Aktuálně: 2 326 inzerátů289 850 diskuzních příspěvků20 944 uživatelů

Příspěvky uživatele

Verun

Verun
Verun 01.07.2026, 21:17:43 xxx.xxx.220.9

Tak žaluzie nebo odhrnutí závěsu na kroužkách nedejbože na staré panelákové “garnýži”(nebudu hledat jak se to píše)  dokážou od sousedů spodních nebo horních taky probudit.je slyšet i cizí budík a ostatní radosti.

A ty rolety jak se elektricky rolují slyšet jsou.a pamatujete na ty staré plátěné rolety jak se rolovaly na ten dřevěný váleček.to když vzalo švuňk….(jako že jste pustila tu šňůrku a ono to dost hlasitě prásklo.kdyz se to namotalo) Hned každý měl přehled, jak který soused vstává.🤷

Verun
Verun 01.07.2026, 13:37:35 xxx:xxx.144f:8315

Včera v devět večer mordor…přijela jsem od koně.,pozavirala okna .vzala psa obešla pulku paneláku. A už poletovaly kapky….

Obrázek Obrázek Obrázek
Verun
Verun 01.07.2026, 13:30:51 xxx.xxx.116.186
Verun:

Mám doma taky vzorek nějakých hmyzích.psina je neodmítá….vyfotím až budu doma.

Tak na to jsem zapomněla 🤔

A vzpomněla jsem si na granule Simpsons….

Verun
Verun 01.07.2026, 11:55:50 xxx:xxx.144f:8315
Lenacia:

Největší vedra za námi… tak mi konečně dorazily ty “Deky skladem.” 🤣🤣🤣

Obrázek

Prej se vedro ještě vokáže.

Verun
Verun 29.06.2026, 17:27:06 xxx.xxx.116.186

Mám doma taky vzorek nějakých hmyzích.psina je neodmítá….vyfotím až budu doma.

Verun
Verun 28.06.2026, 22:40:02 xxx.xxx.220.9

V Českém Krumlově taky dneska okolo 18 h. lilo…bylo to velmi velmi osvěžující.pred budejcema zase výheň.

Verun
Verun 28.06.2026, 10:48:40 xxx:xxx.961:54b1

Myslím, že to jen prostě do svalu a každý doktor ten sval vidí jinde a má s aplikací své zkušenosti. U koně taky máte na výběr.prdel.krk.plece.

Verun
Verun 27.06.2026, 21:36:21 xxx.xxx.220.9

U nás koně  prostě do výběhu nešli,když bylo náledí.radeji pár dní na boxe ,než nějaký malér…vypohybovat se mohli s majiteli na hale.

Já mám ráda u ustájení  právě tu halu…ale zase, pořád dokola, nakrmený kůň je základ. Snesu i momentální zdražení,ale vím ,že o seno se ustajovatel škrtit nebude a na oplatku, já s ním neplytvam,kobyle jsem opatřila sítě.

Takže můj důvod byl při změně ustájení.: nastlaný box a dostatek objemu,péče o povrchy i pro nás ustájené.

Verun
Verun 27.06.2026, 20:56:39 xxx.xxx.220.9
kometa:

Mě bolela ta samotná aplikace, ono je to (nebo byla) nějaká krystalická forma, která se tlačila mezi svalová vlákna a to bylo to nepříjemno.

Nebylo  to olejové?

Edit:už pise fiona. A jidlo, co se zavře do pece a udělá samo,a já mezitím dojedu za koněm ,u nás taky vede.

Verun
Verun 27.06.2026, 20:55:07 xxx.xxx.220.9
Fiona.Praha:

Aha, ale ta naše klouže. Nevím, jestli by se mu líbilo na sedačce na podložce, která klouže. Jestli máte někde blízko superzoo, skočte to tam okouknout a vyhodnotit sama. Důležité je, aby na ní chtěl ležet nebo sedět.

Superzoo v dosahu 5minut pěšky…je rozhodnuto ,pes zítra na Lipno nepojede,stejně se večer vracíme a zbytečně by se v autě “potila”.aby stejně na Lipně proležela den.

Verun
Verun 27.06.2026, 20:48:53 xxx.xxx.220.9
Bodlinka:

to bych si netroufla, Nora jezdí i k lesu pěkně přikurtovaná. neupevněné předměty ve vozidle jsou blbý už při prudkým brždění.

Taky párkrát ze sedačky zahučela pod.😱 Nebo ji stihnu drapnout za kšíry,když si někdo plní na silnici odznak zdatnost nebo je zatáčka prudší….a kdyby… tak všichni 🤷. Srp v tašce z kaufu jsem taky měla v kufru.ale někam se mi zapodělal,byl památeční,po babičce.😭

Verun
Verun 27.06.2026, 17:17:16 xxx.xxx.220.9
Doron:

Škrábat Verun, škrábat!🤣

A nezapomeňte strouhanou žemličku trochu osmažit na přepuštěném másle ( ne však dozlatova, proboha!) a pak hnedka zas přidat malinko smetany, česnek s majoránkou taky utřít ručně se solí a přidala bych i trochu muškátového květu.

Našla jsem starý kuchařky po babičce, takže to teďka všechno vím úplně přesně.😂

Pro odvážné: Majoránu dejte čerstvou, lístečky pečlivě oberte, bude pak v knedlíčku vítanou a nevšední ozdobou.🤣

Knedlíčků není nikdy dost…🙂

Mám čerstvou majoránku.ale připadá mi, že sušená je aromatičtější,a asi místo smetany dávam vajičko….doby našich babiček ,co měly na vše dost času je fuč…teď se lisuje a mixuje.ne že bych to neuměla.právě s babičkou jsem často vařila….udělej todle, zamíchej tamto, zapal mi cigaretu ….😂

Verun
Verun 27.06.2026, 14:02:18 xxx.xxx.220.9

Pes jezdí na hulváta🙈…u spolujezdce.,když jedem s manzelem tak dole,nebo když se mi nechce mačkat a jedem dál tak vzadu na sedačce.Kdyz jedeme jen spolu tak na predni sedačce. Na delší trasu má kšíry a pásek do pásu. Za nezabezpečeného psa už jsem tytyty dostala.

Verun
Verun 27.06.2026, 13:54:42 xxx.xxx.220.9

Jelikož v hospodě byla vývarová polévka s knedlíčkama z jater…jsem řekla ,že mu ji udělám doma a o hodně víc s knedlíčkama….takže jdu mixovat játra…

Verun
Verun 27.06.2026, 10:49:54 xxx.xxx.220.9
acher:

Dívky, dámy, ženy, dejte tip, co vaříte v těhle vedrech aby člověk nestál půl dne u sporáku. Ještě dodám, že tu máme 4 vnoučata, tak je člověk musí trochu nakrmit.Rizoto, šunkofleky, řízky už byly.

Jdem na jídlo do hospody 🍺🥳