Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 08.01.2025, 07:24:36
A no jo, mám jednu, co mi přelítává na zahradu a tak jakože to je pěkný, ochočená slepice co za mnou chodí jak pejsek, když jsem jí vyháněla z baráku a uvědomila si, že v létě asi nebudu moct nechat otevřený dveře, to ještě šlo, teď o víkendu sedím doma, slyším rány jak z děla, slepice seděla na parapetu a bušila mi zobákem do okna, fakt moc nechybělo k vysklení.
Pes, který zamlada zabil a sežral několik slepic, se jí bojí a já mám dojem, že brzo budu taky. 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 07.01.2025, 14:04:25
Asi těžko by to dokazovali u někoho kdo žije xset kilometrů daleko, dosvědčit rodinou nestačí, taky se to musí dokázat jak prakticky by to s tím dítětem proběhlo.
Dneska už se vidí na kamerách kde kdo jezdí a tak.
Jde prostě jen o to odsoudit a zavřít ty rodinné predátory a to prostě líp udělá soudce odjinud.
Odpověď na příspěvek uživatele LK z 07.01.2025, 14:04:25
Asi těžko by to dokazovali u někoho kdo žije xset kilometrů daleko, dosvědčit rodinou nestačí, taky se to musí dokázat jak prakticky by to s tím dítětem proběhlo.
Dneska už se vidí na kamerách kde kdo jezdí a tak.
Jde prostě jen o to odsoudit a zavřít ty rodinné predátory a to prostě líp udělá soudce odjinud.
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 20.12.2024, 10:23:57
Ona ta hlavní změna je v tom, že ty porážky se budou moct dělat na jatkách, což teď dělat nesmí. A tím samo pak vydělávat na vývozu. Teď se do těch třetích zemí vozí živá zvířata, což je taky dost humus.