Dobré ránko 😉,
a jako fakt otázka, chce se jím někdy čurat?
Jinak nádhera pro mě 👍a klobouk dolů, tiše závidím protože já na to nemám.
Dája
Dobré ránko 😉,
a jako fakt otázka, chce se jím někdy čurat?
Jinak nádhera pro mě 👍a klobouk dolů, tiše závidím protože já na to nemám.
Dája
lesnizinka:Hele, kdyby se do toho nevložily ty hrůzy kolem zvířat(co ti budu povídat, zažíváš si taky svoje🙄) nemoci v rodině, tobě problémy v práci, nechuť podívat se do zrcadla….tak fakt není problém😜🤣 Blbá už jsem byla, teď si užívám, že přišel i nějaký rozum, nebo říkejme tomu spíš zkušenosti, rozum já nebudu mít nikdy. Neumím se chovat rozumně a dospěle, pořád se chovám jak pako, což už začíná být s vizáží 50leté ženské napováženou😏
Dobré ránko 😉,
Žinko nejsme sestry? Totiž popis 🙏 sedí i na mně. Nikdy už asi nebudu rozumná, disciplinovaná, distingovaná a …..atd. V mém věku se to ztratí a kdyby kdysi mě zkoumali tak určitě mám diagnózu ADHD👍, ale spíš se říkalo, že mám motor v prdeli 🤫.
Dája
Leithian:Čekám tu omluvu Dájo a Impact.
Dobré ránko 😉,
Leithian za co se mám já Vám omluvit?
Já požadovala důkaz ohledně peněz, že majitelka je dostala a ona zařídila aby zbytek psu měli vše jak má být a to hlavně veterináře ohledně všeho vyšetření, stříhání, protože srst byla už v prdeli. Museli se všichni určitě oholit a to stoji taky.
To se nestalo a důkaz jste nepředložila tečka😤. O 46 psu se jedna osoba nikdy nemůže pořádně postarat ( srst, veterina….) a ani lásku všem dát. Holka zlatá konečně přiznej te, že paní to NEZVLADLA , to se prostě nedá u staršího, nemocného človíčka.
Sama chováte a víte jak je těžké se o vše postarat aby chov byl v pořádku🤫. A to jste ještě relativně mladá beruška .
Dája
lupus4:tak už jedou, maj tam -47F, Yukon Quest
(-43.89 °C) těm to neroztaje 🙂
VÁU, já vím je to drsné, ale já to miluji takovou krajinu😉. Já vím, že je to o něčem jiném, ale já se neudržela.
Dája
Dobré ránko 😉,
no hele nechrápeme a kecáme👻, nemám co číst po ránu🤫.
Hlavně jsem chtěla napsat, že mám několikráte ho pídí psa a každý opravdu každý měl- má problém s zuby, opravdu. My jsme psy a žereme vše a to doslova. O zuby přicházejí velice brzy. Když jsem se ptala Maška “ proč ” bylo mi řečeno to co psala kometa “ malá huba hodně zubů”.
Jasně to neomlouvá, že chovka zanedbala čištění laserem, kontrolu a případně vytrhání. Jojo ono to stojí peníze a při tolika psu se nechce investovat, že jo. Nás tady teď jedna hygiena zubů stojí +-1500kč. Tak, že proč valit vet, když můžem zanedbávat.
Dája
Leithian:Penize scifi? Nechapu. Neveris. Tak never. Ja je nemam. Tecka. Zadnej dukaz ti nebude dost dobrej. Jestli nejakej jo tak mi rekni jakej by pro tebe relevantni byl.
Hele zlatíčko docela je to všechno masakr a nezlobte se přiznej te, že fakt to nezvládli. Já psala, že taky znám dost chovek co jsou opravdu na hraně.
Dája
Leithian:Jinak já která tu netají nic a na vše odpovídá pravdivě mám dokazovat svojí nevinu? Neměla by náhodou impact dokázat že jsem si ty peníze nechala? Co by pro vás byl dostatečný důkaz že je nemám? To by mě zajímalo když to byla hotovost takže bez elektronické stopy.
Hmm, fotky jsou to pěkný, mě se líbí i ti pejsci vyfocení, ale a zase to ale já si taky pamatuji jak byla ta kauza a fakt holka přiznej te, že paní a rodina nezvládali chov a začlo se jim to vymykat. No a k tomu nemoc a pruser je na světě, pak kolem a okolo to vše ….Hmm katastrofa.
Dufám, že paní už opravdu nechová!?!?
Peníze no tak to bude další ski-fi.
Dája
Fikovnice:Doplňuji: Pokud peníze Leithian předala nemocné paní, hluboce se jí omluvím.
