Pěkný komentář tady k tomu tématu
Pěkný komentář tady k tomu tématu
Politiky běžně na socsítích nesleduju, tak o tomhle ani nevím neb to nesleduje ani nikdo koho znám, pokud to někomu vadí, tak ať ty jejich zdi a diskuze nečte, je spoussta jiných zajímavých věcí ke čtení. A tak bych to nechala být, když se to zakáže, stejně to vybují někde jinde.
Tak Drážďany jsou zatím, pokud vím, pořád v Německu. 😀
Já jsem optimista a za a doufám, že naplňovat kvoty Ukrajincema se nám bude dařit ještě i dlouho po válce a za b že ani ti ostatní migranti nejsou blbý a jít k nám třít bídu s nouzí nebudou chtít.
A násilím je tady asi držet nebudeme.
Jo, já to nepopírám, ale každopádně ta holka žije, takže on není vrah.
S těma sítěma je to pravda, ale zas nikdo nikoho nenutí to sledovat a cenzurovat zákazama, to by se mi moc nelíbilo.
Zato umím zeměpis a vím že Čechy nejsou ani Německo, ani Švédsko, ani jiná podobná země. 😀
BTW, tahle celá debata byla o jednom konkrétním Ukrajinci a zamotat do všeho téma všeobecné migrace do EU tady umí tak akorát nějaký anonym.
K nám někdo pluje na člunech z Afriky a vytlačuje tu Čechy někam dopryč? To mi asi něco uniklo. 😀
(Jo, debata o EU a migrantech v jiných zemích tu fakt nebyla).
Se nebojte, i my vyvážíme naše agresory ven, takže ono se to vyrovná.
A ty zahraniční můžeme alespoň vyhostit, s těma českýma neuděláme nic a běhají nám tady pořád.
Snadno dohledatelný? Jak? Není žádná povinnost čip registrovat, taky jakože kde když ta jednotná databáze furt neexistuje.
Tak pes má ty fousky úplně ze stejných důvodů a holej a stříhaj se jim běžně a nic se neděje, takže tipuju, že u koček se stejně dít nic nebude taky.
Akorát, že ten ukrajinský vrah není vrah, ta holka žije, že jo.
No holt ten český mód Svoje holky si budeme znásilňovat a vraždit sami, už není v kurzu, je třeba se s tím smířit.
Myslím, že na Slovensku to nic nerozpoutá, tak maximálně vyšetřování ochranky, která to evidentně dost podělala.
A už se píše, že byl v nějaký polovojenský proruský skupině.
No a pak tu máme tohle, to je prostě marný to do lidí furt hustit, dělá se to už 20 let a nikam to nevede, tuhle blbku měli minimálně pokutovat za to, že koupila nečipovaný štěně
Zrovna včera jsem na to koukala, jsem si říkala, že je to nějaká filmařská zkratka. 😀
Prostě film samé klišé a to včetně psů.
😀
Já nedávno viděla v tv dokument, jak byly někde v Africe záplavy a dokument byl co na to různá zvířata, třeba jednu slonici odnesla voda a co na to stádu, opici odnesla voda opičátko a co tlupa a pak co a jak s tou zatopenou krajinou
bylo to ohromně zajímavý jak si ty zvířata umí poradit v každé situaci
No podle mě procházka, kde si čuchaj a tak, je úplně něco jiného než když budou hodinu klusat vedle pána bez jakékoliv jiné činnosti, jako popravdě si myslím, že to nebaví ani spostu jinejch psů a u chrtů si myslím bude ta nechuť více pravděpodobná.
Takže je pak na zvážení co pak zadavatel s tím psem chrtem bude dělat jiného.
Člověk je pro něj moc pomalej.
Já znala dva vipety a afghána, na volno ani jeden. Oni běhají jen tak chvíli za něčím a jinak spíš ležej, nevím mě připadá, že jít si zaběhat na hodinu jen tak bez důvodu je pro ně o ničem a nebude se jim to líbit, to dá spíš NO nebo podobný ovčácký plemeno.
Můj pes teda rychle zabije a sežere, rybičky mu dávám živý, protože je zabije rychlejc než já. Ale otázka je jak v přírodě, jestli by byl schopný třeba dohnat zajíce a nebo při svý velikosti, nebo spíš malosti, strhnout srnu a tak, to se obávám, že by nakonec taky vyhladověl.
Jednorázově něco ulovit a lovením se živit jsou dvě různý věci. Myslím, že pro většinu psů by stačila první zima.