Nene nemám FB a prozatím ani nebudu mít, bojkotují ho.
Škoda lidiček s IF.
Dája
Nene nemám FB a prozatím ani nebudu mít, bojkotují ho.
Škoda lidiček s IF.
Dája
Vahine:Dájo, moc Vám rozumím a ta Vaše popisovaná péče je extrémně náročná. Musíte taky někdy odpočívat, máte se s kým vystřídat? Nechala jste dělat Batulkovi odběry v poslední době? Když žere a hubne, nejsou nemocná játra a nebo ledviny třeba?….možná by potřeboval upravit stravu? Nechce se mi číst Vás zpětně, možná to někde píšete nevím.
Možná ale Batulínek hubne, že už tolik neťape a ztrácí proto svaly? 🤔 posílám pohlazení oběma pejskům 🍀
Vahine právě, že ťape až moc, pokud nesedím u něho stálé běhá. V noci ho neudržíte na místě, když se rozhodné jede lajnu tam a kolečko na zpět. Nevím s jídlem má speš l granule na prokrvování nervové soustavy a ano jí mimo toho vše.
No a ohledně vystřídáni nene musím já. Naštěstí mě nevyčerpáva být vzhůru já jsem skřivan, ale po 18hod. jsem už mimoň já.
Dája
Fikovnice:Dajo, přidávám se k Vahine. Já jsem totální nespavec, ale strašně mě nedostatek spánku ničí. Vy MUSÍTE i odpočívat a dobře se vyspat. Aspoň občas.
Co Dajo plánujete dál? Nechcete jít do nějakého podrobnějšího vyšetření? Pokud se nepletu, tak tu demenci u Batulka nemáte stoprocentně potvrzenou, nebo ano?
Batulek byl kompletně vyšetřen neurologický, ortopedicky, sono a krev. Vše v naprostém pořádku jen prý na sračku mozek a to doslova, zhrnuto po všech vyšetření u třech veterinářu. Na 100% diagnóza demence.
Dája
Fikovnice:Ahoj Vahine.😉 Oni neví, kolik jí bylo. Manželovi mé kamarádky zemřel otec, kterého celý život neznal (nestýkali se). Fenka zůstala po něm a měla jít do útulku. Ačkoli moji přátelé měli zrovna nové štěndo čívy, tak kámoška rozhodla, že tady ta bábrlinka dožije u nich (bylo na ní poznat, že je to už stařenka + byla ze začátku hrozně obézní). Tak tomu i bylo. Myslím, že jak jsem sem psala, tak jim prostě ruply nervy (mám pro to pochopení; mně občas také Podnájemníci dávají zabrat!😄).
Takže bábuška u nich dožila a naprosto chápu jejich dnešní rozhodnutí. Jsou z toho špatní - už si na ni zvykli a ona byla naprosto bezproblémová (krom toho, co se dělo teď ten poslední cca týden nebo o něco málo déle). Jsem i zvědavá, jak to ponese ta číva…😢
Dobrý den Fikovnice 🖐️,
chápu vaše známé. Teď tu jsem vystěhovaná s ložnice ve tři hodiny, s přestávkama postavám a nebo dávam na Batulka pozor. Už jsme běhali i s baterkou nadrá raném venku. Nový poznatek , zjistila jsem, že mi hubne, zadní kyčle vystouplé, páteř taky, nadočnice taky, přitom v rámci možností jí vše ( je to moje popelnice ).
Prozatím to zvládam a Batulka zatím nedám a pohlidam.
Dája
Dobré ránko 🙋,
jen mám takový maličký dotaz, nevíte co je a nebo kde je Huskyjana? Nevím proč, ale dnes nějak na ni musím myslet a to přitom jsme si nějak nepsali. Doufám, že je v pořádku 🙏.
Dája
Zrzavci:Jasně, že - mám v plánu předat to těm, koho mám v dosahu.
Dobrý den Zrzavci😉,
no, ale já chci a chci taky s inkoustem knížku 🙏 i když jsem z Havířova 🤫 pšt.
