Sardullah:Nechci pomlouvat moji dceru
To není pomluva…to je prostě holej fakt….bydlí 8 kiláků od tebe, to znamená, že když hupsne do auta, tak je u tebe za jak dlouho? Tak počítám za deset minut…max za 15…mám to stejně daleko do práce….tak to teda promiň, když mamka měla zlomenej obratel, tak jsem u ní byla denně…bohužel nejsem v situaci, kdy bych s ní mohla zůstat nonstop doma, do práce prostě chodit musím, ale tak jsem si přivstala, jela tam před prací, po práci…alespoň se otočit, dovést jídlo, pomoct s hygienou…nebyla úplně imobilní, tak aby měla všechno připravené….no a zbytek se prostě pofackoval, když jsem měla volno.
To samý, když potřebuje máma k doktorovi, tak jí prostě naložim do auta a jede se. To, že ti tady holky raděj, abys zkusila jinou nemocnici nebo pečovatelskou službu…no sorry, ale to bych dráty žhavila já a sháněla nějakou protekci, aby se máma co nejdřív někam dostala, pokud by byly ty termíny takhle šílený….a teď netvrdím, že by se to povedlo, ale snažila bych se…
Bobí, fakt mám vzteka….upřímně mě fakt mrzí, že nebydlím někde poblíž…neříkám, že mám toho času na rozdávání, ale určitě bych se minimálně 2x tejdně urvala….i kdybych ti měla otřít prach z nějaký “blbý” niky a i kdyby to mělo bejt jen o tom, že bychom si daly kafe a mezitím by se nádobí umylo v myčce, prádlo vypralo v pračce…uklidilo, prádlo pověsilo….to není žádná práce…
Tvoje kámošky taky nechápu…otázkou je, jaký to jsou kámošky, aneb v nouzi poznáš přítele…mně kdyby kamarádka zavolala o půlnoci, že potřebuje pomoct nebo si třeba jenom vylejt srdíčko, tak skáču do auta a jedu k ní…a to samý vim, že by pro mě udělaly moje kamarádky…nemám jich moc…těch opravdu dobrých, dalo by se říct, že celkem 3, ale vim, že se na ně můžu spolehnout a ony se zase můžou spolehnout na mě…život není jen o tom, že je všechno zalití sluncem a že se spolu pobavíme, zasmějeme, ale že i v nouzi nejvyšší někoho mám.
Bobí, drž se, věřím, že bude líp…🍀🌷☀️
No nic, tak jdu zase ven na to “pitomý” sluníčko, dosázet květenu, co jsem včera nakoupila…ale je to teda očistec…v zahradě je příjemně, jsou tam stromy, stín, ale na tom dvoře je to teda za trest…to je výheň…jsme navíc zjistila, že nějak stárnu a to slunce už mi nedělá úplně dobře….
Tady k tomuto: Před cca týdnem jsem byla TOTÁLNĚ v prdeli!!!
Přijela kámoška a pobyla do cca 22hod. Ale co chci napsat: Nabízeli se další, a odtud DB (= Dublinbarzoj) mi napsala, že přijede ze s. Moravy - klidně o půlnoci, moc si toho vážím💓, i když jsem tehdy chtěla být sama…