Tak to teda nemám 😀 Můj pes má primárně granule a přilepšuju jen občas, teď si pravda dal kuřecí krky a sušenou třesčí kůži a já jen chleba s vajíčkem. 😀
Ale pravda uvařila jsem vajíčko i pro něj, dostane ho dneska i se skořápkou, to miluje.
Tak to teda nemám 😀 Můj pes má primárně granule a přilepšuju jen občas, teď si pravda dal kuřecí krky a sušenou třesčí kůži a já jen chleba s vajíčkem. 😀
Ale pravda uvařila jsem vajíčko i pro něj, dostane ho dneska i se skořápkou, to miluje.
Já hodně kupuju omáčky v pytlíku nebo flaštičce a k tomu rejži nebo těstoviny a třeba kuřecí kousky, tomu neříkám vaření, je to za chvíli hotový a dá se to jíst 3 dny a třeba taková medová čína od vitany, to je mňamka.
A taky jinak samo polívky z pytlíku, pečivo s něčím, v létě saláty a tak.
Mám stejný vlasy, hustý, tvrdý, vlnitý a experimentama jsem došla k tomu, že kromě ježka je snesitelný účes tak nějak nad lopatky, je to už dost dlouhý na to, aby člověk neměl na hlavě roští trčící do všech stran a dost krátký na to, aby ty vlasy obtěžovaly.
Taky už nejsem nejmladší, ale zatím měnit nehodlám, až už budu jednou nohou v hrobě, plánuju toho ježka. 😀
Vtip je v tom, že k najití nikde není, takže ten sestřih u Druláka je prostě AI fejk.
Prostě klasika.
Kde? Mě se to nepodařilo najít.
Asi vás nenapadlo, že AI si tam může říkat co chce? 😀
Když už, tak jedině odkaz na originál projev.
Rozdíl je, ale záleží jaké je to máslo, šetřit na másle se nevyplatí, to už pak radši ta Hera.
Jj, napsal o tom i knížku, ale já jí nečetla neb jsem v baráku a myslím, že bych v pohodě přežila i měsíce.
Ale bydlet v paneláku, tak si to rozhodně nastuduju neb jak říkal někde v rozhovoru, začít to řešit když ti ze záchodu tečou h…a je už trochu pozdě 😀
Koukám, že já jsem úplně mimo a nevím nic ani o stalkerovi ani o úsvitu. 😀
Osobně myslím, že je mnohem pravděpodobnější delší blackout než válka a tipuju, že lidí v panelácích, kteří by věděli co dělat, když týden nepůjde proud, moc nebude. Těm by se spíš hodily nějaké letáčky.
Speciální vojenská operace tomu říkají jen Rusáci, my všichni tomu samozřejmě říkáme válka, kterou Putin rozpoutal.
Bych asi pořídila něco takového, aby to nesjíždělo a podšila to nějakým fleesem.
https://www.ortopet.cz/ochrana-kloubu/27-orteza-na-koleno.html
A na implantáty jste se ptala? Já mám taky alergii na pár kovů včetně niklu, korunky jedině bez kovu, ale když jsem se ptala na implantát, zubařka zjišťovala složení, co je zvnějšku a nikdo nebyl schopný jí to přesně říct. Jen že to není jen titan. Takže samo mi to nedoporučuje, což je teda docela blbý.
Ono F1 bývá obvykle vzhledově ustálená a rozbíhá se to až od F2, proto taky většina těhle hybrid dogs jsou F1.
Tenhle inzerát odrazuje už jen tím textem.
U nás za vesnicí je chatová osada a tohle je u chatařů naprosto běžný, na léto pořídí koťata, aby si děti měly s čím hrát a na podzim odjedou a koťata tam nechají, však kočka se o sebe postará ne. Takže většina mých koček byly tyhle takhle opuštěný, potulujou se pak různě po vsi a kolem.
To jen tak na okraj k těm kecům jak se burani vesničani chovají ke kočkám hnusně a měšťáci je pak musej zachraňovat.
Orionka
jestli je to ještě aktuální, na nějaký základní úpravy a ořezy a tak je úplně nejjednodušší zdarma prográmek Irfan
To není o demografickém vývoji, tím se straší od devadesátek, i když každý soudný vidí,. že to jde už 30 let ve vlnách a bude to tak nejspíš i v budoucnu.
Jde o to dotlačit mládež do práce dřív než ve 30 a to pro začátek by stačilo zrušit odklady do školy, zrušit 9. třídy, takže maturita by pak byla opět zkouška dospělosti, snížit věk na státní odvody za studenty alespoň o dva roky, zrušit pro mladé zdravé podporu v nezaměstnatnosti atd.
A jistě by se toho dalo vymyslet spousta, jen není vůle.
A to, že podpora rodin je u nás skoro nulová, to by pak byla další diskuze.
No já jsem nedávno někde četla, že kazivost zubů je vázaná na bakterie v puse a ve slinách a že používání nití a mezizubních kartáčků po letech způsobí ubývání dásní a důrazně to tam nedoporučovali.
Takže názory jsou asi různý a jediný, co je jistý, že nikdo nic neví jistě. :😀
Hlavně, že vláda ví, co bude za 30 let.
A reforma se dá samozřejmě udělat i normálně a to tak, že bude honit do práce mladé lidi a ne lidi s jednou nohou v hrobě.
Tak to vždycky v lidské společnosti fungovalo a vždycky jako jediný bude fungovat, že mladí makaj a živěj starší a ne naopak.
A stejně tak i jednotný věk odchodu do důchodu je sto let starý přežitek.
Mě už jednou prodloužili věk odchodu do důchodu o 7 let a teď znova o pár měsíců a ještě se dozvídám, že důchod budu mít tak zhruba o 2 tisíce menší než by byl teď, tak to si fakt myslíte, že nad tímhle budou lidi 50+ jásat?
Peterková je profláknutá osoba, si najděte, co vyváděla u soudu. 😀