Aktuálně: 2 684 inzerátů245 762 diskuzních příspěvků18 810 uživatelů

Příspěvky uživatele

Fikovnice

Fikovnice
Fikovnice 15.06.2025, 15:14:43 xxx.xxx.38.169
Sardullah:

Nechci pomlouvat moji dceru

To není pomluva…to je prostě holej fakt….bydlí 8 kiláků od tebe, to znamená, že když hupsne do auta, tak je u tebe za jak dlouho? Tak počítám za deset minut…max za 15…mám to stejně daleko do práce….tak to teda promiň, když mamka měla zlomenej obratel, tak jsem u ní byla denně…bohužel nejsem v situaci, kdy bych s ní mohla zůstat nonstop doma, do práce prostě chodit musím, ale tak jsem si přivstala, jela tam před prací, po práci…alespoň se otočit, dovést jídlo, pomoct s hygienou…nebyla úplně imobilní, tak aby měla všechno připravené….no a zbytek se prostě pofackoval, když jsem měla volno.

To samý, když potřebuje máma k doktorovi, tak jí prostě naložim do auta a jede se. To, že ti tady holky raděj, abys zkusila jinou nemocnici nebo pečovatelskou službu…no sorry, ale to bych dráty žhavila já a sháněla nějakou protekci, aby se máma co nejdřív někam dostala, pokud by byly ty termíny takhle šílený….a teď netvrdím, že by se to povedlo, ale snažila bych se…

Bobí, fakt mám vzteka….upřímně mě fakt mrzí, že nebydlím někde poblíž…neříkám, že mám toho času na rozdávání, ale určitě bych se minimálně 2x tejdně urvala….i kdybych ti měla otřít prach z nějaký “blbý” niky a i kdyby to mělo bejt jen o tom, že bychom si daly kafe a mezitím by se nádobí umylo v myčce, prádlo vypralo v pračce…uklidilo, prádlo pověsilo….to není žádná práce…

Tvoje kámošky taky nechápu…otázkou je, jaký to jsou kámošky, aneb v nouzi poznáš přítele…mně kdyby kamarádka zavolala o půlnoci, že potřebuje pomoct nebo si třeba jenom vylejt srdíčko, tak skáču do auta a jedu k ní…a to samý vim, že by pro mě udělaly moje kamarádky…nemám jich moc…těch opravdu dobrých, dalo by se říct, že celkem 3, ale vim, že se na ně můžu spolehnout a ony se zase můžou spolehnout na mě…život není jen o tom, že je všechno zalití sluncem a že se spolu pobavíme, zasmějeme, ale že i v nouzi nejvyšší někoho mám.

Bobí, drž se, věřím, že bude líp…🍀🌷☀️

No nic, tak jdu zase ven na to “pitomý” sluníčko, dosázet květenu, co jsem včera nakoupila…ale je to teda očistec…v zahradě je příjemně, jsou tam stromy, stín, ale na tom dvoře je to teda za trest…to je výheň…jsme navíc zjistila, že nějak stárnu a to slunce už mi nedělá úplně dobře….

Tady k tomuto: Před cca týdnem jsem byla TOTÁLNĚ v prdeli!!! 

Přijela kámoška a pobyla do cca 22hod. Ale co chci napsat: Nabízeli se další, a odtud DB (= Dublinbarzoj) mi napsala, že přijede ze s. Moravy - klidně o půlnoci, moc si toho vážím💓, i když jsem tehdy chtěla být sama…

Fikovnice
Fikovnice 15.06.2025, 15:08:30 xxx.xxx.38.169

Ahoj holky. Jsem taky odkázaná na pomoc přátel. Holt rodinu si nevybíráme…

Bobče držím pěsti. S přáteli to beru tak, že mají svoje rodiny…a já se musím upozadit. Ale naštěstí…prostě jsou - jako přátele mám na mysli. Je pravda, že doprošovat se pomoci taky nesnáším. Jenže když to třeba někomu nedojde, tak čas od času to udělám, no…

Fikovnice
Fikovnice 07.06.2025, 00:16:05 xxx.xxx.38.43
Buggyra:

Nečetla jsem, ale hádám by zažádala o rozvod i kdyby jí to nakukala Jolanda po telefonu.

Vidím velký špatný!🤣

Fikovnice
Fikovnice 07.06.2025, 00:14:44 xxx.xxx.38.43
drvodelkafialova:

U mletí kávy jsme se spravedlivě střídali se sourozenci. Všem se nám ten rámus a vůně líbil. Já se kafe naučila tajně pít s dědečkem snad už v deseti. Dneska vždycky s mužem nakrmíme poránu havěť a dáme Turka.

Jo jo, je to skvělá retrovzpomínka, že?😉 Taky jsem milovala tu vůni čerstvě pomleté kávy. A na tu “trubku” vedoucí z kávovaru jak se nasadil ten papírovej sáček (STANDARD nebo jak se to jmenovalo…😄)…to byla aspoň technika!😀

Já pila svoji první kávu…v Rusku, pradávno za socíku jsme tam byli na dovolené. Mohlo mi být taky tak nějak 10 - 12 let. No a oni tam kávu pražili na ulici (tehdy nevídaný jev😀) a vzpomínám, že byla fakt vynikající.

