Osoblažsku nevěděla, ale je to i menší město a úplně na severu, no a máme tam zahradníka Hakena, jezdíme za ním pro sazenice a rady.
A budou i nějaké další fotky? Nebo, že by i video? Jojo já chci👍.
Asi tak, opravdu Osoblažsko za rohem.
No šikulka🤭jak s kolem tak super nehty jsou takové veselé😉.
Sarah jsme kousek od sebe, ale rozdíl hodně velký. U nás včera nejvíc -4 a bez sněhu, dnes ráno -9 s pocukrovaným sněhem❄️.