U nás v práci si skoro všichni zažádali o odškodnění “za kovid” . Já na to nemám čas a ani chuť.
U nás v práci si skoro všichni zažádali o odškodnění “za kovid” . Já na to nemám čas a ani chuť.
Chápu, mateřské , otcovské linie, plodné , masné plenemo.
Pamatujete na slogan:
Citroën, auto pro život.
to nevymyslíš
viz. www.stafordi.com
když už je zakouslej, psa vyškrtit
já v neděli odháněla maďara, kterej si to k nám hnal ze sta metrů, ono je to oboustanné…stačil jen výpad směrem na psa.
Orionka:Už můžu. “Mlíčná” musí být z kyselé smetany 😇.
Né, klasika: mlíko, máslo, sůl, zavářka- takové kundálky😄, na chmelové brigádě u Postoloprt(blízko bylo vojenské letiště), to dokázali vylepšit zeleninou.
Já to chápu, krmíte klasicky po venkovsku nebo komerčně? to je to oč tu běží, když někdo chová ve velkém, spíše se už orientuje na granule a směsi.to byla moje myšlenka .
jsem si došla pro " hadr" a našla pár fotek , volant to má…🤗
N:Akorát stojí půl milionu.😀
mohli jsme ho kdysi mít od nějakého dědy za 2 pytle brambor, ale nebyl kam dát
Nepřihlášená Varaxi:Ale… Ale… Vy mi kazíte nadšení do aut!
Já myslela, že to je motorka přestavěná na auto… To má ještě řidítka? Já myslela, že už volant…
Nebojte volant to asi má , můžete řídit a stačí řidičák na motorku. Mám historku: kamarád ho má, a když jel do kopce, psi ho předbíhali …bylo to, kdo z koho.
Reálná fotka z 20. ledna, lísky jsou pod pergolou, po náletu sojek i na zemi…dneska tam ještě trochu bylo.
bylo by dobře tu půl hodinu venku prochodit, když už může chodit.. 😉
Jsem si říkala, že asi to bude blbé, když se neozýváte, tak snad to bobře dopadne.
jelikož má pán primitivnější plemena, podle toho je krmí (taky bych ale takový pankáč nebyla) , bude to vyhovovat ale vašemu koni? , ten je plemeno jaké? bude to vašemu koni stačit? a ten přístřešek je k dispozici jen někdy? udělejte si na papír pro a proti a uvidíte.
U nás je to už bez sněhu, koně seno mají, ale v mezičase ,když nejsou u balíku , žerou tu zmrzlou trávu-travičku, koukám na to zkrz prsty, … a na dnešek jsem měla i sen, sháněla jsem ledoboty, ve snu se mi zchvátila kobyla, ale nebyla jsem schopná jí do toho ten led dát. ..🤭
Hadraplán není auto , ale motorka. 😎
acher:Co tím myslíte?Kokcidióza králíka není přenosná na jiný živočišný druh,takže pokud králík nemá jaterní kokcidiózu,kdy jsou znehodnocená játra,ale pes je klidně může,tak střevní kokcidiózu nepoznáte.Jinak své kokcidie má každý živočišný druh.
Jako že zdecimuje chov ne přenosné na lidi.🙄
prdel bude až budeme muset mít na sekačku a motorovku emise.
Kopíruju z FB, dávala jsem zadavatelce odkaz nahoře, tady je pokračování, kdo nemá přístup FB(já mám taky jen přístup přes dceru😊)
zadavatelka se dále neozývá, což je škoda.
https://www.facebook.com/michaela.s.kunova
Michaela Krejčová Včera v 13:25 ·
ZIMNÍ LAMINITIDA Tak máme výsledky krve. Casper má všechny hodnoty naprosto v normě, cukr, inzulín, cholesterol, fruktany. Před 3 lety měl hodnoty vysoké, znamená to, že správný management, dieta, doplňky atd mohou opravdu změnit tyto hodnoty a z chronicky nemocného koně udělat zdravého 🤷♀️ Proč tedy nechodí? Vypadá to, že je na vině opravdu zima, potvrdilo se mi tedy, že dieteticky děláme vše dobře, jen jeho nohy nesnesou mráz. Vymýšlím nejlepší způsob, jak mu zajistit kombinaci dostatku pohybu a nohy v teple. Zatím se nejlépe jeví Back on track podložky pod bandáže a balit nohy do bandáží. Napadá mě koupit o trochu větší botičky a vystlat je ovčí vlnou. Přes nohy možná dětské oteplováky? 🤭 Poptávám staré koberce, abych mu mohla zvětšit Trek a prostor na chození, nevíte někdo o něčem? 🙏 Díky!
A megi může napsat, že průmyslově krmené kuře pes nemůže a domácí jo, jinak se osype, a já když podotknu, že i domácí králík, může být průmyslově krmen, je z toho aféra o šitu a nešitu😟, no je mi to jasné.
Já chápu , když má někdo 100 králíků, že si to nenechá pochcípat na kocidiozu, mor(bude očkovat nebo ne? ) a raději krmí granulema a má to ve stodole, lidi si ale představují, jak králíček chroupe mrkvičku a travičku, já se s tím setkala už na střední u kamarádky, její tatík vet a krmili celý rok jen senem + obilí, žádná tráva …
K poznámce, že ten pes má moc masa - čím menší pes, tím víc masa. Přílohu na nic nepotřebuje.
to nebylo striktní, má moc masa, že si to myslím, protože nikde neuváděl pán množství a když napíše konzervu ráno, je to také neurčitý údaj(konzervy jsou různě velké)
co se krmení týče, někdy mám pocit, že i měníte názor megi, to co jste psala před půl rokem , najednou smetete ze stolu. (obrazně) jasně poznatky se mění, ale je třeba i uznat, že jsem to dřív dělala jinak, ale takto je to lepší.
já jednou luštila z nálepky v očkováku, na co všechno to pes má a je tam i psincový kašel.
A myslíte že dieta ve špitále, kde je třeba ten králík je z šit králíka nebo po venkovsku krmeného?🤭 není to jedno, to byla poznámka pro představivost, že i domácí králík z vesnice nemusí být to, co se očekává a i to co se očekává nemusí být to pravé(kokcidioza)