Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 23.11.2023, 10:25:57
No ale ne každý se dívá na monitor ze dvou metrů nebo má malý monitor, aby to viděl všechno najednou ,taky jsou tu blbě vidící jako já, co čučí zblízka a s širokoúhlým monitorem pak buď vidím jen nové reakce, ale nevidím v kterých tématech a nebo vidím témata, ale nevidím, kde jsou nové reakce a musím prostě furt přejíždět očima zleva doprava a zpátky a je to fakt nepříjemný a vopruz.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 08:22:49
Asi si nerozumíme, téma, které jsem četla a nemá nové příspěvky, mě nezajímá, nechápu co bych na něm měla nadále sledovat a že má nové příspěvky a tudíž je tam něco nového ke čtení vidím i bez zobáčku.
Ale třeba to má někdo jinak, může se někdo vyjádřit, mě prostě ten zobáček přijde nadbytečný.
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 22.11.2023, 08:12:16
Tak to radši takhle, tu barvu, do oranžova radši moc ne.
Já to vím, že zobáčky jsou mnou navštívená témata, ale u těch už se ukazují nové příspěvky, které upozorňují a tam kde nový příspěvek není, už nepolezu, takže zobáček že jsem tam někdy byla, je mi k ničemu. Mně to prostě přijde jako dvojité stejné upozornění , zvoneček s počtem příspěvků a zobáček.
Odpověď na příspěvek uživatele Zuda z 21.11.2023, 21:18:19
Tak si holt zvykněte na to, že příštích 15 let se vám bude venčit v bytě. Jestli si myslíte, že záchod zrušíte, až vyroste, a najednou se bude venčit jen venku, tak takhle to se psem nefunguje.
Odpověď na příspěvek uživatele balu z 19.11.2023, 19:27:31
Mám to stejně. Mě připadá, že odborný byl ten časopis dřív, teď je tak půlka jen takový nezávazný povídání a to když chci číst, tak si koupím Psí kusy nebo jak se to jmenuje.
Pěkný jsou tam akorát portréty plemene a sem tam nějaký veterinární článek, jinak jsou to jen reklamy a výplň.
Je naučený doma na záchůdek, tak to drží, aby udělal, co má. Pomůže jedině zrušit doma záchod a venčit jen venku, tak jak to se psem má být. Ale už to bude asi trvat dýl než učit rovnou ven.
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 21.11.2023, 14:20:28
No nebylo k tomu daleko. A to bylo štěstí, že jsem ho viděla. Jako lidi jsou fakt voprsklý, viděj plůtek, sice nízkej, plastovej, ale i tak, za ním slepice a je jim to fuk, oni tam chtěj jít, tak jdou. Já se prostě nedivím, že si pak někdo staví kolem Alcatraz.
Odpověď na příspěvek uživatele PumaCZ z 21.11.2023, 14:17:43
No asi tak. Za mě třeba smajlíková žlutá fakt ne. Dark mod nevím, bílý na černým se mi čte tak blbě, že to nepoužívám nikde. Přírodní je moc barvičky a zelený za mě teď OK.
Mám to na stejným zařízení a ta červená se mi zdá tmavší a tím lepší.