Jsem naštvaná,… než by mě už pustili, když je to bez efektu a nelepší se to, a bude to trvat minimálně 14 dní, než se to zklidní, tu mám být do pátku..a situace na pokoji mi nepřidá, jsem psychicky hůř…. Už mi mohla běžet ta 14 denní doba doma.. Nachodim se tu s těma bolestma….. Rapotacce to preju, hlavně, že se jí ulevilo..
Ahoj Bobi, řeším naprosto hroznou životní situaci. Takže nemám kapacitu tu vše pročítat. Ale pochopila jsem, že jsi na nějakém RHB pobytu (??). Na Tvém místě bych efektu dala čas a šanci. Je znám “lázeňský efekt”, plno lidem se třeba v lázních přitíží a zlepšení nastane až klidně za několik týdnů po dokončení RHB a balneoterapie… Opatruj se…
Ad vysoké školství, to jsem tuhle dělala oponenturu na závěrečnou práci (tuším bakalářskou?) na nějaké umělecké škole, a to děvče okopírovalo z jakési knihy celé stati, ještě do nich přidala hrubky, její autorské texty byly snáška náhodných vět, sem tam byla nějaká věta neukončená nebo byly spojené dva úseky vět, které k sobě evidentně nepatřily… Citace literatury neujednocené, citováno chybně (třeba citovala webové stránky našeho ústavu a pod to uvedla, že autorem jsem já, to jsem se musela smát), některé zdroje úplně chyběly. S tímhle bych ji vrátila od maturity. Za skvělou a samostatnou praktickou část jsem jí zvedla známku aspoň na tři minus, aby teda vyloženě nepropadla…
No nicméně komisi se její práce mimořádně líbila, obhajoba zrovna tak, takže ti jí dali za jedna (jakože cože, já to do toho posudku napsala, že toho půlku opsala…), výsledek je dvojka.
Ještě na mě může být třeba naštvaná, že jí utekl červený diplom (nevím, jak byl hodnocen zbytek výsledků studia…)!
Tak i takové kvalitní pracovníky bude stát mít v produktivním věku, až já budu v důchodovém věku. Pecička.
Ahoj, a jak to, že nevzali v potaz Tvé hodnocení jakožto oponentky při celkovém hodnocení? To by snad měli, ne?
. A jak čtu tu rezonanci v USA - s jistotou ani nejdu
Nevím,která vyšetření myslíš..Až budeš muset-půjdeš..Nic to není.MG je jen 15 minut klepání a bouchání kolem tebe v tunelu..Na uších máš sluchátka,v ruce balonek,kdybys to nemohla jó vydržet…a nepohnout se..No a ostatní zkratky?Nic nemusíš dělat..to jen přístroje na tobě zkoumají funkce..
Ono záleží…na protokolu.
Už jsem zažila MRI trvající přes hodinu. Ale nějak mi to nevadilo… Ani ty rány. To spíš to vedro zespoda, jak se cívka zahřívá, je blbý.
Jo, Bobi, ale na promoci byla “blbá” jedna věc: A to ta, že mě studenti dojali. Přímo slavnostní promoční řečí, kde mluvili o mně. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍
Místo rektora byla prorektorka, manželka premiéra. Byla fajn. A místo děkana proděkanka, s níž se blízce přátelím. Takže to složení funkcionářů bylo dobré.
Edit: A pedelky, tak ty byly ultramilé, napomáhající. Zpětně mě mrzí, že mi stres zabránil si to víc užít…
Prosím, nekamenujte mě za to, že to sem vložím. Z té řeči studentů… Mně to fakt udělalo velkou radost a zároveň ta míra dojetí byla nepopsatelná:
"No a paní doktorka N. si získala náš respekt nejen svým nadšením pro farmakologii, ale i tím, že během jedné z hodin farmakologie nám dokázala, že ačkoliv se necítíte zdravotně úplně fit a jistě byste si zasloužili klid na lůžku, tak dokážete s nasazením přednášet svým studentům. Jak sama říkala, měli jsme na ni terapeutický efekt. I když o tom možná neví, stala se nepsanou patronkou našeho kruhu. Ještě jednou Vám velice děkujeme, že jste s odvahou přijala naši nabídku, abyste tu dnes stála, jako náš promotor."
