Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 12.08.2024, 14:23:36
Ale vůbec, dřív se ty koťata nechávaly, však ono vždycky přes zimu zmizly, dneska už většina lidí kastruje a problém třeba u nás jsou akorát lufťáci, kteří přijedou na prázdniny s dětičkama, přivezou si kotě, aby si děti měly s čím hrát a pak když na podzim odjedou, kotě tu nechají.
No byla jsem kdysi pár let bez koček a teda představa, že někde, kde máte kolem baráku pole louky, udržíte myši v snesitelné koncetraci jen pomocí pastiček a jedů bez koček, je úplně mimo realitu.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 09.08.2024, 15:17:27
Digitální měna už je nejen vymyšlená, ale už víceméně připravená, jako jo, prej od roku 25 bude dobrovolná a zdarma a můžeme se sázet, jak dlouho. Že lokální měny nezůstanou za eurem dlouho pozadu, to je jasný, to lákadlo je tak velký, že tomu žádná vláda neodolá.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.08.2024, 14:46:01
Švédi měli normálně otevřené hospody a pořádali koncerty, takže to bylo spíš ještě víc sdružování než u nás. Neměli tam nic zavřeného, žili prostě jako jindy.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.08.2024, 13:37:53
Protože ve zkušební době maká za minimum a bez benefitů a bez keců, takže točit takhle lidi,ušetří dost peněz. Pokud je to práce, která nevyžaduje dlouhé zaučování, tak je to pro firmu ideální.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 09.08.2024, 14:07:29
Digitální měna je již připravena, jak to spustí, tak pak už se nikoho nebudou ptát. Jo, až si pak za tu digi měnu nekoupíte naftu, tak diesel zahodíte ráda sama. 😀
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 09.08.2024, 13:12:28
Tak ve městech je hustota lidí stejná jako všude jinde, v tom to není, ale jeli prostě tu linku léčení, oxymetry, dejcháky, atb, acylpyrin a tak. Měli o tom smyčku do tv a hustili to do lidí několikrát denně. Takže těch těžkých případů pak měli málo. U nás nic a ještě se praktikové zabarikádovali a odmítli léčit.
Měla jsem to taky u psa špice, nakonec jsem ho musela stříhat. Nic se s tím dělat nedá, u některých psů se prostě ta srst po kastraci vrací do štěněčího období a vatovatí.