A přece je ta Praha krásna😉.
A přece je ta Praha krásna😉.
Super, moc se mi líbila taková rytmická. Budu častěji poslouchat👍.
Bobča
Taky moc hezké takové to country k táboráku👍.
Moc hezké, pohlazení na duši😘.
Holky zlaté co my už vše vyzkoušely to až hlava nebere.
Jako ani my nemáme anglický trávník a i přesto mě serou protože nemám, že rovnou zahradu, ale samé propadliny, chodby a hlavně když sekám tak sekačka nemá záběr. Nebo i já se kolikrát propadla a s tou mojí hnátou pomalu zlomila i kotník. Nenajdete kousek rovný ať postavíte židli, stůl, cokoliv vše se propadá a nebo balancuje. Rozrytá zahrada s koláči hlíny je taky pokoukání. Jako kdyby udělal si páru krtinců klidně mu je nechám, ale jednou jsem v zimě počítala kolik pak jich bylo no napočítala 110 krtinců během měsíce a to už je u mě invaze.
Na chytáni s vidlemi🤣nemám trpělivost. Větrníky jsem ještě nezkusila a takovou tyč má můj, odpoledne vyzkouším. Hryzce taky máme a taky je to zahul. Odpoledne dodám jed páč teď při psaní jsem se vztekla. Pípaky jsem včera odstranila protože kolem nich plno krtinců.
Myšky zatím nemáme jen venku, pasti prázdné, ty zatím neřeším🤣.
Plně souhlasím s acher. Taky doma plno pastiček různého tvaru a různé návnady, po pozemku nemám jed, ale kdyby u nás byla invaze dám a ano ten co koupím.
U nás neskutečně mě sere krtek a to doslova, máme tak zdevastovaný pozemek , že to svět neviděl. Co my už vše vyzkoušely na krtka a nic nezabere😈.
Znám, viděla jsem.
No to je ono, jak pak to děláte?
Větu to umím zkopčit a použít 😉.
Moje představa je taková, že pokud tři se sejdou a já chci jim odpovědět tak klikni na ty tři přezdívky a ty se objeví na začátku a já začnu psát. Tak dotyčný bude vědět, že odpovídám všem najednou a nemusím každému zvlášť.
No a zase mě to nepustí, že prý zase error , to aby mi ta cévka v mozku nepraskla a já netahala nohu za sebou, že jo.
No já si tam přečtu co a jak, svůj názor mám a hlavně i mozek. Vyslechnu, přečtu, zamyslím se a přijdu k závěru, že stejně nemá cenu se nad něčím pozastavovat, rozčilovat, vysvětlovat. Prostě každý má svůj názor a já nikoho neodsuzují , nehaním a nenadávám mu za jeho názor. Prostě každého respektují ano když se mi něco nelibý řeknu, že je to" polotovar "a tím to pro mě končí.
🤣no já tam pak nakoukla a jako to šlo, přečetla jsem dva sáhodlouhé psaní a teď znova mě to nepustí, že zase error.
Holky nejde Vám otevřít “ Politika”? Mě to stále píše Error.
Tak kamufláž nevyšla oba to vzaly a oba současně plivaly na zem🤣no jsou to hajzlíci jsem jim říkala “ co by za to daly psy z Afriky" a oni nato nic, plivaly dál.
Dobry nápad, vyzkouším, ale je jedna pravda, že Gigoš byl vždy frfňa na jídlo. Vyzkoušeno vše u něho jako jestli by se nepolepšil v jídle ( u nás se nenechávají misky, berou se jestli chce nebo ne) .
Boulička, tak na tohle trpěl můj Bišonek , byly to vždy tuky pod kůží a nechávala jsem mu je vyříznout 2X, dost velká jizva a to proto aby se již na to místo nevrátila, odebraná velká část tkáně.
Pokud to není nutné a ničemu to nezavazí prozatím bych do odstranění nešla. Až by rostla pak jo, delší dobu může boulička spát, ale na kontrolu co pak to je je dobře zajít. Držíme vše 🙏.
Mám takový nápad. Sejdou se třeba tři příspěvky kterým chci odpovědět najednou a ono to nejde, musím každému zvlášť. Nešlo by něco udělat , aby jsem mohla naklikat všechny na jednu mojí odpověď? Pokud to jde se omlouvám, ale nevím jak.
No a stále nejde napsat něco pod fotografie třeba jen připsat jméno. Zkoušela jsem všelijak a mě to fakt nejde.
Hmmm🤣tak to je super datum , vyřídím Gigouškovy, že v tom není sám👍.
Raduš oba jsou Ruská barevná bolonka, Gigoušek má 10 let a Chulí 2 roky no a dokonce jsou spříznění, Gigoušek je strejda Chulimu, oba jsou narození v 7 měsíci 24 a 27. Gigoušek to je takový pantáta a Chulí je fakt takový jak vypadá čert😉. Jinak v papírech mají jiné jméno Gigoušek je Gigolo a Chulí je Chalapéňo.
Dnešek musím kamuflovat, nechce řasu sníst vezme a vyplivne. Tak, že baličku jeme a pak léky spolkne. Prozatím při sebemenší námaze se rozkašle, jinak veselý, hravý, žravý jen dobrůtky to je náš Gigoušek .
Moka Gigoušek, černý Chuli.
Koukám každý rok na Československo má talent a toho pána si pamatují jako šou vynikající.
Závidím pohlazení na duši👍.
Zatím počkám a na příští rok bychom zašly pokud se mu ještě více nepolepší, ale na 100% jdu do masky, to už máme vyřešené jen se obávám jak tady psala Ronja, že spreje nejsou k dostání. Tak se chci zeptat vet, že když by nebyly jestli oni můžou na sebe objednat a že si je od nich koupím.
Zkusím zítra nekamuflovat a uvidím.