Peterková je profláknutá osoba, si najděte, co vyváděla u soudu. 😀
Peterková je profláknutá osoba, si najděte, co vyváděla u soudu. 😀
Odfláknutá dezinformační práce, alespoň si k těm vzpomínkám měli vybrat někoho, kdo byl v té době dospělý a ne malé dítě. 😀
Teda chci jasně a srozumitelně říct, v USA fakt většina států nerovná se většina lidí neb ty pouště prérie a skalistý hory fakt zaberou hodně místa. 😀
Mapky jsou podle volitelů, ale důležitý jsou hlasy lidí a tam je to prostě skoro nerozhodně, takže půlka Američanů žádného Trumpa nechtěla, takže fakt to není žádné přesvědčivé vyhrání a to že se to pak prožene přes volitele, kteří už hlasují jen pro jednoho, takže ty mapy pak vypadají jak vypadají,to na tom nic nemění.
A i ta mapa je samozřejmě opticky špatně neb většinu tvoří státy s málo obyvateli a v těch nejlidnatějšch státech vyhrála Kamala. Takže většina červené na mapě ještě neznamená většina lidí neb nejlidnatější východní a západní pobřeží jsou víceméně modré a nic to nemění na tom, že na mapě zabírají menší místo. Lidí tam žije víc než v prériích.
No přesvědčivě moc ne když to bylo 48:50.
Dík, už to mám.
Ono to prostě bude jak s bangkaewem, ti psi prostě nejsou moc do civilizace.
FB mám ale asi neumím hledat, našlo mi to pod tím jen nějakého čínana, který postuje auta.
Tu ostrou hranu si opilujte pilníkem na nehty, jde to dobře, stačí párkrát přejet.
Bylo to jak výbuch, jako salva
Když se žárovkou přišel Thomas Alva
Do pochodu vyhrávaly kapely
Muži pili šampus, ženy šílely
Jak když pustíš tygry do arény
A začalo se dělat na tři směny ...
Lze na čep a teď dokonce mám i korunku po vytrženém zubu, přidělanou drátkama k vedlejším zubům a zabetonovanou.
Lze nahradit sádlem a nebo paštikou. Pravda ty kvalitní paštiky taky nejsou zrovna zadarmo, ale zas si člověk i víc pochutná než s máslem. 😀
A jinak vyčkejte, za 30 dní bude za půlku. Holt nový zákon.
Zdá se mi mnohem praktičtější to máslo vůbec nepotřebovat. 😀
Jj, budou se blížit podílu 25% v době, kdy my už tady máme mít skoro 100%. 😀
No Čína to hlavně nedělá doma a malá Evropa to fakt nevytrhne.
Jo a jako je fakt super, že Čína vydrancuje půlku Afriky, aby mohla do Evropy dodávat levné solární panely a baterie do aut, který se pak budou zahrabávat někam do země a výsledkem je Čína plná uhelných elektráren, aby měla levný provoz továren a Evropa plně závislá Číně, protože horuje pro něco co si ani neumí vyrobit.
Fakt parádní důsledek GD.
A že ty větrný elektrárny zahrabávaný do země znehodnocují půdy, to je taky každému fuk. Hlavně že se Němci bijou v prsa, že se zbavili jádra.
Jo a doporučuj se podívat třeba jak se v Indii vyrábějí cihly s tím, že je to druhý největší výrobce na světě, obří hromady vytápěné pneumatikama, na nějaký GD tam taky každý kašle
Já mám takovou tu omyvatelnou látku a je to dobrý, aale stejně na tom mám ještě přehoz, koupený na joomu a ten je hladký prošívaný, nic na něm nedrží, přímo na tom gauči chlupy trochu drží, občas se to musí vyluxovat.
GD jak se dělá je prostě fraška na tahání peněz z kapes lidí, kdyby se skutečně chtělo dělat něco v tomto směru, muselo by to být úplně jiné.
Že Čína je lídr v GD? To jako fakt??? https://oenergetice.cz/uhli/cina-v-lonskem-roce-dominovala-v-instalaci-novych-uhelnych-elektraren
Čína jen naskočila na tu evropskou vlnu GD a dodává těm blbejm Evropanům to co si žádají, protože prostě prachy prachy.
Stíny a motýle pasou spíš ty málo vytížené bordery. Ono jako u border už se taky najdou lenoši, ale chce to umět dobře vybrat a to moc lidí neumí.
A spíš vidím, že spousta lidí má dojem, že když s borderou denně vycházkují a pocvičí s ní, pohrají si a na zahradě dají tunel a nějakou skočku, tak je to dost a vono bohužel není.
Druhej extrém jsou lidi, co si je kupujou k běhu nebo ke kolu, ale to je pro borderu nuda a výsledkem jen nudící se bordera s pěknou fyzičkou.
Takže těžko říct jak to má zadavatelka.