Jestli nebude jednodušší občas zaplatit pokutu než chodit po doktorech a platit vyšetření…
No já Ti nevím: U nás v domě bydlí pán, s manželkou mají hodně přes 80. Pán téměř nechodí. Do auta jej jeho žena dovede za ruku a následně adjustuje (výraz, který používá moje sousedka a mně se to líbí neb to přesně popisuje situaci). Každej se bojí vedle něj stát, byť jen na parkovišti. Obden “musí” někam jezdit, nechápu to. A obden se vrátí s novými drápanci nebo promáčklinami na autě. Zajímalo by mě, jak to řeší - jestli teda od škody i ujedou, zda vůbec zaznamená, že do něčeho narazil… Dr., co mu píše potvrzení (pokud je teda má) je dle mě “jednou nohou v kriminále”.
Sice jsem k volbám šel a zvolil stranu, která chce, aby planeta zůstala ještě pro příští generace, výsledkem ale bude 4 letý pat, kdy se neschválí ani 1 zákon, na který je potřeba 101 hlasů, ať strany poskládáte jakkoli, budou mít pouze 90, nebo předčasné volby, a zase další desítky milionů na kampaně, ucpané schránky pokácené lesy zaplácané billboardy, vyplýtvaná energie, God save us…
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.10.2025, 07:18:19
Zdražuje se. A nejen potraviny, ale obvykle bývám v šoku i v lékárně. Ceny jsou dvojnásobné. Např. za Paralen, čípky, 5 ks. Pamatuji cenu kolem 30,- Kč (a tím myslím třeba 3 - 4 roky zpět). Nyní cena za těch 5 čípků je přes 100,- Kč. A týká se to víceméně všech volně prodejných léků.
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 03.10.2025, 10:59:27
Raduš, ano, žije tu magor. V minulosti jsem popisovala, že mi poničil auto. Potkáme se a on mě počastuje vulgárními nadávkami, jen tak, z plezíru. Léčí se na psychiatrii s agresí. Ale tak já jeho nadávky přežiju, je to simplexní člověk.
Jinak Fido a venek: Je mu 12 let a venek vždy miloval. To zvíře už to má v sobě, že chce chodit ven…
Na Mikyře se dalo koukat. Jestli tam patří i Svěrák s promluvou k vnoučatům tak ten jede ve stejném duchu od doby,kdy se totálně zbláznil. A to jsem ho měla ráda. Strašne žvanil. Běžte k volbám a volte kohokoliv kromě stran současné koalice. Výběr celkem máte. Viděla jsem seznam stran. Je jich minimálně 35. Nenechte se nachytat na Rakušanovo hlásání, že oni jsou ti hodní pantátové že vsi. Stejně tak jako Piráti se tváří, že oni s touhle vládou nemají nic….a přitom zkazili, na co sáhli. Praha by mohla povídat. O Fialově agresivním blábolení (Spolu ) se snad zmiňovat nemusím. Čau a běžte využít své právo. Mně ho půl života upírali.
Jinak žádný strach: Rakušan je asi úplně poslední, nad kým bych uvažovala…a to tak leda po lobotomii…pokud bych byla schopná nějak vůbec uvažovat.😉