Ano nejdřív postupně a pak pohromadě. Máme taky hru - dávej pozor - kdy pak je před psem třeba pamlsek na židli, každý má svou židli a na ni hlídá pamlsek. Někdy je vyzvu hromadně, někdy postupně. I při krmení je to o postupném uvolnění, aby šel dotyčný k misce.Občas mi do toho hází vidle kocour, který si sice umí na povel sednout, ale je to zmetek pekelná, výdrž téměř nula. Hra dávej pozor se hraje i před mým odchodem, kdy každý na svůj pelíšek dostane pamlsky - ať už volně a nebo nejoblíbenějš v krabičce nějaký, musí na to dávat pozor a vezmou si to, až když mezi dveřma řeknu, že můžou. Tohle cvičím hodně. Cvičím i pamlsky na jméno, taky mám naučeno NENI TVOJE! , neb známe jednu, která udělá klidně kobří kličku a byla by schopná to vdechnou klidně i na dálku, ten pamlsek druhýho. Tohle já s nima vlastně hraju hodně. Hodně jsem s Tali dělala doma fakt ten simulátor, kdy po předsíni pohozená kost, velká patka chleba, různý krabičky od jídla….všechno ve velikosti, aby to nezhltla mimochodem, až kolem toho poběží. Byla třeba odložená v pokoji a já ji přes tu předsíň přivolávala k sobě do kůchně. Nebo oba pak už. U ní teda hodně pomáhalo to, že Rumíček je rád vzorem, takže on do toho nešel, naopak ukazoval, jak je to správně.
edit na odstavec neni čas.