Dája
Fikovnice:Ano Ali, v zásilce skutečně nebylo nic a bylo to profesionálně zabalené, jako že to nevypadalo, že by to někdo lepil doma. Tedy je tam něco The Netherlands (to jsem úplně nepochopila, možná e-shop)…ale jak jsem psala, já už pátrat dál nebudu. Navíc už to vím…😉😇
Dobrý den milá paní z minulého století ☀️,
Fikovnice prosím smutně koukám, pískněte mi to tajně. Jsem napnutá jak kšandy a hlavně zvědavá. Prosím, prosím smutně koukám 👀,
Dája
Thielli:No neva, že mě nikdo nemá rád 🤷♀️ c’est la vie. 🚴
Prdlajs🤔, to víte, že Vás máme rádi 😉.
Dája
Ohledně motoristů a ciklistu, já jsem šofér, na kolo skrzeva mého hendikepu nemůžu, ale jako řidič musím říct, že se ciklistu bojím protože jsou dost často nepředvídatelný a tak i motorkáři.
Dája
Leithian:Kdo se ptal na mopsiky. Nevim zatim kolik jich ma novy domov ale urcite ne vsichni. Nicmene pokud o ne zajem nebude zustanou kde jsou. Jen to pro majitelku bude zahul a nebudou mozna az tak moc rozmazlovani. Ale papani venceni a cisto i to vlidne zachazeni mit budou. Rozhodne neskonci na veterine na injekci nebo v utulku
Dobrý den 😉 Leithian,
to jsem byla já a hlavně jak odpovídate zase se stavíte do ofenzívní polohy.
Nečilte se jen mě to zajímalo a hlavně nehledejte v tom z mé strany nic špatného.
Je dobře, že to dopadlo v pohodě.
Děkuji za vysvětlení a odpovědi 👍.
Dája
Zrzavci:Měla jsem v té době jen Ashe - řečeného Ešus, proto krom jiného jsem byla Ešusová- bydlela jsem kousek od Davídkojc
Tak a teď přemýšlím jak pako a stále mi prozatím TO nechce docvaknout. Pane jo jsem fakt už blbec. Ešusová mi začína něco říkat, ale furt to není ostré. Davidkovic hmmmm taky tak s mou paměti i když Nick mi říká, že ji znám.
No já vím, já vím kam chodím a už koukám jak a kde🤫.
Dája
Se mi ztratil příspěvek.
Tak znova, vůbec, ale vůbec netuším kdopak jsi. Holt jsem už starší osoba a fakt nic nevím, netuším a prosím připomenout se prosím.
Dája
Zbyňku no teda 😤.
Dája
Dobrý den 😉.
Tak já mám už obědnanou, ale chci platit dobírkou a nějak to nejde? Proč?
Dája a doufám, že jsem první.
Děkuji už jsem to našla podle vašeho popisu, ale jde mi o to jak dopadly ( nemůžu je mít ) .
Dája
Dobrý den 😉,
no asi tak za mě velká pochvala.
Nevím a nevidím já v ničem problém, ale já jsem taková, že pro mě je vše ok, tak že já fakt v ničem nevidím problém. Vždy tady přečtu, že něco není ok , tak kouknu, ale pro mě zatím super
Takticá pozámka , matematiku umím už na 💯%.
Dája
Prosím, nějak nemůžu najít kde to bylo psaní o těch buldoccich co jim zemřela páníčka.
Jen mě zajímá jak dopadly. Nemáte někdo informací?
Dája
Dobré ránko 😉,
juuu tak to jsem se po ránu pokochala. Moc hezký výběr.
Dája
Dobré ránko 😉,
vše vyhovuje 👌, já sú prozatím spokojená a libí se mi vše.
Prozatím máte hošani za mě 1️⃣, se dál uvidí jestli nebudu proudit 👍.
Dája
Přečteno a večer 🤫 kouknu.
Dája