Tak jsem si přečetla, ale já fakt nic urážlivého nečetla jen vysvětlení co je to za slovo co se ptala Sarah.
Tak jsem si přečetla, ale já fakt nic urážlivého nečetla jen vysvětlení co je to za slovo co se ptala Sarah.
Jdu na to pozorně kouknout. Děkuji.
No a jak je vidět urážite dál, že jo😈.
Pane bože už běžte někam fuuuj, jste namyšlený, arogantní hulvát🤮. Jen urážíte a nic jiného neumíte. Opravdu jste to co píšete sám. Čau👎
🤣 a co už ho máte?🤣
Víte co? Ono je rozdíl jen koleno a páteř. Páteř je opravdu celé tělo a proto , když bolí nedovolí celé tělo. Koleno je jen část a s mojí páteři jsem se naučila komunikovat😂. Pokud budete mít neustále velké bolesti tak to fakt nepůjde i kdyby jste se víc snažila, ona ta páteř nedovolí a nepovolí. Jasně někdy může být líp, ale stejně sjedete zase dolů. Moje zkušenost.
I já jsem zvědavá jak pak Vám to oběma jde. Ono pokud už tam nález je ( jako že my starší všichni nálezy už máme) tak věkem je to čím dál horší. Držím všechny palce ať vydržíte do operace, podle popisu Vás a Bobču i tak nemine.
Já bojují s páteři od 15let a můžu říct, že katastrofa, ale hýbu se , musím, moje ADHD nedovolí sedět, ležet 😄.
No nevíte jak varovat? Tak já vám poradím jako stará babka pozor teď “ na plnou čáru napsat neboli na plnou hubu 🤔”
Malý Gigoš taky napaden středním kousacím psem ,prokousle na více místech ucho než ho pustila Betynka, já ji nemohla hubu otevřít a majitel stál jak ikve tykve až jsem ji neskutečně skroutila nohu tak ho pustila. Zahojily se dírky krásně a asi, že my máme klapáte uši tak nic ani necítím a nevidím. Jo a zjistila jsem, že má prokousle ucho až při koupání když už tam byly strupy, pod tou srstí nic nebylo vidět a ani nekrvácelo, proto jsem myslela, že je to v pohodě.
No kolikrát jak mám chuť a projíždím inzeráty na bydlení a chalupy tak fakt by mě oméjvaly co jsou to za pálky. Podle mně se ceny nehorázně vyšplhaly. Nepochopím městský byt který už je starý 40 let a za čistý nájem platit 10000kč se mi zdá nehoráznost protože ten panelákový byt už je i nějak za ty roky aspoň víc jak polovina zaplacený. A nebo na vesnici v prdelkovicích (tady Albrechticích ) byt za 2 500 000kč noooo podle mě pakárna.
A ha nájmy tak že když jsme dostaly nový panelákový 3-1 nájem činil v 1989 se vším všudy 520 kč si pamatují na tuty👍, výdělek dohromady s manželem byl okolo 3000-4000kč čistého. Potraviny byly na cenové úrovni , že se vše dalo zvládnout levou zadní. Když jsme se před rokem odstěhovaly tak za stejný byt už jsme platily se vším všudy 14500kč k tomu drahé potraviny a to už bylo cítit dost👎.
U nás podle manželových rodičů se tahle pochoutka jmenuje Lokše a opravdu to není náročné, kolikrát si je uděláme jen tak a jinak Lokše děláme k polévce fazolačce. místo chleba, mňam.
Jako sranda může být, ale zesměšňovat někoho za co nemůže , tak to mi vadí ( ani já ji nemám ráda) a tenhle obrázek je pro mně za čarou.
Noooo rapotačko máte za mně dnes jedna s hvězdou🤩 a nejvíc fantastický byl kluk s kytarou VAU.
Jojo my už se venčíme za tmy s baterkou👍, ale dnes nám svítil měsíc jak pouliční lampa.
No jako pěkné, ale tak k táboráku. a já tyhle písničky nemusím, ale manžel zase country miluje.
Já to mám jak vy, potřebují nutně k životu panenskou přírodu a ano musím mít cestu i k lidem, ale potřebují už asi na staré roky klid, ticho a kochat se a to jsem člověk celoživotně panelákový😉. Já když za den nevidím divoké zvíře tak ten den není pro mně fajn, stačí mi i Orel😉( tady je hodně ptáku dravců a já než zjistím co to je tak pro mně je to v ten moment Orel)
No mozem mat taketo stastie????
Tož držím všechny palce👍, aby se zadařilo.
I Jeseník mě představení s měsícem a to hezky, byl vidět hodně dobře.
Pane jo ta je čananá😍. Kdybych neměla prudiče Chuliho, který honí kočičky a to dost, nevím jak na něho, vše zatím selhalo. Určitě bych chtěla takovou kočičku. Tady na okno chodí kočička nějaká jen v noci což vím a přilepšujeme, ví, že má na okně granule kdyby bylo nejhůře, dnes v noci měla celou makrelu a ano byla zůstala jen kůže.
Ach jo a tak bych chtěla aspoň venkovní dvě kočičky.