Lopatky, lopatky - malý lopaty - páč kytka se jmenuje lopatkovec.
Lopatky, lopatky - malý lopaty - páč kytka se jmenuje lopatkovec.
děkuji za pochvalu. A už máte tu kytku?
Pravda, co chtít od takovýho elementa 😀
A aby měla hračku blízko, když se rozhodla spát, vzala ho do postele
😂 prdonprdóón!!! 😂
No jen mu chudákovi, koukám, upadlo C 😀
.-)
No, proč byste nemohla? Normálně náš kocour jí mražené maso, co kupoju pro naše ohaře.
Já už je úplně vidim, ty světlušky s mihotjaícím se plaménkem….
Pramáteř by neprošla ovšem směrnicí EU 3258,12 z roku2021 o smradu vypouštěném do vzduchu.
Já vám nevim. Pamatuju si, že když jsme se spolužáky chodívali místo ekonomiky zahraničního obchodu do vinárny u Berušky , kde jsme požívali rum s kolou, tak nám ty voči svítívaly dostatečně 😀 😀
Se zrcátkem, knůtkem…
jo! vy myslíte pramáteř! to ste měla říct!
jojooooo, to by bylo supr. No já tam moc nechodím, nemám žádných podažavků v podstatě, takže nevím, co se tam navrhuje. ale tohle je dobrá myšlenka.
takle myslíte jako? Tu tekutou bázi? 😀
Opravím Vás, toto, co vokazujete je prababička. S prababičkou se velmi dobře děsili sourozenci, když jste se ve tmě schovala za botník, strčila prababičku všech baterek do huby, počkala na sourozenkyni a v pravý okamžik si v tichosti ve tmě stoupla rozsvítila prababičku všech baterek v hubě, čímž jste získala démocnickej výzor a udělala tiše Huuu! Úspěch zaručen, sourozenkyně so připo strachy, vy posleéze bolestí, jak jste dostala na prdel.
Pradědeček fšech baterek je todle - bylo to na plochou baterii.
Skúsim -skovať slovensky
👌
Ne, nene, to je právě rozteklá, jinak je šlank.
Shora minimálně, pupek plnej jablek shora tak vidět nejni.
😀
se nezapře vodbornik
Jo, to by byla ale dobrá funkcička!!!! A uvažuje se o tom?
naprosto rozteče
Ronja s motejlem:Berunka se vdala..
A nesmějte se, že mi pes kouká na pohádky.
Psovi, kterej se kouká na pohádky se zásadně nesmějeme, přineseme mu k tomu šípkový čaj s medem a zákusek. Nebude přece koukat takhle nasucho, zvlášť, když je to takový drámo.
Já za sebe - mám ohaře - bych naopak chodila na stopovačce tam, kde ta zvěř je. A pilovala to, aby mě vnímal, aby si dokázal plnit povely- sedni, čekej, zastav. Nejdřív třeba do napachovaných míst, pak i tam kde víte, že na ně narazíte. A dřela bych to a dřela a dřela (trochu to přeháním, protože nic se nemá přepálit, ale myslím tím to, že bych se na to soustředila a cvičila to vo stopéro. I si v těch místech hrát, nebo se s ním zastavit, hladit, ho, klidně chvíli česat, prostě naučit ho vnímat a ne být mimouš.
No já si srandu nedělám, já to tam vidim v tom gezichtíku 😀 😀 Pupajz malá. Jak si pak chrupká.