Aktuálně: 2 326 inzerátů289 850 diskuzních příspěvků20 944 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 25.08.2026, 22:37:40 xxx.xxx.220.9
Ph:

levneji pro psa nez jsou konske varianty - to jde nakoupit ve fitness obchodech. Kdyz uz prepocitavate….

ted supluji psa ne chondrem, ale aminokyselinama a vsechno beru z obchodu pro lidi. Vet mi rekl kolik ceho ma pes dostavat a ze je jedno, odkud to nakoupim

ale uz jsem po vsech tech letech pokusu ponekud skepticka k tomu, jestli to vubec funguje…ano, neni to takova polozka, ze by to clovek nezkusil. 

Jaké aminokyseliny….podělte se, to jsme ještě nezkoušeli …😉

Verun
Verun 25.08.2026, 22:30:04 xxx.xxx.220.9

Harpagyl - drvet.cz

Boswellia, slávka, vit.B- dumbylinek.cz 

kolagen kilovku,  chondro- 4fitness.cz (tam koupíte i vit.  C,MSM ) 

Verun
Verun 25.08.2026, 22:18:52 xxx.xxx.220.9

Dávala jsem snad už všecko(jak na podporu chrupavky , včetmě píchaného bonharenu(i k tomu byl vet velmi skeptický, ale napíchal mi ho) , tak na “úlevu” harpagyl,boswelii, slávku zelenoústou, béčko na neuropatie … momentálně jsem s vetem domluvená v nejbližší době na rentgenech…jedem na coxatabu, zkoušela jsem i  4 měsíce trocoxil, ale ten coxatab mi přišel lepší, tak jsme se k němu vrátili,  ptala jsem se na gabapentin…to musíme víc rozebrat… 

Jediné co opravdu funguje, bez víry  🤪,  jsou injekce  přímo do kloubu ( a ted jsem zapomněla přímo, co mi vet říkal, takový obecný název ) 

Edit:kmenové buňky

Verun
Verun 24.08.2026, 13:46:20 xxx.xxx.220.9
Kallisto:

To jsou ale jen upoutávky. Videa na patreonu jsou v plném rozsahu i dvou hodin.

já to brala z tech videí co jsou v balíčku za 1500, 

Verun
Verun 24.08.2026, 09:48:29 xxx.xxx.220.9
Coudas:

Děkuji, jestli už nemáte, tak je to jedno 🙂

Ráda bych viděla jedno video, tak hledám někoho, kdo by byl ochotný mi video zprostředkovat. Za 720 Kč mi to nestojí, no maximálně jej neuvidím 🙂

To konkrétní je zpoplatněné? některé jsou i volně dostupné

Verun
Verun 22.08.2026, 10:59:04 xxx.xxx.220.9

Sleduji náhodně.obcas zapřemýšlím si členství zakoupit…návštěva obdobné “trenérky” stojí 900kc. A jednou dvakrát za mesic…+ zdražené ustájko …+ papání+  kopyta….🚀 Takže si musím něco odpustit,ale chci zůstat v obraze….tak aspoň video.

Verun
Verun 18.08.2026, 20:50:04 xxx.xxx.220.9

Už jsme dlouho neměli cuketu jako řízek, ty dvě na foto výše na to padnou, To jí nařežete na plátky cca 3 cm, nasolíte načesnekujete, necháte působit, osušíte a obalujete a obalujete a smažíte… dobré to je,ale takové zdlouhavé se mi zdá.  Nemám ráda cuketu v buchtě a bramboráku, nejlepší je v  jakékoliv masové směsi (prostě to nastaví a je toho víc) nebo jen samotná orestovaná s česnekem a dobrým kořenim ,kolegyně z ní dělá sýrovou  pomazánku na topinky: zadusit cuketu do měkka, česnek, sůl, tavený sýr… 

Verun
Verun 18.08.2026, 20:35:24 xxx.xxx.220.9
Vahine:

Hlavně vždycky nejdřív cuketu malinko ochutnat, jestli není hořká. Kdyby jo, tak VYHODIT! NEJÍST! Hořkost se neztratí ani žádnou tepelnou úpravou….ale to tady všichni vědí, že? Omlouvám se předem, za nevyžádané rady 🙈 

cucurbitacin

Verun
Verun 18.08.2026, 20:33:18 xxx.xxx.220.9
Zrzavci:

tak neznalý z města to asi koupí a přijde mu fajn, že je to bio a ne odpad. 

vlastně - slepice a cuketa - jde to dohromady? 

