Bobca: Ahoj holky..je to lepší co se týče bolestí,ale na nohou nestojím!.plapolam na tom vysokém chodítko, podlamují se mi nohy,neudrzim se vuvec na nohou..o berlích to bolí..Mám dojem,že tu mám punc pacientky,co odmítla léčbu..včera jsem v sanitce otevřela složku a mám to tam napsané,že jsem odmítla léčbu.. Já,asi 3 den, večer když roznášela sestra prášky,se mě ptala,jestli chci to opium,že ho tam mám volitelné..já blbá říkám,tak já to zkusím bez prášku..jo,celkem dobrý,tak ráno,sestra,že teda zkusíme den bez ptoho opiatu..a odpolko jsem ho chtěla,a už jsem ho měla vyskrtane,a už mi ho nedali.2 noci jsem rvala bolestí.doktorka mi potom řekla,ze mi nemůže dávat už opiáty,že něco vymyslí..tak dostávám jakési to HCD 2x denně,nebo jak..nevzpomenu si teď a novalgin3x denně .
A Radus kecala,já ji napsala víc,že byl doktor teda ten páteční,pichl jednou,věděl kam,,kdyby byl i podruhé,mohlo být všechno jinak..ta doktorka se fakt ve mě starala,cele mi to rozrypala.. Tentokrát mi tam sestra cosi přidala..jak tlačila tu tekutinu dovnitř,přirovnala bych to k porodu!!jednou jsme daly pauzu, já zatala pěsti a za mrčení,jsem jí říkala ať pokračuje..bála jsem se,že pohnu nohou,mi to vcechno šlo do pravé nohy..do odpočívadla mě museli na lůžko nandat a pak do sanitky a na postel taksamo..neměla jsem nohy ..a dnes taky.. už jsem zkoušela o berlích,nic moc..cvičila jsem ty 3 cviky,co mi štíhlá ukázat rehabilitační sestra..byla za mnou ve čtvrtek,pátek byl opich,pondělí taky,tak v úterý to se trefila do vizitky,a ve středu opich,dnes svátek,a zítra dom.. Pociťuju to jako velkou křivdu,mohla jsem být už daleko jinde..naproti se snažily posazovat paní,tu 36 kilovou,která čekala na hospic,nespolupracovala..a na mě neměl nikdo čas..řekla jsem to u vizitky,že celé 3 týdny se mnou nikdo nic nedělal..Mojí doktorku jsem tu viděla asi 10x,vyjadřovala se velice stroze,vlastně mi nerekla skoro nic,jen že rehabilacni je objednaná,a od ní jsem se vdovedela,že žádost byla podána 2.5…a já tu jsem od 14.4…holky, neumím se nějak ozvat,že půjdu jinam..jezela jsem tu vlastně se stejnými bolestmi 24.dni..proste jsem si vysloužila punc nechtěné pacientky..i u těch opichu poprvé tutu nunu,a vozím sebou tu složku,jsem do ní nahlédla,a tam jsem se dočetla o tom odmítnutí léčby..ale včera ten doktor..je vidět, že je to profík,a příjemný,zkoušel,kde mě to bolí..no nic odpolko budu chodit o berlích a budu zkoušet..včera bych do jídelny nedošla..a nechtěla jsem jitrit ta záda..tak papa,a pak se ozvu už možná z mého, normálního počítače doma…
Myslíš DHC? To je ale opioid… Ale není nějak extra silnej.
Jinak o opiáty/opioidy sis měla říct, klidně znovu. Není to žádná ostuda. Jen Ti to nemohla dát sama od sebe sestra. Ale řekla bych to bývala na vizitě - že jsem myslela, že to bez nich zvládnu, ale že to holt nejde, no… Klidně bych to řekla ved. oddělení/primáři/přednostovi.