Zrovna sem s tím jdu, zas podmínka, chudáček fetoval a toho psa měl rád. Je to na blití.
Zrovna sem s tím jdu, zas podmínka, chudáček fetoval a toho psa měl rád. Je to na blití.
To mého to doma baví, v baráku i na zahradě, protože tam se nudí a dobrá každá zábava. Ale venku, to je jiná.
Tak u nás měl kohout flek na hřebínku a veterinář to diagnostikoval pohledem na kohouta.
Nakonec to stejně nedopadlo, ale platit laborku, to mě vyjde levněji nový kohout.
Ano, vyskytuje se to prostě u hnědých jedinců vícebarevného plemene.
Dříve nebo později se tam vyskytne povahově blbej jedinec, ale když je jinak OK, tak se prostě uchovní neb je jich málo a už to jede.
Tím teda neříkám, že jsou takoví všichni hnědí, ale ta pravděpodobnost je u nich prostě vyšší.
Ad ta hnědá barva, ty problémy jsou u vícero plemen, u špiců to bylo taky a je to tím, že hnědá barva je recesivní a nelze jí teda moc křížit s jinými barvami, obecně pokud chce někdo odchovávat hnědá štěňata, musí mít oba rodiče hnědé, takže počet jedinců do chovu je velmi omezený a selekce jen nejnutnější, aby bylo na čem chovat, rodokmeny bývají i více příbuzné než u jiných barev a dříve nebo později se tam vyskytne nějaký problém a už tam zůstane.
Ano, házení pamlsku do vzduchu nebo do trávy funguje skvěle doma, venku tak akorát vopruzelej pohled To nemyslíš vážně a když ho donutím povelem Hledej piškotek, tak teda jako dvakrát čuchne aby se neřeklo a splnil povel a Hele jsem nenašel, můžu už jít? 😀
Používání čuchání jako odměny teda nevím, to by znamenalo, že by si celou procházku nesměl čuchat a jen občas za odměnu, tak na to zas nemám nervy mu to udělat.
Dvakrát mu vyjde blbej pamlsek a vybodne se ti na to, mám to doma taky.
A když dvakrát vyjde supr dupr pamlsek, tak to už jako stačilo, snažil sjem se dost, zbytek si sežer sama a já si půjdu zatím užít nějakou zábavu a čuchat. 😀
Ano, dá, ale každý útulek to má jinak, takže je to o domluvě s konkrétním útulkem.
Ano, je to smutné. Teď bude zákon, že se nesmí bít děti, ale znásilňovat se víceméně beztrestně můžou pořád. Prostě český kocourkov a konkrétně tohle lidi tak asi chtěj, stačí si přečíst jen nějaké diskuze pod příslušnými články na novinkách třeba. A nebo si s někým na toto téma pohovořit, zvláště s chlapama, ale některý ženský si nezadají.
Takže řešit neverenda nemá až tak pro mě moc smysl, prostě hlas lidu.
Je mi to líto, ale bohužel s tím nic nenadělám.
.Otázkou je kdy a kde se stalo z komerčního obsahu obsah humanitární a kde se pak z humanitárního obsahu stal opět obsah komerční.🙂 Jinými slovy obsah humanitární byl sprostě prodán třetím osobám jako obsah komerční.
Ale prosím vás, zase kecáte, vždyť je to z hlediska byznysu jasné, humanitární pomoc je na Ukrajině osvobozená od cla i od DPH, takže prostě komerční zboží se proclí jako humanitární a pak se normálně jako komerční prodá. Akorát ve statistikách celního úřadu je pak jako humanitární.
Asi stejný jako kauza lehké topné oleje u nás.
Takže že se humanitární pomoc rozkrádá a prodává jako komerční je blbost a lež.
Já se k tomu nevyjadřovala neb názory neverenda má půlka chlapů včetně soudů a nic s tím člověk nenadělá.
Slušní chovatelé to mají ve smlouvách, protože doufají, že to alespoň trochu některé lidi odradí, ale právně vymahatelné to není. Klub s prodejem štěňat nemá žádnou souvislost. Koupí štěněte se stáváte jeho majitelem, stejně jako auta třeba a můžete si s ním v rámci zákona dělat co chcete, stejně jako s tím autem. Zákon nijak psy nerozlišuje.
Ani jste to nečetl, že jo 😀
Možná vám to docvakne s citátem
Současně připomněli, že dovoz zboží pro komerční účely pod pláštíkem humanitární pomoci představuje porušení platných zákonů, za což hrozí postih, dodal na svém webu list Ukrajinska pravda.
S lehátkem neporadím, ale pro starý psy se prodávají schůdky a nebo rampy.
No a jaký by ty postihy jako měly být? Když i to komu se jaký pes prodá ví jen chovatel a díky GDPR to nesmí nikomu říct, klub zná jen majitele uchovněných jedinců.
Pes není žádnou součástí klubu, členem klubu je člověk a klub zajímají a obecně i nadřazenou ČMKU, jen uchovnění psi. Když si koupím PP psa, nebudu členem klubu a psa neuchovním, tak je každému totálně fučík co s ním budu vyvádět.
Já tomu nevěřím, spíš si lidi zvyknou, navíc u digiměny že zaplatíte někde nějak nebude možný a stopro bude expirovat, tak stejně buď něco koupíte legálně a nebo vám zmizne. A tak vůbec.
Já myslím, že to půjde rychle a za dolary si rohlíky nekoupíte.
Teď připravujou ten šmírácký zákon, tutově pak bude ve všech mobilech šmírácký program a tím bude cesta dokonale připravená.
Ono to není pravda, psa s PP si můžete množit jak chcete, postihuje se akorát množení uchovněných jedinců na bezpapíráky, ale i to tak, že prostě zakážou PP chov, takže pro tyhle lidi v postatě žádný postih.
Ono hlavně české politické repre se žádná EU ptát nebude. A navíc taky vůbec nepochybuju, že ti zainteresovaní tohle budou mít nějak ošéfovaný, digiměna bude jen pro ty smrdiaky dole.
Ale to přece bude řešit digitální měna, budou vědět o každém rohlíku, který jste si koupila a holt když kupujete moc petek, tak vám to pěkně zatrhnou.