Orionka: Na Mikyře se dalo koukat. Jestli tam patří i Svěrák s promluvou k vnoučatům tak ten jede ve stejném duchu od doby,kdy se totálně zbláznil. A to jsem ho měla ráda. Strašne žvanil. Běžte k volbám a volte kohokoliv kromě stran současné koalice. Výběr celkem máte. Viděla jsem seznam stran. Je jich minimálně 35. Nenechte se nachytat na Rakušanovo hlásání, že oni jsou ti hodní pantátové že vsi. Stejně tak jako Piráti se tváří, že oni s touhle vládou nemají nic….a přitom zkazili, na co sáhli. Praha by mohla povídat. O Fialově agresivním blábolení (Spolu ) se snad zmiňovat nemusím. Čau a běžte využít své právo. Mně ho půl života upírali.
Vím, že mě můžete poslat někam…ale pro mě je teď na prvním místě Fido (asi čtete Víčko…?). Pokud k volbám přece jen půjdu, asi se rozhodnu na poslední chvíli.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Canka z 30.09.2025, 23:06:47
Jinak Čanko, víš, já se bojím strašně jedné věci: Že nějaká věc venku (úraz???) mu spustila věci další. Boří se jak domeček z karet. Ve hře je ledvinné selhání. Ale i jiné dg. Včera jsem s vetkou domlouvala kontrolní odběry (kterých se ale děsím)…
acher: Ve Vysoké operovali snaše vbočené palce na nohách. Operce zápěstí snad dělá i HK,tak sháním info.Měla bych to podstatně blíž.
Acher, dle mých info jsou ve Vysokém přece jen lepší… Ale záleží samozřejmě na Vás.
»
Canka z 02.10.2025, 21:04:40
Ahoj Čanko, Fido byl asi u 7 vetek. Chvíli chodil pozpátku, ale mrtvice to nebyla. Pro něj to byla nejméně bolestivá možnost. Teď už chodí normálně, ale nejí. Jinak byli jsme na klinice, tam se udělaly všechny možná vyšetření. A pak vetky chodily ke mně domů. Fido byl i v analgosedaci, ptž jedna z dg. byla, že má zácpu. Takže dostal klystýr, po kterém se ale vůbec nevykadil (??!). Nicméně pasáž je OK, zrovna včera normálně kadil, jen naprosté minimum, jak skoro nejí…😢
»
acher z 02.10.2025, 14:12:02
No, je to na prd. Ale na Vašem místě bych možná tu operaci zvážila. Mně ji už nechtějí provést. Pokud Vám ji nabízí, tak…asi bych do toho šla.
»
Bobca z 01.10.2025, 15:53:10
Na Mahjjongu sem tam taky ujíždím…😄
lesnizinka: Nevím kde, tipuju spíš USA. Vyhodilo mi to, že jsou to bisfosfonáty, snad je něco takového registrováno i u nás, tedy předpokládám.
Jj, bisfosfonátů je registrována velká řada…
Jinak u nás opět zhoršení…😢
acher: Fíkovnice to vám píchají Biovisc nebo něco jiného.Na injekce Biovisc chodím do zápěstí. Většinou mně to vydrží účinkovat ¾ až rok.
Acher, mně bohužel fakt jen chvilku. Úleva je to velká, ale max. na týden… Já mám kolena 3 - 4 artrózu.
»
N z 01.10.2025, 14:40:49
Proč jsou to “možná poslední volby”?😛😉
»
JanaJanaJanaJana z 01.10.2025, 13:34:32
Vlastně mě napadá, že v mém okolí žádná zášť kvůli volbám není, o nikom takovém nevím. Tím neříkám, že Vy takové lidi ve svém okolí nemáte.
Já vnímám spíše lhostejnost. Ale nějaké napadání, urážky atp., to je spíš specialita v jiných oblastech.
»
JanaJanaJanaJana z 01.10.2025, 13:34:32
Myslím, že i tady se najde plno lidí, kteří budou volit Babiše. Zrovna tak můžete napsat, že kdo nepůjde volit, tak volí komunisty.
Mně je to v tuto chvíli celkem jedno. Ale osobní útoky, zášť, faleš, lži, napadání - to není specialita jen kolem voleb.
»
lesnizinka z 01.10.2025, 12:20:00
Chystám si výuku, shodou náhod preskripci. Koukám do databáze SÚKLu a Tildren mi to teda nenašlo.
»
Canka z 30.09.2025, 23:06:47
Ještě Čanko zajímavost: Když to bylo s Fidem nejhorší, nemohl chodit. A když se o to pokusil, zvládl pár krůčků, ale POZPÁTKU! To byl děsnej pohled.😢
Teď se na jeho chůzi už nedá poznat skoro nic, vyjma toho, že neskáče do výšek, ale to tak bylo již delší dobu. Na gauč si vyskočí, do postele taky…😉
»
lesnizinka z 01.10.2025, 12:24:36
No, to je pravda - metky v kostech - to je asi hrůza největší.
»
lesnizinka z 01.10.2025, 12:20:00
Pagetova choroba je ale celkem vzácná. Chtělo by to něco převratného na artrózu… ;-)
»
lesnizinka z 01.10.2025, 12:12:47
Jo jo berou. Jak jej Tom snáší? Mě známá v lékárně varovala, že mi tady po těch “zvířecích” bude blbě. Jenže já těch léků beru milión, tudíž se i trochu bojím.
»
Buggyra z 01.10.2025, 12:05:50
Já o tom kecala s vetkou. Problém je, že u lidí vývoj nového léčiva trvá více než 20 let. U zvířat jsou ty procedury kratší…ale i tak, škoda… Do kolena mi ortoped píchá právě ten hyaluronát. Efekt to má, ale vždy jen chvíli, max. 5 dní až týden…
»
Buggyra z 01.10.2025, 12:00:18
Mikýře mám ráda, později kouknu. Kolem mě je plno lidí, kteří plánují nejít k volbám…
»
Stalejetostenatko z 01.10.2025, 12:02:24
Já se trochu ztratila (řeším dost závažný problém s mým kocourem). Vy víte příčinu toho hemoperikardu nebo co to je, zkrátka tvorby té tekutiny?
»
Fikovnice z 01.10.2025, 11:29:17
A už asi potřetí píšu, že pokud by se potvrdilo, že jej rozchodila Solensia, tak si ji píchnu taky (dělám si srandu, je to druhově specifické; spíš - proč není toto pro lidi už? Moje kolena se 4 artrózou by zajásala…).