A ve městech kontrolují měšťáci známky a bez zaplacení známku nemáte.
A ve městech kontrolují měšťáci známky a bez zaplacení známku nemáte.
Dokonce i ve zprávách to je
Nikdy není pozdě, však to prodávají jako zážitek. Já to dostala jako dárek před lety, v Krkonoších, s těma ohař křížencema a byl to fakt zážitek na celý život.
Asi dvouhodinová jízda po hřebenech, pak jsem se tejden nemohla ani učesat jak mě bolely ruce, stát na těch saních a držet se fakt není sranda.😀
Já měla radši víc Schelingera než Nováka.
A to v Anglii chodí do školy od 4 let, u nás chodit od 4, tak by to byl ještě větší horor.
Víte kolik je u nás dětí, co jdou do první třídy a neumí pořádně mluvit?
Je to to samý, rodiče prostě na ně kašlou.
Mně třeba boží přijde tohle, úplně to tam všechno slyším 😀
Zastřelit ho můžou, ale pokousat ne. 😀
Ale jinak už je to tam dávno, že ani na vlastním si se psem člověk nemůže dělat co chce.
chtěli byste motorku, ale bojíte se, nemáte prachy… 🙂
https://www.ruff-cycles.com/category/the-ruffian/the-ruffian-ebike/
No je zajímavý, že jinde to jde, všechny zimní fotky a videa z Finska jsou běžky se psama z rolbovaných cest, a to se zrovna my prezentujeme jako národ pejskařů.
To nenese nic zdravotního, krémová je prostě jen zesvětlená oranžová, tam jde o to jen dostat do jezevčíků ten zesvětlovací gen. U špiců to je běžný , jsou oranžoví i krémoví
tak bude zase podminka?
Taky chodíme kolem rybníka a v tomhle období slabého ledu pes jde po břehu vždycky na vodítku, nechat pobíhat psa v blízkosti mi připadalo vždycky nebezpečný
Není to na takovouhle krátkou trasu nějak hodně “odpadu”?
Že by ti psi ještě nebyli úplně v kondici?
Já koukám na videa, mají krásné videoklipy a k tomu ty fantastický nástroje.
Ze zvláštních hudebních nástrojů mám ráda theremin, hraje ve znělce u seriálu Vraždy v Midsomeru.
Na YT je na něj spousta známých písní.
Já mám ráda písen Eldorádo od Waldagang, nedávn o jsem si na YT našla originál a málem jsem smíchy spadla ze židle 😀
ale tipuju, že tenkrát to prostě byla bomba
A tak kdysi dávno ještě na elpíčku moje nejoblíbenější píseň
A ještě navíc u mě se to střídá, jeden čas jsem dost ujížděla na Janis Joplin a The Doors, to bylo v době cédéček, ještě je někde budu mít doma. 😀
Ale teď už zas jedu jiný věci.
Já tyhle 60. a 70. veci si taky někdy ráda poslechnu, ale mám prostě dojem, že hudebně dneska už je to takový jednoduchý, i když tenkrát to byl převrat
A navíc jsou to věci, který už jsem slyšela milionkrát a já ráda objevuju nový věci a se spotify a YT to jde jedna báseň