Taky nad nima uvažuju už léta. S Workou to nešlo, no a tehdy i teď je to jak někdo psal…asi bych akorát nakrmila lišku😕A druhý problém je, že jak by objevili jezero, už by je odtud na slimáky nikdo nedostal😜
Raduš, tak pořád je u vás sušina? Hlásím, že zde k buřině začalo i pršet. Ne extra moc, ale do oken to celkem ťuká…
Tak ten můj “nemocenka” si včera večer vyvřeštěl venek. Nechala jsem jej tam jen na “chvíli”, šla jsem pro něj ve dvě h ráno (jinak chodím až třeba mezi 5. - 7.h ranní). No a nic. Tak jsem šla domů a za chvíli nanovo, opět nic. Potřetí - to už jsem prošla celé minisídliště a na signál nereagoval a já začínala být už strachem paralyzovaná. Napočtvrté jsem šla směrem, kterým moc nechodí, a vtom mně před očima někde z křoví vyskočil OBRzajoch!!! Skákal po parkovišti, chvílemi se na mě ohlížel. No a po chvíli jsem uviděla Fida. Skrýval se pod takovými schody, strašně se bál, myslím, že takové zvíře v životě neviděl…😀 Tak jsem jej musela ukecávat, aby šel se mnou…nakonec šel, ale hrůzou měl ztluštělý ocas!!! 😂 A furt se po zajochovi ohlížel… Kámoška mi dnes napsala, že v jiné čtvrti Brna jich viděla rovnou 6 - 7…
Já tu viděla kdysi i srnku, ten zajoch není ojedinělost, ale pro Fida to musel být naprostý netvor!😄😉
Fíha, Janino, jaková ty jsi důležitá osob😉👍 gratulace, nám ostatním(to ale mluvím za sebe😛) se nikdy nic takového neuděje, já jsem důležitá tak max pro ty kočky, někdy mám pocit, že ani to ne😏
Ha, ha to mi připomnělo, že jsem koukala na Slovinsko, že by sme to protáhmuli z Maďarska kouknout k tomu moři a bylo tam pár frází a slov, že aby jsme se pak nedivili třeba tomu, že slovinsky dítě se řekne ,,otrok"😛 Takže jsem si měla nadělat otroky, abych se cítila nějak důležitá🤪
Rady, prosííím, nepodceňuj se… Ano, na promoci a pro studenty jsem byla asi opravdu hodně moc důležitá. O to větší je šikana v práci/na ústavu.
Ty toho umíš tolik, že já jen zírám. Nezvládla bych stran zahrady ani procento toho, co Ty!!!👍👏
. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍
No a “vo vo tom to je”🌺💐..no vidíš..dali ti najevo,žes pro ně něco znamenala!!🙏To musel být krásný pocit👍..
Jako Bobi, nečekala jsem, že když začnou veřejně mluvit o mně, že to až tak nedám…🙂. Vše se samozřejmě natáčelo, myslím, že video ani nebudu chtít vidět!😛😉
no to jsem se tě chtěla Jani zeptat..jak to dopadlo..ale vidím,že jsi to zvládla🙏to je dobře..
S tím Fidem..myslíš,že se to nebude opakovat?neuvažovalas o tom,že bys mu dala už klid?..nemyslím to zle,ale jak to popisuješ,vypadá to dost vážně😟a táhne se to taky už chvíli-hm?..Nemá i bolesti?A ty to taky hodně prožíváš…🤔
Jo, Bobi, ale na promoci byla “blbá” jedna věc: A to ta, že mě studenti dojali. Přímo slavnostní promoční řečí, kde mluvili o mně. No a dojali mě tak, že fakt uprostřed té ceremonie jsem musela vytáhnout kapesník a utírat si oči. Jsou to “moje děti”…🙂👍
Místo rektora byla prorektorka, manželka premiéra. Byla fajn. A místo děkana proděkanka, s níž se blízce přátelím. Takže to složení funkcionářů bylo dobré.
Edit: A pedelky, tak ty byly ultramilé, napomáhající. Zpětně mě mrzí, že mi stres zabránil si to víc užít…
No jsou i horší varianty než kočka, co si myší nevšímá. Moje švagryňa má kočku, co místo, aby jí myší zbavovala, tak jí je nosí živý do baráku, jednou jí takhle přitáhla i živýho potkana.
To jsou dárky!!!😄 Mně kdysi Fido přinesl myš položivou. Já blbě vidím, neměla jsem brýle, a on mi dal k nohám jakejsi “flek”. Tak to vezmu do ruky…a brrrrr, myš letěla obloukem z mých rukou a ihned na Fida:"Sežer myšičku, chyť, chyť!" No, nula zájem, musela jsem ji definitivně zahrdlit sama…😂
Já tomu mazání nerozumím. Zkrátka přestanu přispívat a za pár dní po mě neštěkne pes. Tahle iluze vlastní důležitosti je opravdu legrační, vždyť se jedná jen a pouze o víceméně anonymní účet na internetu, nejde o nic zásadního.