No Grónsko to má docela blbý, tam to bude buď USA a nebo Čína a bejt Gróňan, vyberu si teda radši ty Američany.
No Grónsko to má docela blbý, tam to bude buď USA a nebo Čína a bejt Gróňan, vyberu si teda radši ty Američany.
Oni totéž předvádí celou svou historii a v podstatě jediná doby kdy byl od nich klid, bylo když jim vládli Mongolové.
Rusko bylo agresor už za druhé světové, je agresorem i dnes a to co předvedli po válce s gulagama daleko předčilo nacistické koncentráky. Zvát je na oslavy osvobození Osvětimi by byl výsměch všem obětem nacistů.
https://gulag.online/articles/6bf33d45-ff29-4f64-b308-efd1ede1124b?locale=cs
No on Osvětim nebyl jediný koncentrační tábor a Američani jich taky pár osvobodili, například Dachau a Buchenwald. Takže adorovat Rusy za osvobození Osvětimi je úplně mimo.
A taky je třeba připomenout, že za a Rusové za druhé světové nebyli jen osvoboditelé, ale také útočníci, Finsko by mohlo vyprávět a za b mohli bojovat proti nacistům jen díky velké materiální pomoci z USA, bez té by si ani neškrtli.
Nebylo prokázáno, jen uplknuto, nebo snad máte o tom nějaký seriózní zdroj?
No taky tam mohl umírat pár dní žízní a to bych snad radši nevěděla.
Za psa už dávno platí držitel a ne majitel, v tom je ta finta.
Krásná smečka, GP se mi stejně líbí nejvíc.
Mě taky zajímají ty nové diskuze, ale mám zakliklých hodně diskuzí a když přijdu po víkendu, hledat to na třech nebo čtyřech stránkách mezi desítkami jiných diskuzí je fakt vopruz, proto mě přijde ideální mít moje diskuze nahoře a pod nima ty nové.
Já teda nevím, ale mě prostě nejvíc zajímají moje už zakliklé diskuze a až po přečtení nových příspěvků v nich koukám na nové diskuze, jeslti se nevyvrbilo něco zajímavého.
A pro člověka, co tu nevisí hodiny denně, je tohleto pak problém.
Reklamace = vrátit štěně a dostat zpátky peníze.
Vše ostatní je jen na dokazování, že chovatelka porušila zákon tím, že vědomě zatajila skrytou vadu štěněte.
On pak Holec by si měl nejprve zjistit jak to bylo a pak kritizovat a předpovídat budoucnost. 😀
Jen takové lehké shrnutí, ale lze dohledat i detaily.
A popravdě kdyby něco takového se stalo u nás, byla bych i ráda, že to soud zruší.3
Zvíře se reklamuje úplně stejně jako jiné věci, jen jsou tam jiné lhůty.
Vše ostatní je na dobré vůli chovatele a ničeho se nikde nikdo nedomůže.
Asi nikdo nedokáže, že křivé nohy jsou důsledkem špatného odčervení a ne vrozenou vadou.
Jediná šance, jak se něčeho domoct, je dokázat, že chovatelka prodala vadné štěně úmyslně a stav štěněte zatajila.
Má u nás vůbec někdo smečku GP? Koukám na výsledky a není tam ani jeden.
Za to koukám, že tam bylo pár smíšených spřežení SH a AM, to mě ani nenapadlo, že se dělá.
No když psa nahlásíte na někoho jiného, tak třeba po udání bude na vás dokázat, že ten pes není váš a jen ho pár dní hlídáte a pokud mají sousedi za posledních pár týdnů fotky, že u vás ten pes byl, tak smolík. Stalo se kolegyni v Praze, pokutička.
Nešlo by to třeba jako funkce pro přihlášené, že by si způsob řazení člověk zvolil v profilu stejně jako je to s barvou?
Mně by se ještě líbilo, kdyby v diskuzi se moje fajfkovaný témata hodila nahoru, když se v nich objeví nový příspěvek.
Takhle kolikrát zjistím, že mi něco uniklo, když téma s novým příspěvkem je po mém příchodu už někde na druhé stránce.
Nebo to jde nějak někde už přepnout, aby nebylo řazení podle času?
A ve městech kontrolují měšťáci známky a bez zaplacení známku nemáte.
Dokonce i ve zprávách to je
Nikdy není pozdě, však to prodávají jako zážitek. Já to dostala jako dárek před lety, v Krkonoších, s těma ohař křížencema a byl to fakt zážitek na celý život.
Asi dvouhodinová jízda po hřebenech, pak jsem se tejden nemohla ani učesat jak mě bolely ruce, stát na těch saních a držet se fakt není sranda.😀