Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 18.11.2024, 10:21:40
Jojo canisky i s Chulim to je naše, já fakt nemůžu opustit ty moje babičky a dědečky.
Musela jsem nějaké canisky pustit a 2 měsíce už je nemám a stále je mi po nich smutno. Dokonce připravili pro mě rozloučení na Slunovratu a všichni byly s toho smutní, že už tam nebudu docházet😉 i já.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 17.11.2024, 15:13:35
No já vím a znám jak, co bylo a kdo co.
Jasně, že Balu má pravdu . Příklad tady s okolí, Vítkovice museli jet na 130% ne na 100% a to proto, že se stavěly další Vítkovice v Košicích, no a co nám kdo vrátí, když my jsme do nich tolik cpaly?
Mám tam zbytek celé rodiny, pak zbytek Maďarské hranice. Vím jak jsme jim cpaly vrchem , spodkem a vděk žáden, ale i tak si myslím, že jsme se neměly dělit. Prostě něco odešlo a mě to nebylo po vůli.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 16.11.2024, 22:34:24
Majtky a ještě lepší výraz majťasy.
Jojo jak píše Coudas ve všem potvrzují. PL všude názvy, mě to nevadí, ale vím, že se lidičky rozčilovaly, že dvoj jazyčné ne. Neprošlo a tak máme tady slátaninu.
Já jsem človíček pohodář tak že mě to néva a dokonce se všeho si udělám prdel. Můj nesnáší řeč po našemu, tak ho štengruji. Moje ho manžela rodiče byly Slováci, já měla rodiče Maďary, oba jsme se narodily ve Slezsku v 60 letech a to Vám řeknu, to je nářez🤪.
Odpověď na příspěvek uživatele Irma19 z 16.11.2024, 23:29:15
Dobre ranko😉,
tak co jak pak to vypadá?
Já neporadím, ale i já laik si myslím, že to bude tak trochu hnisat. Pokud to půjde nešla bych, sama bych ten hnis mačkala a léčila tak jak holky radí a hlavně dobry nápad Orinoka ustřihnout co nejvíce i ten roh nehtů.
Takových 14dní máte zaděláno a určitě prst bude bolet a trhat v tom jak samo léčení tak od doktora, tak že si nevyberete. Držím zdravých deset prstů ať prst není horší👍.