Ufff ještě že tak, ale mamka fakt by ji měla mít na vodítku. Měla jsem pejska tak jak je Mandy a vím co to obnáší hluchý, slepý a pomotaný.
Ufff ještě že tak, ale mamka fakt by ji měla mít na vodítku. Měla jsem pejska tak jak je Mandy a vím co to obnáší hluchý, slepý a pomotaný.
Nádhera👍, stálo na to kouknout.
Jojo👍no nejsme jedničky? Jsme🥇🥇.
Je tam rozklikněte šipky dolů😉.
kometa:Odstraněno.
Kometko smažte i můj komentář protože tam se to fakt dá rozkliknout. Děkuji.
Taky nevím proč máme s manželem každý jiné. Až půjdu k můdre a nezapomenu optám se.
Souhlasím, ale tady je přesně slyšet jací jsme.
Koukám a super, děkují, sedům hodin mám zábavu😉.
No beru páč moje můdra na mně zvedla hlas, že ho neberu( nemohla jsem ji vysvětlit, že jsem ho poctivě brala) tak naordinovala 2x denně a opravdu cholesterol až po takové dávce šel dolů na normál . Měla jsem ho prý hodně zvýšený což bylo přes 8 a něco. Teď už mám 5,4 tak že dobrý .
Můj muž opravdu zchodil nějaké to kilo, já ne😉.
Já beru i manžel a on opravdu zhubl ( potřebuje).
Já beru 2 prášky název Sorvasta 40mg.
Manžel bere 1 prášek název Torvacard Noe 20mg.
Unás. neprší, je chladno, ale nefouká hurá a dýchá se super.
Přesně takhle by to bylo u nás s Chulím. I když fakt jsem byla nadšená s kočiček ( ráda je pozorují) tak opravdu fakt to u nás nejde.
Takovou kočičku bych si i já hned vzala, ale to bych nesměla mít pošuka Chuliho. My už nemáme 2 roky ani kočičky toulavý, všechny se asi bojí k nám chodit a vždy jsme měly i léčily pokud potřebovaly a teď nemáme nic. Snad v noci něco asi chodí protože necháváme mlsky na parapetu a někdy slyšíme, že tam někdo chroustá.
Některé písničky můžu slyšet 100x a vždy u toho pustím slzu a tahle je jedna taková👍.
Druhá písnička je taky hezká, video krása, ale doufám, že jsou to hudebníci pravý, snad to píšu správně.
Pustím si to ráno👍.
Jeee děkuji a bodlinky jak pak je asi starý? Má i hezké jméno.
Úžasné obě 👍, dobře se mi poslouchalo👍.
Bobi obě úžasné👍a ano atmosféra luxusní👍.
Bobi pro mně úžasné, to je takové pohlazení na srdíčko a ty dlouhé vlasy VAU👍.
Bodlinko opravdu bez lichotek krásna kočička. Jak je asi stará? To je ta nalezená? A jak pak se jmenuje? Pokud jste to již psala omlouvám se, ale to víte stojí mi za řiti ten Němec👍.
No je vidět, že jsme už dámy v letech a kde co se nás chytá😉, ale chlapy to už nejsou. Budu zvědavá jestli se Vám strefí a vy budete slyšet i tu muchu na skle ….😉( u nás se to poslední slovo říká jinak, ale touž je trochu vulgární).
Já měla vždy jen dlouhé vlasy, ale v rozmezí 15 let byly krátké a s trvalou, ale znova mám od 35 let dlouhé a nemůžu si vynachválit, když jdeme někam na lepší nechám udělat ala krásny účes, jinak čelenka, sponka po ránu . Zatím ani nemusím barvit jen krycí šampón. Jen čekám na dobu kdy i já shodím haro.