Tak jsem myslela, že jsem s mojí letošní skupinou studentů nenavázala takovej ten vztah, kde je správná chemie…a ono asi jo… Překvapili mě…👍
Edit: Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!😍😛
Tak jsem myslela, že jsem s mojí letošní skupinou studentů nenavázala takovej ten vztah, kde je správná chemie…a ono asi jo… Překvapili mě…👍
Edit: Ale kdyby mi dali fakt mesku, byla bych raději!😍😛
Hele, hele…😄
Jsou to hajzlíci!!!
Ne.
Ahoj holky, tak některé z mých prasat se mi přišlo ráno vychcat vedle postele!!! Některej z kluků. Já jsem spala, probudila jsem se napůl a viděla jsem mourovatý zvíře! Hajzlík!!!👎
Zkusila jsem nové stelivo. Pro mě na čištění super, lehké, nelepí se…ale jim se asi nelíbí… Nebo nevím, co to zase mělo znamenat…
Tap:Co chtít po webu, kde v sekci Drůbež už 21 dní visí inzerát
na půjčky a nikomu to nevadí, nikdo ho nemaže.
Je vlastně úplně jedno, zda zde budou jen registrovaní uživatelé.
U profilu janaholcova83 jasně vidíme, jak to tu nefunguje.
Profil byl založen jen a pouze k nabízení půjček a podvodů.
Minimálně popáté profil plevelí diskuse s nabídkou peněz.
Vždy je pouze smazána daná nabídka, ale nikdo neřeší
fejkový profil jeho blokací.
Klidně nechte anonymy, když neumíte korigovat ani registrované.
Proč to nenahlásíte??? Když je na nahlašování přímo nástroj (trojtečka).
Vždy nahlašuji nabídky půjčky peněz, prodeje léků a podobné nelegální věci.
biaca:Nic se jim nestane, dopadne to jako s tím případem andulky, kdy prodavačka, která dala andulku do mrazáku, poté co ji namočila v savu dostala podmínku. A to zvíře na rozdíl od psa žilo. Pokud se to bude šetřit, muže dostat akorát tak podmínku a zákaz chovu (což by jí mohlo stížit hledání práce, když si zaměstnavatel vyžádá výpis z rejstříku trestů)
Spíš mě udivuje, že slečna nebyla odvezena do Bohnic - a pouze jí bylo doporučeno léčení. Nevím, neexistuje něco jako nedobrovolná hospitalizace?
Existuje, ale ta se nařizuje při nepříčetnosti. Když by člověk mohl ublížit sobě něbo druhým (lidem).
Buggyra:Bulvár potřebuje vydělávat, proto se vám bude dělat šoufl z nadpisu. To jsem tím chtěla říct.
Asi tak… Klasický clickbait, no…
Jo jo, takto to je. Dělají se soudní znalecké posudky, kde soudce/soudkyně zadají tomu, kdo posudky vypracovává, specifické dotazy. Pak třeba z toho vypadne rozhodnutí, o němž píšu v předch. příspěvku. Bývá tam např. uvedeno, že “dotyčný může volit, ale nesmí být volen”, a pak často bývá specifikace té výše částky, s nímž může daný jedinec disponovat. A další věci: Např., kdo je stanoven jako zákonný zástupce atd. atd.
Orionka:Nevím, co je nezpůsobilost k finančním úkonům, jste si jistí,že něco takového existuje ? Mám za to, že buď je jedinec svéprávný, nebo nesvéprávný.
Orionko, to znamená, že soud rozhodne, že smí mít k dispozici jen omezenou finanční částku, většinou na týden. Ale jak je vidět, uhlídat to moc nejde.☹️ A ano, způsobilost bývá omezena různou měrou a v různých úkonech.
Jani, máš k tomu ode mě krátkou SZ.
Je to přesně jak popisuješ. Té paní (= maminky) je mi nesmírně líto. Její dcera nasekala dluhy všude, včetně vybílení vlastních peněz rodiny.
Bohužel kvůli GDPR toto nesmí být v OP uvedeno. Info je opravdu ověřená.