Já si do zahrádkářských přebytků chodím kupovat jen kytky, ..onehdá jsem chtěla mrkev pro koně , paní donesla takové pokroucené ocásky v ceně mrkve z kauflandu(ta je aspoň opraná a rovná za ty 3 pětky)  , no co myslíte😏…kdyby to bylo opravdu jako přebytek za pár kaček aby to prostě neshnilo…to nevíte jestli si septik nevyváží pod kytky(jako to dělal můj děda🤫) kolik tam nasypal NPKáčka, asi od oka….no asi nejsem v tomto ohledu moc tolerantní, si řeknete, že z velkoobchodu nebo dovážené není kvalitní…ale myslím, že nějakou kontrolu na pesticidy, herbicidy,dusičnany to má, na rozdíl od domácího pěstitele, kteý postříkal rajčata a sklidil v nevhodnou dobu…jsem členem zahrádkářského svazu😎 , nejsem na zaujatá. Mám svoje “jedovaté” přebytky 😉.

Obrázek Obrázek
Verun
Verun 18.08.2026, 15:07:48 xxx.xxx.220.9
»
Odpověď na příspěvek uživatele DafiŽeryková z 15.08.2026, 22:31:59

💔🌈

Verun
Verun 18.08.2026, 14:46:23 xxx.xxx.220.9
Vahine:

Jestlipak se prodejce taky tak smál, jak my tady? 😂 jsem se málem udusila kuskusem 🙈😂😂

mě to přišlo strašně vtipné v cuketové sezoně prodávat cuketu za takové prachy(40/kg , jako v kaufu)  a ještě je to v té velikosti prakticky dutý. Máme u nás zahrádkářské přebytky a prakticky ceny jsou srovnatelné s obchodem🤪, ale to já raději ten obchod🤗, nevěřím, že to nepřehnojujou, ti zahrádkáři)  

To byl takový eko týpek, myslím, že si myslel, že jsem úplně blbá…taková dobrota přece. 

Obrázek
Verun
Verun 18.08.2026, 09:56:48 xxx.xxx.220.9

na trzích byla vystavená  velká cuketa …na ní napsaná hmotnost a cena( okolo 200kč), tak jsem se prodejce zeptala , jestli mi ty prachy opravdu dá, když si jí vezmu🤣

Verun
Verun 15.08.2026, 23:48:25 xxx.xxx.220.9
Jana:

1500 balík z Polska do jižních Čech včetně dopravy. Seno parádní. Kamion 40 ks. U nás mně moji stálí dodavatelé neprodají ani stéblo, sami pro sebe mají málo. Letos je to s krmením obrovský průšvih, není ani sláma, otavy nula a bůh ví, zda se ty louky vůbec vzpamatují.

Jestli máte spolehlivého dodavatele z Polska, můžeme si napsat SZ? 

Verun
Verun 14.08.2026, 15:02:21 xxx.xxx.220.9
kometa:

a nakonec pomohly až ATB

Kamarádka (pracuje jako dojička) kdysi nakradla pro mou kobylu aplikátory do vemene - taky pomohly. A jiná kamarádka vyrobila domácí konopnou mast, kterou jsem mazala poté.

tetra delta, už jsem jí taky kdysi používala , směs širokospektrých ATB a kortikoidu…jen jestli je k sehnání/ jestli se vyrábí, ono se teď s ATB šetří- rezistence, musím si počíhat na mladou sousedku vetku(nedávné zjištění) , až bude venčit a dát jí seznam, co potřebuju…

Verun
Verun 14.08.2026, 14:56:13 xxx.xxx.220.9
efe:

Tohle jsem řešila kdysi u Zrzíka (mnohem horší) a nakonec pomohly až ATB v kombinaci s mechanickou ochranou před sluncem. Jinak před tím jsem se s tím trápila 4 měsíce a bez výsledku. 

JJ už to kdysi měla přes půl roku, teď se to  zase objevilo …. minule jsem to dávala za vinu pravděpodobně jeteli zvrhlému. ..

zatím to mažu betadinou, na den je doma, ven chodí na noc, nějaké to slunko mezitím je, kamaše má/nemá, dneska jí je pojedu večer nandat .

můžu to i dle veta stříknout stříbrem, mám i pederipru, framycoin…. škoda že jsem rozdala belogent(mám už jen beloderm)🙄 …hlavně krytí před slunkem, uvidíme.  Mluvil i o změně imunity , jak je březí….

Verun
Verun 14.08.2026, 12:14:50 xxx:xxx.67a7:6ff7
Verun:

My máme na předních fotodermatitídu 🤪 ,  heč. 

fotka taky bude

Blé…

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek