Tak tady máte seznam krytů, tak koukám nejblíž mám dva kryty pro 72 a 150 osob. 😀
Tak tady máte seznam krytů, tak koukám nejblíž mám dva kryty pro 72 a 150 osob. 😀
Upřímně, myslím, že je to jen reklama, nedovedu si představit vysokoškoláka, který by ocenil tyhle mrňavý plastový zvířátka, který prodávají v každém hračkářství.
Toho je spousta, Angličani mají ty studie celkem propracovaný, i FDA, i z druhého konce světa třeba tady https://pmc.ncbi.nlm.nih.gov/articles/PMC10452662/
stačí prostě pohledat v angličtině, najdete toho mraky, přece jen teď už se toho ví víc
Ano, předpokládalo se, že spike proteiny vzniknou ve svalu, brzo zaniknou a tím to skončí a teď se ukazuje, že to putuje po těle a různé části těla vyrábí spike proteiny ještě měsíce po očkování. Na co se přijde po letech si ještě musíme počkat.
Tak v podezření jsou i aditiva a ta by byla stejná asi u všech variant.
A ve statistikách jsou jen bezprostřední myokarditidy a ne ty pozdější, ačkoliv se už vím, že spike proteiny nezůstávají ve svalu, jak se původně předpokládalo, ale putujou, ovlivňujou menstruační cyklus, klouby a i orgány.
Ale tím si to nebudeme kazit, protože hlavně myslím, že člověku s rakovinou je asi tohle všechno jedno a bere cokoliv.
Já jsem četla i tu o životě na ostrově kdy už má puberťáky, nevím jak se jmenuje, pěkný jsou všechny.
Zákaz samozřejmě neobhajuju, jen prostě když vidím, že konkrétně pro tu rakovinu se to zkouší už od roku 2008 a furt nic, tak jsem skeptik. kdyby to fungovalo, už by to dávno bylo v provozu.
A vedlejší účinky to samozřejmě má, jako každé očkování, akorát u téhle konkrétní vakcíny jsou prostě průser ty záněty srdce hlavně u mladších lidí a to tak nějak předpokládám při použítí u rakoviny moc neřešej.
Novinářské investigaci říkáte ultralevicová propaganda? No na rozdíl od ní to tato novinářka má vše ozdrojované. Možná to chce číst víc než titulky. 😉
Kdyby si chtěl někdo počíst
Šeltie je myslím si dobrá volba. Jen dobře vybrat chovku, šeltie jsou měkké v povaze a často bázlivé, tak se toho vyvarovat, aby to nakonec nedopadlo tak, že se pes bude bát kočky. 😀
Šeltií štěně je mnohem menší než kočka, to taky hodně pomůže.
Tohle je vítěž z nějakého dřívějšího ročníků, letošní Eurovize bude někdy v květnu nebo tak nějak.
No Kabáti byli úplně mimo, Eurovize není jen o hudbě, ale i o prezentaci a je to vůbec takový svět sám pro sebe a kdo tam chce uspět, musí se prostě přizpůsobit.
To ale nejsou vakcíny. Vakcína se dává PŘED onemocněním, tohle podávají už lidem s rakovinou, tedy je to léčba.
Ve skutečnosti kromě covidu žádné jiné mRNA vakcíny neexistují.
A popravdě tipuju, že stejně ani ta léčba nikam časem nepovede.
5 let od ostrého nasazení a zatím pořád nic, to už o něčem vypovídá.
Ono to je těžký, mám psa, co jako mlaďoch honil kočky, přišel k dospělým kočkám a ano, naučila jsem ho, že nesmí, což se mnou důsledně dodržoval, ovšem o samotě, to byla jiná. A izolovat je když nejsem doma, to fakt nešlo. Kočkám nikdy neublížil, prostě to bylo běží to, běžím za tím, ostatně má tohle to plemeno v popisu práce, takže nikdy je nechtěl chytit nebo tak něco.
A zadavatelka je bude mít pohromadě v bytě, to nejde stopro zas uhlídat.
Tak já Eurovizi moc nesleduju, takže tu inspiraci nevidím.
Písnička je taková eurovizní odrhovačka, tak ze mě dobrý.
A on má fakt pěkný hlas a ten klip je skvělý.
Alespoň s tímhle snad neskončíme někde na chvostu, ale na stupně to asi není.
Já mám zkušenost, že kočky si na štěně vždycky zvyknou, jen některým to dlouho trvá.
Vybrat nějaké klidné plemeno, u kterého je předpoklad, že si koček nebude moc všímat a kocourovi zajistit hodně prostoru ve výškách, poličky na stěnách a tak.
Proti jaké rakovině se očkuje mRNA vakcínami?
To jo, akorát, že oni když se dostanou ke vzdělání a začnou vymejšlet vynálezy, tak mi tu s tím naším přístupem budeme sedět v jeskyním při svíčkách a přijímat jejich humanitární pomoc . 😀
Tak desítky metrů už musí být velký a těžký balík, to se as těžko radí co s tím.
To byl jen takový náhodný odkaz, prodává to kdekdo, možná se to sežene i levněji.
Možná, ale to bude trvat tak dlouho, že po Evropě už nebude ani památky a bude nám to jedno.
Někde jsem četla, že zvýšit vzdělání populace o jeden stupeň trvá 3 generace, tak vzhledem k tomu, že tyhle národy třetího světa mají teď spíš nulové vzdělání, tak si spočítejte za jak dlouho se dostanou k tomu univerzitnímu. 🙂
Jo, to je pravda, to plastový mi vydrží tak 5 let, pak to chce nový, ale zas to nestojí tolik. Asi co člověk spíš ocení, jestli trvanlivost a nebo tu snadnou manipulaci.