Já když jim nesu žrádlo na pekáči, tak to je jak válečná mise, přískokem vpřed, mrsknout na zem a zdrhnout, jinak hrozí ušlapání a uklování k smrti, to fakt není sranda. 😀 😀
Já když jim nesu žrádlo na pekáči, tak to je jak válečná mise, přískokem vpřed, mrsknout na zem a zdrhnout, jinak hrozí ušlapání a uklování k smrti, to fakt není sranda. 😀 😀
Se neboj, brzo to budeš mít taky a pak uvidíš na vlastní voči co jsou slepice zač. 😀
No to je úplně přesný ten obrázek. 😀 😀
Ono je to jako sranda, když dám psovi rohlík a on se otočí a chce s ním jít ven a ve dveřích stojí slepice, ty manévry co vymejšlí aby mu rohlík zůstal, ale nemusel kolem ní projít a tak, ale pak fakt když mi bušila do okna, to už mě vyděsilo, ještě u toho škrábala těma pařátama po parapetu. To pak člověku dojde, že slepice je opravdu dinosaurus. 😀
A no jo, mám jednu, co mi přelítává na zahradu a tak jakože to je pěkný, ochočená slepice co za mnou chodí jak pejsek, když jsem jí vyháněla z baráku a uvědomila si, že v létě asi nebudu moct nechat otevřený dveře, to ještě šlo, teď o víkendu sedím doma, slyším rány jak z děla, slepice seděla na parapetu a bušila mi zobákem do okna, fakt moc nechybělo k vysklení.
Pes, který zamlada zabil a sežral několik slepic, se jí bojí a já mám dojem, že brzo budu taky. 😀 😀
Asi těžko by to dokazovali u někoho kdo žije xset kilometrů daleko, dosvědčit rodinou nestačí, taky se to musí dokázat jak prakticky by to s tím dítětem proběhlo.
Dneska už se vidí na kamerách kde kdo jezdí a tak.
Jde prostě jen o to odsoudit a zavřít ty rodinné predátory a to prostě líp udělá soudce odjinud.
Asi těžko by to dokazovali u někoho kdo žije xset kilometrů daleko, dosvědčit rodinou nestačí, taky se to musí dokázat jak prakticky by to s tím dítětem proběhlo.
Dneska už se vidí na kamerách kde kdo jezdí a tak.
Jde prostě jen o to odsoudit a zavřít ty rodinné predátory a to prostě líp udělá soudce odjinud.
Toto se řeší tak, že se to soudí na druhém konci země a až by půlka těch dospělých skončila ve vězení, bylo by to vyřešeno.
On už není v obchodním rejstříku, tak pochybuju, že to ještě dělá. Spíš to vypadá, že ukončil živnost.
Web je už nefunční, můžeš zkusit brnknout
Rozhovor s maminkou Anety má Insta crime podcast a je to zajímavý.
Ona ta hlavní změna je v tom, že ty porážky se budou moct dělat na jatkách, což teď dělat nesmí. A tím samo pak vydělávat na vývozu. Teď se do těch třetích zemí vozí živá zvířata, což je taky dost humus.
Psí vojáci, už jsem to psala.
Kde vidíte Vyšehrad?
Dole dva pejsci jsou Psí vojáci
No našla jsem, že existujou kapela Švihadlo i Nebe, ale nakolik se můžou zařadit do ranku známých nevím, já je teda neznám.
Pak je tam něco jako švihadlo na kanedlábru a ta postava na nebi, to budou ty zbylý dvě, ale vůbec netuším
Jj, vypadá to jak jojo. Že by Yo Yo Band?
Taky mě to napadlo, ale nevím.
Co to jojo nebo co to je u rybiček, je taková nějaká kapela?