Mám k tomu přivázaný ty tyčky a když je potřeba, jde to rychle i s těma tyčkama smotat.
Mám k tomu přivázaný ty tyčky a když je potřeba, jde to rychle i s těma tyčkama smotat.
Mám to přehrazený k silnici, asi 10 m, tyčky podobný jako má Buggyra a plot takovýhle, mají různé výšky https://www.levne-pletivo.cz/celoplastove-pletivo-polynet/
V hale jsou taky bez peří, doma ti zarostou a žádný vyhřívání pak nepotřebujou.
Já mám plastový plůtek a k tomu plastový sloupky, co jsou na elektrický dráty neb mají pěkný očka na přivázání plůtku a kovová zapichovátka do země.
A u nás už se mluví o tom, že byty se budou stavět z penzijních fondů.
Jo, tak šetřete si na důchod, zaplatíte někomu bydlení.
Já to dělám podobně jako Buggyra a nebo případně pokud to jde, tak ve dvou, kdy jeden drží kočku na rukách na zádech a druhý podává do krku, prášek většinou obalím v želé z kapsičky. Pak na usmířenou dostanou maso do misky.
Kočka s epilepsií se časem naučila brát si prášek sama, ale časem se taky naučila půl hodiny ho někde v tlamě schovat a pak vyplivnout, takže stejně jsme se museli vrátit k podávání do krku.
Tak to mě nenapadlo, takováhle inovativní strategie. 😀
My budeme mít ty grýndýlový elektrický tanky a stíhačky a nikdo nás nepřepere, heč. 😀
Ti nahoře budou mít ostrovní soláry na soukromém ostrově v Karibiku. On zbytek světa pojede normálně, to jen v Evropě budou hlavním artiklem svíčky.
Já to těm mladým nepřeju, aby za pár desítek let skončili někde v jeskyni při svíčkách jenom proto, že dneska si někdo honí triko na GD.
Zkuste podcast Zjisti víc
Celkem se mi líbí i ta naše píseň přihlášená letos na Eurovizi. Teda kromě tý taneční vložky uprostřed co je tam jak pěst na oko. A ten klip k tomu je fakt úplně skvělý.
Tak třeba budeme mít letos štěstí. I když třeba Rakušáci taky super, i když tam zase u písně taneční závěr, nechápu, jestli je tohle nějaká móda současnosti.
To nebylo na vás, ale na ty nahoře, co o tom rozhodují. 🙂
Nic s velkým okamžitým dopadem se nedělá.
Vymejšlet samozřejmě můžeme a musíme, ale nesmíme na těch neexistujících věcech postavit už teď naší existenci.
My se evidentně neshodneme a nemá asi cenu tu o tom dál diskutovat, ale popravdě celkem musím říct, že mě těší, že lidí s vaším názorem není asi moc. 😀
Vymejšlení nefunguje na zmáčknutí knoflíku a založit na tom existenci naší civilizace je idiocie.
Všechny důležité vynálezy přišly víceméně skokově a kdy ten skok přijde nikdo neví, takže kalkulovat s tím v životních plánech může jen debil.
Jakože nikdo nepochybuje, že něco by se dělat mělo, ale měly by se dělat úplně jiný věci a je dost věcí, který realizovat jdou v krátkodobém horizontu a měly by celkem velký dopad, jenže GD ideologie má vize a nerealistický plány a protože to je ideologie, nelze to opustit a vrátit se do reality a začít něco skutečného a realistického dělat.
Soběstačnost je nutná v základních věcech jako potraviny, léky, my jako Evropa jsme se této soběstačnosti zbavily a zatím nevidím nějakou snahu získat ji zpět.
A energetiku vám doporučuju nastudovt u odobrníků, pak byste se dozvěděla, že přečerpávačky, bateriová úložiště a podobný věci v podstatě nefungujou a jsou k ničemu, je to jen takové zatím zkoušení, které nikam nevede. Větrníky a soláry nám rozjebávají síť a ta drží zatím jen díky plynovým a uhelným elektrárnám, až ty nebudou, nebude žádná elektrika.
A spoléhat na to, že do té doby něco vymyslíme, je jen ukázková naivita grídnýlové ideologie.
A kdyby někdo chtěl ještě beletrii ze severu s humorem
https://www.databazeknih.cz/prehled-knihy/les-obesenych-lisek-19697
Takové knihy k zamyšlení jsou od Fredrika Backmana.
Ten název mi připomněl knihy Kde zpívají raci a Když zpívají cvrčci, oboje pěkný.
Dobrá mapka a možná by se přidalo i Mexiko. 😀
Vidím Powerwolf, ty taky můžu, jejich zpěvák je původně operní zpěvák a je to fakt hodně znát, i když ten operní hlas nepoužívá.
Vrtule se zahrabávají do země, ekologie v praxi. A ty mařiče, na ty jsem zapomněla, to je taky ekologický vynález. .😀
Jo doporučuju přečíst třeba tohle a to je jen jedna oblast, v jiných to bude podobný. Jen tahle konkrétní má dost bezprostřední negativní dopad na lidi. Ale hlavně že mají poslanci co dělat.