Měřili dřív
Khelif was disqualified during the boxing world championship
The IBA cited "elevated levels of testosterone" for disqualifying Khelif last year
Měřili dřív
Khelif was disqualified during the boxing world championship
The IBA cited "elevated levels of testosterone" for disqualifying Khelif last year
Však psali, že má i několikanásobně víc testosteronu, ty údery pak jsou úplně někde jinde než u žen a pro ty ženy je to o zdraví, ani se nedivím, že odstupují.
Je to děs, že tohle někdo dovolí, ti lidi mají prostě genetickou nemoc a když už, tak patří na paraolympiádu a tam můžou soupeřit sami mezi sebou.
Co jsem slyšela tak úplně stejně funguje i prosté Ing.
To jen s náma nevzdělancema jednají jak s póvlem. 😀
No ale se sanitkou ať Fikovnice počítá, že tím stráví celý den neb ta sanitka obvykle ráno nabírá pacienty, rozveze je a odpoledne je zas vozí zpátky. Není to tak, že sanitka odveze a přiveze jednoho člověka.
Já osobně bych si radši zaplatila taxíka a dojela tam osobně a předem se dohodla s doktorkou, že zaťukám a vezmou mě hned.
No já to pochopila tak, že Fikovnice se prostě ze zdravotních důvodů nemůže dostavit do ordinace, takže zpráva od jiného lékaře by jí asi byla k ničemu, když její doktorka nechce vystavit PN po telefonu a vyžaduje osobní návštěvu.
Asi prostě jsou pořád doktoři, kteří nevystaví PN někomu koho osobně nevidí.
Jedině asi jak píše balu nechat si napsat PN po telefonu od někoho jiného.
A brzy se uzdravte.
WhatsApp a Messenger většina lidí používá na telefonu jako apky, dá se tam kecat, posílat fotky, videa nebo přes to volat, ale samo potřebujete k tomu data, teda internet.
Jestli to funguje i na pc netuším, ale asi ano a pak by mělo toto všechno jako posílání fotek atd. jít i směrem na telefon.
To bylo tuším u plavců v USA, EU by si něco takového zakázat nedovolila.
No je to už docela častý, jen na tý olympiádě víc viditelný.
A blokátory puberty se co vím používají hojně v USA a v Anglii a někde v EU to určitě bude taky, myslím, že zmiňovali Španělsko a Německo. V Anglii mám dojem to až teď začínají zakazovat.
Je to prostě oboje hnus.
Mám to stejně a kolem mě takhle FB používá hodně lidí, prostě jen pokec s lidma se stejnýma zájmama a kouknu, jak se má zvířena u známých, prostě chat s fotkama na jednom místě. Jako všechno dá se to používat i příčetně.
Fikovnice:A jinak, tady se někomu ten Pride líbí? Jako alegorie tam občas bývají dobré nápady, ale proč to je vlastně hrdost? Jako na co?
Tak ono ze začátku to bylo normální a mělo to smysl, ale časem se to, jako všechny tyhle masový akce, zvrhlo do naprostý zrůdnosti.
A tak kolik tu máme poslední dobou lidí, kteří by nejradši zavírali nebo rovnou stříleli důchodce, tohle je ze stejnýho ranku.
Moje názory prostě jen ukazujou realitu. 😀
A to jsme ještě nezabloudili ke konspiracím. 😀
Mě je jedno jak pochod tak olympiáda, oboje už to dospělo do takovýho dna, že zabývat se tím je ztráta času, to se jdu radši projít se psem.
A to, že na to vydělávám peníze, mi vadí u obojího.
prorok Mohamed žádnou kreativitu nepotřebuje, to už pedofil byl a nijak se tím netajil, na rozdíl od těch křesťanských pokrytců 😀
tak asi proto 😀
Prej auto, co přijelo ošetřit Trumpa po atentátu
ty konspirace jsou čím dál tím větší 😀
Já jen, že jsem tu rychle proběhla, co se tu probíralo. 😀
Já jen váhám, čí inscenace to byla neb motiv měli obě strany.
Já mám taky objednáno, poštou, tak snad to někdy dorazí. 😀
No teď koukám, že online na pc už to není dostupný, jedině přes apku. Už jsem to dlouho nehrála, ale je to fakt docela těžká hra a zábavný, ale jak to vypadá v apce netuším.