Odpověď na příspěvek uživatele acher z 25.10.2025, 15:07:42
Plně souhlasím s acher. Taky doma plno pastiček různého tvaru a různé návnady, po pozemku nemám jed, ale kdyby u nás byla invaze dám a ano ten co koupím.
U nás neskutečně mě sere krtek a to doslova, máme tak zdevastovaný pozemek , že to svět neviděl. Co my už vše vyzkoušely na krtka a nic nezabere😈.
Moje představa je taková, že pokud tři se sejdou a já chci jim odpovědět tak klikni na ty tři přezdívky a ty se objeví na začátku a já začnu psát. Tak dotyčný bude vědět, že odpovídám všem najednou a nemusím každému zvlášť.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 20.10.2025, 11:47:54
No já si tam přečtu co a jak, svůj názor mám a hlavně i mozek. Vyslechnu, přečtu, zamyslím se a přijdu k závěru, že stejně nemá cenu se nad něčím pozastavovat, rozčilovat, vysvětlovat. Prostě každý má svůj názor a já nikoho neodsuzují , nehaním a nenadávám mu za jeho názor. Prostě každého respektují ano když se mi něco nelibý řeknu, že je to" polotovar "a tím to pro mě končí.
Tak kamufláž nevyšla oba to vzaly a oba současně plivaly na zem🤣no jsou to hajzlíci jsem jim říkala “ co by za to daly psy z Afriky" a oni nato nic, plivaly dál.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 19.10.2025, 06:47:42
Dobry nápad, vyzkouším, ale je jedna pravda, že Gigoš byl vždy frfňa na jídlo. Vyzkoušeno vše u něho jako jestli by se nepolepšil v jídle ( u nás se nenechávají misky, berou se jestli chce nebo ne) .
Boulička, tak na tohle trpěl můj Bišonek , byly to vždy tuky pod kůží a nechávala jsem mu je vyříznout 2X, dost velká jizva a to proto aby se již na to místo nevrátila, odebraná velká část tkáně.
Pokud to není nutné a ničemu to nezavazí prozatím bych do odstranění nešla. Až by rostla pak jo, delší dobu může boulička spát, ale na kontrolu co pak to je je dobře zajít. Držíme vše 🙏.
Mám takový nápad. Sejdou se třeba tři příspěvky kterým chci odpovědět najednou a ono to nejde, musím každému zvlášť. Nešlo by něco udělat , aby jsem mohla naklikat všechny na jednu mojí odpověď? Pokud to jde se omlouvám, ale nevím jak.
No a stále nejde napsat něco pod fotografie třeba jen připsat jméno. Zkoušela jsem všelijak a mě to fakt nejde.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 18.10.2025, 14:11:53
Raduš oba jsou Ruská barevná bolonka, Gigoušek má 10 let a Chulí 2 roky no a dokonce jsou spříznění, Gigoušek je strejda Chulimu, oba jsou narození v 7 měsíci 24 a 27. Gigoušek to je takový pantáta a Chulí je fakt takový jak vypadá čert😉. Jinak v papírech mají jiné jméno Gigoušek je Gigolo a Chulí je Chalapéňo.
Dnešek musím kamuflovat, nechce řasu sníst vezme a vyplivne. Tak, že baličku jeme a pak léky spolkne. Prozatím při sebemenší námaze se rozkašle, jinak veselý, hravý, žravý jen dobrůtky to je náš Gigoušek .
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 17.10.2025, 12:23:54
Zatím počkám a na příští rok bychom zašly pokud se mu ještě více nepolepší, ale na 100% jdu do masky, to už máme vyřešené jen se obávám jak tady psala Ronja, že spreje nejsou k dostání. Tak se chci zeptat vet, že když by nebyly jestli oni můžou na sebe objednat a že si je od nich koupím.
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 17.10.2025, 12:04:31
Zatím poprvé zakamuflované v másle, ale zkusím zítra mu to dát jen tak i když Gigoušek je dost vybíravý, někdy no dost často dělá tanečky nad jídlem a to už má vařené, syrové, jakékoliv podstrojovaní. Ještě, že Chuli je pažravec sní vše, ale na zeleninu je lepší zase Gigoušek. Gigoušek nikdy nebyl jedlík , jídlo má rozděleno na 3X a mě stačí když pojí jen jednou, pokud další odmítá beru misky a má smůlu.
Hlásím, že Gigoušek ode dneška bere Chlorella, ozvala se Raduš ( lesnížíňka) , že má doma a že mi pošle. Raduš ještě jednou děkuji jak za sebe tak za Gigouška a hlavně za rychlou reakci děkují👏.