Příspěvky uživatele
assil
Ono je to stejně fuk, tady máme zase rozhodnutí soudu, že týrání zvířat je víceméně OK
A tak našel si jinou výmluvu
a přitom je na videu vidět, že po vyndání z kufru s ním něco docela dlouho dělá, tak věřím tomu jak píšou, že ten pes byl svázanej
Ta fotka tý zhroucený (kvůli ráně) rezignovaný uvázaný fenky by měla viset všude a všem se omlacet o hlavu, třeba by to pár bezmozků probudilo.
No a tohohle majitele asi nenajdou tipuju
Co se stane když na Slovensku vybuchne atomová elektrárna? Slováci budou zpívat Kde domov můj a Češi Nad Tatrou sa blíská.
Na světě je tolik talentovaných fotografů... A pak je tu ta paní, co mě fotila na občanku.
Nový vedoucí úřadu nastoupí před úředníky a říká: "Ode dneška zavádím nový týdenní pracovní pořádek: pondělí: oddych po víkendu úterý: příprava na pracovní den středa: pracovní den čtvrtek: oddych po pracovním dni pátek: příprava na víkend sobota, neděle: víkendové volno. Když domluví, přihlásí se jeden úředník a ptá se: "A v tu středu se tady budeme jako jebat do kolika?
Asi sem se to tematicky hodí, i když to není primárně vtip
Jo tak, díky, to mě nenapadlo, já furt, že je to nějaký kod nebo co. 🙂
No lupus právě píše, že startujících je 90 s RNB20, takže to číslo mě tam mate.
Dřív to bylo stejný, jen to bez internetu nebylo vidět.
Dneska, když se člověk dozví o každým prdu z celý republiky, tak to působí dojmem, že to akorát přibejvá, ale není to pravda.
Black coat coloration is attributed to the expression of recessive alleles in leopards and dominant alleles in jaguars.
No však, aby se projevila recesivní černá, musí být nadřazená agouti vypnutá, v podstatě to jen potrvrzuje.
No tipuju tohle nebude týrání, ale jen opuštění zvířete.
Ano, ale ta recesivní černá je poměrně vzácná a viděla jsem i někde seznam plemen, u kterých se vyskytuje a bylo jich jen pár.
A vzhledem k tomu, že vlk je taktéž lokus A, akorát aguti, museli by mít oba rodiče tuhle vzácnost, pravděpodobnost fakt minimální.
Jo, když se u keesů vyrazila po 50 letech červená, byl to taky poprask a co vím, chovatelka zkoušela stejný spojení ještě párkrát a už nikdy nic.
Hledala jsem si, co je to RNB 20, nenašla jsem 😀, ale našla jsem, že někde u povinné večeře si musher má vybrat, jestli večeře standard a nebo vegetarian.
Nevím, tak nějak mě asi nenapadlo, že takoví sportovici jako musheři, můžou být vegetariáni.
No tak máme jasno, křížení před tisíci lety platí pro Ameriku, v Evropě to prostě bude současný kříženec
Black fur comes from a genetic mutation that was likely in domesticated dogs thousands of years ago. The dark fur is rare in Europe due to a reduced genetic diversity, but at least half of the wolf population has black fur in Yellowstone National Park in the United States.
To je blbost ne? Černá barva je u psů a tudíž asi i u vlků, ve valné většině geneticky dominantní a tudíž se takhle nést nemůže.
tak co to bude? 500 Kc pokuta?
A ta už tam dávno je, nebo něco podobného, ve špicech nikdy nebyla merle barva a teď je to mimo FCI hit.
No tihle kříženci se pak tolik nebojí lidí a to je to tak úplně nechceme.