Fikovnice
Fikovnice 06.06.2025, 23:55:41 xxx.xxx.38.43
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 06.06.2025, 13:37:41

Jak to myslíš - priority jsou jinde?😟

Neslibovala jsi mi letní návštěvu?😉

Fikovnice
Fikovnice 06.06.2025, 12:48:24 xxx.xxx.38.222
Buggyra:

Třešně závidím! U nás zatím zelené… pokud teda vůbec nějaké. Třešinku, na kterou jsem trochu sázela, mi zlikvidovaly mšice, špičky větví zcela zakroucené listy… No plůdky shodila ještě jen jako pecky potažené kůžičkou. Tuším jeden jsem zahlédla o víkendu ještě na stromě, jinak nic, ten taky jistě spadne.

Velká třešeň, u které jsem nadávala, že tam nedosahnu, ve velkém shazuje načervenalé plody asi poloviční velikosti, také jsem něco už utrhla a pozřela, ale že by to byla třešňová chuť, se říct nedá. Uvažuji, že z nouze tyto plody aspoň posbírám a zavařím na kompot, aspoň na ochucení knedlíků že by to bylo… chjo. Tahle třešeň má plody žluté, ne červené, takže to červenání je jasný příznak nějakého nedostatku…

Na ostatní třešně, co máme vůkol (ještě dvě by měly být plodné) jsem nekoukala, ale nečekám kdovíco. Tak si holt zase třešně koupím a nebo někde nakradu. Zkoušela jsem několikrát kontaktovat správu silnic s nájmem určitých ovo stromů, ale bezvýsledně, zkusím i letos…

Včera jsem podle návodu od Orionky v Teplákofce zalila kosmatici vodou a budu také zkoušet sirup 🙂 Uvidím, jak to chutná, když spíš nic než moc, tak si počkám na kuličky a zkusím sirup z nich, ten bude jistě lepší.

Tak asi takto😂: Třešně máš slíbené už nejmíň třetí rok po sobě - obrovské “srdcovky”…je to můj nejlepší strom!

Fikovnice
Fikovnice 06.06.2025, 12:44:39 xxx.xxx.38.222
Orionka:

Jestli myslíte pana doktora Adama, tak nedávno kolem mě běžela informace (jak já říkám věcem, kde moc nevím ), že byl rehabilitován a uznán. Myslím, že toho jste znala.

Mířím do úúúúplně nejvyšší pozice v naší politice, přesněji druhé nejvyšší…

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 16:19:46 xxx.xxx.38.72
Fikovnice:

No, nemám nikomu říkat, odkud jsem a přijet mám de fakto natajno. Víc asi netřeba psát…

K tomuto mi kámoška před chvílí napsala, že teda mám přijet v přestrojení…😂🤣

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 16:18:43 xxx.xxx.38.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 03.06.2025, 14:36:55

Buggyro, jestli se v tom na FB zorientuješ, máš ode mě metál!!!🤣👍

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 16:17:32 xxx.xxx.38.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.06.2025, 16:08:28

Dokonce jsem se dozvěděla (teď jsem tu líheň pochopila…😄), že zaměstnáváme i nejbližší příbuzné těch lepšolidí. 

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 16:15:57 xxx.xxx.38.72
»

Heleďte, je mi 50+. Není náhoda, že u nás, a dále ale i ve špitálech (a jistě i jinde) dochází k naprosto nechutné šikaně - obvykle od lidí 40 a méně. Vím dokonce o úmrtí lékaře, tam ta šikana hrála velkou roli. 

Ombudsmanka je podobného věku mně, a ne, neznáme se…

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 16:14:05 xxx.xxx.38.72
»

Myslíte lepšolidi??😄

Tak moje nadřízená lepšolid je, o tom žádná!!!

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 15:44:23 xxx.xxx.38.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 03.06.2025, 15:25:20

No, nemám nikomu říkat, odkud jsem a přijet mám de fakto natajno. Víc asi netřeba psát…

Fikovnice
Fikovnice 03.06.2025, 14:32:34 xxx.xxx.38.72

Co se to, proboha, děje?????? Je šikanovaná i ombudsmanka, více napsat nemůžu…

Fikovnice
Fikovnice 01.06.2025, 13:33:47 xxx.xxx.38.72

Zkusím to i zde: Prosím, není zde nějaká právnička, která by mohla pomoci radou (pracovně-právní záležitosti)?

Fikovnice
Fikovnice 31.05.2025, 10:27:02 xxx.xxx.38.72
»
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 31.05.2025, 10:19:03

Taky myslím, že jsou schopni značkovat leccos a leckoho - jak psi, tak kočky. Pes kdysi označkoval jak mě, tak moji mámu.

Fikovnice
Fikovnice 31.05.2025, 08:46:00 xxx.xxx.38.72
Bobca:

to snad není možné🤭..ještě pořád trhá?Jani,že si to nedáš někde vzhůru?nebo do šuplíku?

Bobčo (a Raduš), já už to mám jako takovou naši vzájemnou “hru” 🙂. Ony ty smlouvy jsou de fakto na prd. Většinou trhá DPP 🤣, a ty jsem ještě nikdy v životě nikde nedokládala. Až se dostane k diplomu apod., bude hůř!!!😂🙃

Fikovnice
Fikovnice 30.05.2025, 19:53:30 xxx.xxx.38.72
Buggyra:

Můj Kocour si hlavně smrdí v jiné místnosti. Tak mi ani nemůže nechat navštívenku u postele 🤣

A když náhodou je vpuštěn do postele, tak tam způsobně hajá ani nedutá, od usnutí mé maličkosti, do probuzení, žádný noční život a rachot, pěkně si váží toho, že ho tam někdo pustil. Zpravidla mám i zavřené dveře, takže prostě k záchodu nemá celou noc přístup, musel by mě vzbudit - a on mě nebudí 🥰

Zlatíčko!!! Fido mi roztrhal další pracovní smlouvu!!!🤣