No právě! Vím zcela aktuálně a z první ruky o případu, kdy holka s lehkou mentální retardací si napůjčovala velké peníze, a to vč. peněžních ústavů, bank atd. Ta holka měla jako opatrovnici svoji matku…takže všechny dluhy teď bude splácet matka.
Mně letos sehnala Dublinbarzoj👏, ale samozřejmě já dutá hlava zapomněla název. Až sem nakoukneš, prosím písni název spot-onu.
drvodelkafialova:Prostě turek a nejlíp standart. Nejlepšejší kafe bylo že standartu, co se mlel na těch hlučných mlýnkách přímo v krámě.
Ty byly super! Vzpomínám, jak moje máma vždy mlela kafe v místním kvelbu!😀👍
Právě, takové posudky se asi psaly v minulosti…
Nicméně teď jsem dávala do jiného vlákna, tak vkládám i sem:
Jen pro zajímavost: Soc. sítěmi koluje její jméno, to je už ověřené. Ale mně přistála od někoho info, že studovala VŠ veterinární. Tuto info ale beru jako neověřenou.
Jen pro zajímavost: Soc. sítěmi koluje její jméno, to je už ověřené. Ale mně přistála od někoho info, že studovala VŠ veterinární. Tuto info ale beru jako neověřenou.
Tap:Udělala to u několika psů, jejich majitelé zvažují společnou žalobu
za psychickou újmu. Jiná není v ČR možná (hanobení ostatků).
Za psychickou újmu budou obě slečny hodně platit.
Toto jsem také četla. Jde o to, zda si za tím majitelé půjdou a vezmou si dobrého právníka. Když nad tím přemýšlím, nevím, zda bych to já jako majitel zvířete udělala. Mám na mysli pak neustále vidět před očima nějaké strašlivé obrázky, videa. Výpovědi na Policii atd. Dotyčné by potřebovaly výprask, že by si měsíc nesedly. Protože narovinu: Za toto nikdy nepůjdou sedět. Pokud tam bude peněžitý trest/odškodnění, tak takové puberťačky peníze mít nebudou. Takže je ve hře, že to budou cálovat rodiče a celá jejich rodina.
Sardullah:To mě zase jo…nevím, jestli holka má nějakou “poruchu”, ale jinak z mého pohledu naprostá absence jakékoliv empatie a celkově tohle vůbec nepochopím potřebu něco takovýho dělat.
Jako jasně, tomu psu už je to šumák, takže holka nikomu neublížila, nikoho netýrala, ale mě je z toho hodně smutno.
Souhlasím. Viděla jsem tu jednu fotku…a stačilo.😢
Zajímalo by mě jak to dnes je. Kdosi kdesi psal, že ty “slečny” dostanou šílené pracovní hodnocení pro event. hledání si jiné práce. To ještě existuje??? Nevíte někdo? Nějaké pracovní hodnocení, které se pak přenáší do druhého zaměstnání, o něž se dotyčná/ý pokouší…?😲
Sardullah:My měli loni třešní hrozně málo….letos to vypadalo nadějně, třešeň byla obsypaná květy a myslím, že nás minuly mrazíky…ale přijde mi, že množství třešniček, které na stromě jsou, nějak neodpovídá očekávání. Normálně mám takový podezření, že bylo málo opylovačů.
Přijde mi, že včely jsem viděla snad dvě….a teda já spíš spoléhám na čmeláky…a to mi přijde, že tam byli tak 3….ještě jeden rok a asi si budu muset koupit čmeláky vlastní…a instalujeme včelíny a budeme přikrmovat, než začne něco kvést.
Zajímavý je, že když kvete břečťan, tak to tam žije, jak v úlu…ale aby to všechno přilítlo na třešeň, tak to ne.
No a teď mě napadlo, že na švestky jsem ani nekoukala.
No a já loni mé výstavní třešně prošvihla… Doufám, že Buggyra, event. někdo další, přijede natrhat. Já to fyzicky nezvládnu, musí se na strom vylézt…a samozřejmě se spravedlivě rozdělím…😉👍
Edit: V Brně právě přišel jakejsi “lijavec”, asi jen kraťoučký…