A co děti na Ukrajině? Nic?
A co děti na Ukrajině? Nic?
N:https://youtu.be/m8KimNtB9HI?si=it4IrZbjdD8JFkig
Ať hodí kamenem kdo je bez viny..😐 Zlo se stáva dobrem v očích toho kdo ho páchá. V AFG zemřelo po odchodu Amerického kontingentu na 400 000 hned v následující zimě a to vč. mnoha dětí na hlad a zimu.😐 A teď kdo za to může?
Kdo za to může? Snad jejich vláda, tedy Taliban.
Víte, že i u nás je taková laboratoř? Takže až nás někdo napadne s tím, že jí jde zlikvidivat, protože se tam vyvíjí bůhví co, tak je to podle vás OK?
Jako sorry, ale tyhle vojenské věci jsou všude po světě a s touhle záminkou by se mohl mydlit neustále každý s každým.
USA a Blízký východ, to už je jiná pohádka, řeč byla o Kubě tenkrát, a kdyby Amíci chtěli, mohli udělat to samé co Rusko s Ukrajinou a ani by si nemuseli žádnou záminku vymejšlet.
Ono hlavně vstup Ukrajiny do NATO byl tak hypotetický, že by to trvalo minimálně pár desítek let. A nevěřím, že by o tom Putin se svojí KGB nevěděl. Ale holt valit šrouby do hlavy umí pěkně, to se musí nechat.
Můžeš si pořídit razítko, to je levný a nafurt. 😀
Tak to omáčka mně nevadí, však to má spousta umělců, Kiss by mohli vyprávět nebo Dan Nekonečný. Jen by měli mít soudnost s tím zpíváním v sedmdesáti, já v tomto případě bohužel hudební sluch mám.
S Kratochvílovou je to jak se spousty jinýma, ve stáří jim jde hlas do háje a nedovedou si to přiznat. Ono jako slyšela jsem někde současnou Rottrovou a Kubišovou a je to taky bída.
A jestě prosím odkaz na to, že na Ukrajině umírá denně 1500 ukrajinských vojáků, protože ve skutečnosti je to 50-100. Zas ruská propaganda, která zabírá koukám pořád na dost lidí. I kdyby oficiální zdroje byly podhodnocené, tak fakt to nebude o tolik.
Akorát na rozdíl od Ruska Amici tenkrát nešli a nezmasakrovali Kubu.
Jakože máme Putinovi věřit víc co říká než západním politikům? To je vtip týdne. 😀
Pokud je mi známo, tak přesně takováhle dohoda, dobytá území Rusku a žádné NATO, byla na stole a ten ko ji smetl byl Putin.
Ono jako se těžko dělá nějaká dohoda s někým kdo žádnou dohodu nechce.
Měla jsem s normálními slepicemi a jedním kohoutem v jednom výběhu i jednom kurníku zakrslé wyandotky, 3 slípky a kohouta, a nikdy nebyl žádný problém. Sebritky se mi taky líbí, je to hezký na pokoukání a malý vajíčka nevadí.
To má máti ještě dobrý, já ve stejný situaci, akorát z kanclu, dřepím na ÚP už pátý měsíc, jsem nevhodný kandidát i na práce v podstatě totožné co jsem dělala, i když inzeráty visí dál, na rekvalifikaci mi řekli že to nepotřebuju, teď jsem nedávno četla, že průměrná doba hledání práce pro lidi 55+ je 300 dní, takže když čtu jak firmy skuhrají, že nejsou lidi, tak se musím smát.
Věnování loni bylo milý, ale myslím, že nemusí být každý rok.
Mít test po ruce a hned nakapat. 😀
Ne ale fakt je spousta laborek kam si dojdete jako samoplátce, reknete si co chcete, zaplatíte, krev vám vezmou normálně do zkumavky a výsledek pošlou na mail a tam hned vidíte co máte mimo normu.
Sarah01:Jenže krev ve stolici si sama nezjistíte a cholesterol v krvi taky ne. 😉
Ale houby, test na krev ve stolici koupíte v každé lékarně a cholesterol vám udělají v každé laborce zhruba za stovku, a kdo je schopen se píchnout do prstu, tak prodává se i test na doma. Já si jednou koupila nějaký podobný a zjistila jsem, že nejsem schopná ze sebe tu krev dostat, ale někomu to třeba nevadí.
Já jsem ráda, že mám praktickou doktorku, která mě neotravuje, nebyla jsem tam x let a zatím to nehodlám měnit. Preventivku jsem si nechala udělat kdysi jednou, zahrnovalo to v podstatě jen změřeni tlaku a krev a když jsem chtěla, aby mi tam zjistili i krevní skupinu, tak to prý nejde a musela bych si to zaplatit. Tak to jako sorry. A tlak si změřím doma.
Buggyra:Jestli nebude jednodušší občas zaplatit pokutu než chodit po doktorech a platit vyšetření…
Vždyť tyhle povinný prohlídky byly už dávno předtím a nikdo s tím neměl problém, zas akorát strašení lidí, typická dnešní novinařina.
Protože ono postarat se o sebe v Praze a postarat se o sebe někde na vesnici nebo maloměstě jsou tak dvě rozdílný věci, že já se tomuhle výsledku nedivím.
Já jsem zvědavá, jestli Andrej bude mít koule na to vrátit výpocty důchodů na původní výši jak sliboval. A jak pak zdůvodní kde na to vezme.