Tohle asi je ohař? A musel být teda cvičenej ke štěkání.
Tohle asi je ohař? A musel být teda cvičenej ke štěkání.
Tak už historicky se používala různá plemena
Tak třeba na tréninky sutin a nebo lavin chodí teď hodně lidí s různými plemeny, zdá se mi to teď celkem populární, znala jsem třeba boxera trénovaného na vodního záchranáře. Ale ti psi se pak v reálu nikdy nevyužívaj.
Nesleduju, to jsou jen plky k ničemu, kdyby chtěla vláda skutečně něco řešit, musela by si došlápnout na ERU.
U nemovitostí je to dvojnásobek, takže skoro 5 melounů, to jen tak na okraj.
Ano, vše má své plusy a mínusy, akorát holt peníze v bance mají víc plusů a peníze dané advokátovi mají víc mínusů.
Lidi by prostě měli víc přemejšlet, zvlášť pokud jde o prachy a to je celý a cílem mých příspěvků bylo akorát upozornění na tuto skutečnost.
Dvakrát se mi vložil příspěvek, tak ten jeden ruším.
Nějak to tu asi blbne.
U banky máte ty peníze ze zákona pojištěný, u člověka, a je fuk jestli je to advokát nebo popelář, máte záruku naprosto nulovou.
Ale je to každého věc kam si ti svoje miliony dá.
Asi tak. 🙂 A skákat novinkám na klikbajty.
No ona stačí jedna věta z článku. 😀
Ani počty případů, ani počty úmrtí nejsou k dispozici.
Většina Amíku neví vo co gou a ti co jo říkají, že je to jak psincák.
Ano, smlouva u advokáta, peníze v bance, nikdy bych nenechala nějaký statisíce nebo miliony advokátovi nebo notáři, jsou to taky jen lidi, že jo. Akorát že tav bankovní úschovna je o dost dražší, tak jí lidi tolik nevyužívají, co vím, s papírama problémy nebývají u nemovitostí.
Ženská je v lochu, tak asi moc vysmátá nebude, prachy nejspíš ulitý pro rodinu, Advokátní komora se prostě zachovala jako všechny tyto instituce. Ono svěřit takový velký peníze jednomu člověku, a je jedno jestli je to advokát nebo notář, je v dnešní době fakt trochu naivní, normálně se přece využívají bankovní úschovy.
To je hezký nápad. Já mám v plánu letos konečně se dokopat k fotoknize neb jsem zjistila, že poslední pes nemá jedinou papírovou fotku a kniha mi přišla lepší než album.
Děti v palestinské školce hrají představení pro rodiče, nejspíš za prachy EU.
No hádejte co to má být.
U špiců tyhle hlášky chodily i v době kdy byla do chovu povinná jen bonitace. Tak jasně půl dne na bonitaci, to je větší hrůza než dvouměsíční péče o štěňata.
A ve skutečnosti je to tak, že dvě největší množky množili na psech vyhozených z bonitace a psech s jinýma PP než FCI.
Našla jsem jen to samý. Celkem pochybuju, že by jí nechali mluvit na nějaké světové konferenci.
Možná někde řízený chov mají, ale je to spíš raritka a rozhodně se to netýká plemen, které se většinou množí jako bezpapoši. Je to zase jen výmluva množek.
Stejně tak výstavy, většině stačí do chovu, že pes není vyhozen, v podstatě tak proleze každý pes a navíc ne každé plemeno má výstavu povinnou, opět jen výmlava množek.
Ale Leithian obhajovala bezpapoše už na ifauně a prostě jede jen stejný výmluvy.
Jako každý dlouhosrstý pes s podsadou líná hodně a musí se česat.
Co já mám zkušenosti, tak dost těhle lidí se pokusí psa uchovnit, pes do chovu neprojde, tak chovaj bezpapíráky a krměj lidi těmahle báchorkama jak je klub hroznej.
🙂
Hejt na potraty a odpojení v podstatě mrtvého člověka od přístrojů, dál už jsem to nedočetla, magory, co by nejradši zakázali potraty, fakt nemusím.
A titulek je jen typický klikbajt.