Tak u hetero párů je to taky běžný, buď u umělého oplodněí a nebo tak, že to dotyčný neví. 🙂
Tak u hetero párů je to taky běžný, buď u umělého oplodněí a nebo tak, že to dotyčný neví. 🙂
To je krásný jak aportuje, já jsem v tomhle trotl a aport neumím psovi vysvětlit a obdivuju každého kdo to umí.
Ty vyježděný peníze teda nejsou nic moc, mají tam třeba taky peníze za reklamu jako v jiných sportech? Třeba bunda, saně od výrobce, logo někde našitý nebo tak?
Jinak mi to připadá jako poněkud drahý koníček.
Ještě k tomu pěstounství, u homopárů to není téma, protože bez manželství si může vzít dítě do pěstounství jen jeden, takže jeden je pěstoun a druhý je zas právně cizí člověk.
Prostě ve finále to končí úplně stejně jako když má jeden vlastní dítě, což alespoň se teď změní přiosvojením.
Pak se něco stane a dítě je zas zpátky v děcáku, ani se nedivím, že toto nechtějí riskovat s cizím dítětem.
Navíc ne každý má na to případně to dítě po pár letech vracet rodičům a s tím se v pěstounství musí vždycky počítat.
Bouchne konečně Yellowstone nebo co bude? 😀
Nebo ta Gatesova epidemie 2025? Ale to zas není přírodní, tak to taky nesedí.
Asi pro jistotu přikoupím slípky. 😀
Já o tomhle ani nevím, asi nečtu ty správný posty.
Pokud vím, do pěstounství se dávají děti, které nejsou právně volné pro adopce. A pěstounství je normálně placená práce, ti lidi za to berou peníze od státu.
To je prostě přece něco úplně jiného.
Pěkný články od paní co provozovala psí školku v Barceloně
https://medium.seznam.cz/autor/alena-vachtova-8593?timeline--pageItem=43917
Řekla bych, že u nich to bude větší procento než u hetero, tam už převáží ta potřeba výživného.
Rozdíl je asi v tom, že zákon o osvojení mluví pořád o manželích, což jaksi homo páry nejsou a nebudou.
Vidím to taky tak, však cílem civilizované společnosti by měl být konec diskriminace menšin.
Jméno zákonného zástupce?
Osobně teda nevidím ženské, které chtějí, aby se biologický otec finančně podílel na životě dítěte a full servisu, který dítěti ta matka poskytuje 24/7, jako potvory.
Jj, zavedla bych pro všechny, i hetero, normálně rodič, však v hetero párech při tom množství rozvodů je určitě taky hodně osvojení a hlavně otec často otec není.
Tak jiné země to řeší rodič 1 a rodič 2, což je podle mě ideální. však otec-matka u adoptovaného dítěte taky nesouhlasí, nejsou to jeho otec a matka.
Ano, ono jde spíš o to, že hlavně homoženy mají často děti bez papírově uvedeného otce, takže pokud se jim něco stane, je dítě bez rodiče.
No co já vím jde při přiosvojení hlavně o děti bez druhého přítomného biologického rodiče, takže ti děti pak končí v děcácích.
No zrovna v Anglii si kamarádka s přítelem byli z normálních platů schopní našetřit za 10 let na barák kousek za Londýnem. U nás utopie.
Však všechna ta vrozená znevýhodnění stát kompenzuje, jenom toto ne, takže debata o tom je zcela na místě. A žádné dup dup v tom nevidím.
Ano, to se určitě neshodneme, protože já nikdy nebudu souhlasit s názorem, že ženy mají doplácet na to, že jsou ženy se schopností rodit.
Ne vždy je menstruující produktivní a proto taky ta debata o vložkách ve škole.
Ano, má obvykle produktivní rodiče, ale to mají i ty děti, kterým platíme plíny.