No to jsou věci teda, tak jsem koukla na diskuzi na ifauně, jako teda graficky tragédie. No ale hlavně když mě někde vykopnou ze dveří, tak už se tam nevracím a chci slušné jednání, za hulvátama nedolejzám. A slušného chování se mi dostalo tady, tak taky tady hodlám zůstat.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 08.05.2025, 21:09:11
Jsem to našla, Dominikána tam není, ono to porovnává i kvalitu života, zdravotní péči atd. a to si myslím, že v Dominikáně není nic moc. Ta je dobrá tak akorát asi do rezortu, ale mimo to bude dost tragédie.
N YT má videa nějaký Dominikánec co se oženil a přestěhoval sem, jednu dobu jsem se na to dívala a co tam vyprávěl o domovině tak jako nic moc.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 07.05.2025, 10:03:03
Tak jistě to zabezpečení nikdy nebude stoprocentní, ale prostě tohle Nezadávajte přístupové údaje nikam na zaslané odkazy eliminuje určitě tak 90% těch podvodů, ale je to marný marný marný.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 06.05.2025, 13:08:59
Ti lidi jen stojí a nic nedělají, protože nevědí co mají dělat.
Naprostá většina lidí to má se psama jak s dětma, netuší jak to funguje a co dělat, aby to fungovalo lépe a tak jedou stylem pokus, omyl a selský rozum co fungoval vždycky.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 06.05.2025, 12:28:41
No já teda nevím, ale myslím, že pro většinu dnešních dětí je televizní vysílání a rádio naprosto neznámá věc. Tam si teda můžou dávat dětské pořady jaké chtějí. 😀
Dneska si prostě děti pouští jen co chtějí vidět nebo slyšet a nečučí na to co zrovna dávají.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 05.05.2025, 07:06:03
Ono už aby to bylo u všech plemen, plemenné knihy u většiny plemen jsou uzavřené víc jak 100 let a to prostě není dobrý.
Ve Skandinávii byli vždycky v chovu pokrokoví.
No ale bohužel se obávám, že minimálně v Německu toto narazí, jako se to stalo u špiců a to šlo jen o křížení v rámci plemene, ale oni jsou posedlí i barvama a pak tyhle ozdravný experimenty a jejich potomci mají dost omezený fungovaní neb Německo jim říká neee.
Odpověď na příspěvek uživatele tetrivek z 30.04.2025, 15:27:55
Jo, to teď dělá můj současný pes, jídlo od cizích lidí je podezřelý a lepší nežrat, takže už si od pár lidí nevzal ani párek nebo maso. A když mu já přivezu novej pamlsek, tak si ho sice vezme, ale pak položí, půl hodiny zkoumá a pak teda sežere. 😀
Ale misku vyjede za minutu neb se těší na svůj oblíbený pamlsek.
Já měla kdysi nežravce, on jako většinou žral, ale strašně málo, tak jsem ho naučila, že prázdná miska = extra dobrý pamlsek a fungovalo to, od tý doby to praktikuju na všechny psy a zatím teda nežravec žádný. 😀
Zrovna Stafordi má pěkný videjko jak na volně pobíhajícího agresivního psa a prej existujou gelový pepřáky, který po výstřiku držej lajnu a nerozptylujou se po větru a tak a doporučuje to tam jako nejlepší variantu.