Ano, ale s dukazem a pokud bude i já se dokážu omluvit.🙏.
Tak a teď je na tahu Leithian, šup-šup sem s tím.
Dája
VÁU 😘 hezké 👍.
Já taky si myslím, že mi někdy je 20, ale vzápětí mi tělo řekne, že se hrubě mýlím. No muj manžel je takový fosil zastaralý 🤫dědek proprdeny 😁.
Jojo toto vše je naše mladí 👍.
Dája
Super🤩 jste zlatíčko.
Teď to vykládam manželovy a on, že ne, že budu jak pako. Hmm Bobčo tak děkuji, že byste byla tak hodná, ale tím pádem bych to neměla jak vynosit. Musím teda napsat , že ne, ale i přesto moc děkuji za vaši nábytku.
Věk už je mi 64🤫.
Ještě jednou děkuji 👍.
Dája
impact:Pro dvanáct psů si byla Leithian.
Lidem z Dogpointu bylo prostě líto, že je musí vydat a tak ze svých kapes poskládali 80 tisíc a čtyři z nich jim Leithian na místě obratem za tu částku prodala.
neb dočaskáři o ně stáli a na místě se dohodlo že jim zůstanou
Dohodlo…. 🤣
Ty Vado tak to je masakr, valym bulvy🥺, tohle jsem fakt nečekala. Impakt dík za zveřejnění a teď jsem zvědavá na to jak bude mlet Leithian 🤮.
Leithian, holka zlatá tak to jsi posrala, fuj , tohle se fakt nedělá😡.
Dája
Dobrý den 😉 Bobčo,
strašně se mi líbí Vaše šité výrobky. Teď na fotkách ty polštáře, u mě maté 1️⃣.
No a mám dotaz, pamatujete ( jsme tak trochu stejný ročník) jak se za nás nosily takové ušité tašky přes rameno? Říkalo se tomu žebračenky. Nevím jestli všude se tenhle název říkal, ale Severní Morava jo. No a mám dotaz jestli by nebylo možno ušit i pro mě něco takového?
Chápu pokud ne a nic se neděje, jen mě to napadlo a hned taková vzpomínka z mládí. Pane jo já už jsem fakt fosilie stará🙏.
Dája
Dobré ránko 😉 Leithian,
holka zlatá já Vás chápu, že se paní zastavate, ale pozor praskne Vám cévka v mozku a budete tahat nohu za sebou🤫.
Tohle se vždy říkalo na netu když se někdo takhle čertil. Jo a moje osobní zkušenost s chovatelka my s PP je šílená. Asi tak dvě co chovají mužu pochválit🤫.
Dája
Dobré ránko 😉,
mám to s granulemi taky tak, prostě od malá mojí psy jedí vše jak říkám mám popelnice. Tak, že pokud se u nás mění strava tak není problém, prostě jsou na to zvyklí. Proto všem říkám ať jidlo moc neřeší a dají psum všechno.
Toď moje zkušenost 👍.
Dája
Kometo, Fikovnice a + další berušky 👍 ráda Vás uvidím a poznám na živo.
Jojo Fikovnice vše bereme a plánujeme tak jak se má i smrt jak se říká patří k životu👌.
Dája
No Fikovnice zato vy jste mi vykouzlil a po ránu úsměv na rtech😃.
Ono Pitkin vlastně vznikl z popudu toho, že když jsme koupili chalupu tak má otázka na manžela byla, že ať si vybere strom pod kterým ho mám rozssipat? A odpověď byla, “ to víš a psy budou na mě chcat” proto jsem koupila Pitkina a dala do vnitř strom. Strom se vytáhne a manžela pochováme🙏. No plán je to pěkný, ale možná, že tam budu já.
Dája
Dobré ránko 😉,
Pitkin se u nás prodával v okay a Váš popis , že dar hrobníka je velice milý i já se s chutí zasmála🤣
Dája
Dobrý den 😉,
tak ať to vysvětlím. U nás doma se nejmenuje nic normalního i protože já vše skomolim 👌.
Na první fotce je ryba Píčus a jeho jméno bylo mym manžel jen tak z legrace vysloveno a ono se ujalo🤫.
Druhá fotka je urna pro manžela 😉 a laskavě mu říkame Pitkin.
Gigoušek se pravým jménem jmenuje Džigolo.
Chulik - Chuli se pravym jménem jmenuje Chalapéňo.
Zuzák želvák měl být Zuzka.
No a teď uznejte, že u nás není nic tak jak má být 🤣👌.
Dája
Jo hodně dobrý 👍.
Dája
Koukám a pídí pes Chulik nemůže odtrhnout pohled, nekouká jen když je reklama.
Dája