Jejda znám, starost o spolubydlící jsou někdy nervy. Dělali nám novou omítku, tak prvně se čekalo, jak odletí jiřičky, pak zedníci málem odpadli, když jsme běhali po lešení a já jim ukazovala, kde musí opatrně a ne až do kraje, protože, z jedné strany bydlí netopýři, ať mají volnou cestu. Z další chodí plši, těsně pod štítem zas poštolky a tak dále. Nemusíme to mít dokonalý, oni tam byli první.
»
Odpověď na příspěvek uživatele
lesnizinka z 24.10.2024, 21:15:47
👍🍾, Hmm, tak si teda vystačíme s vlastní havětí🤷
»
lesnizinka z 24.10.2024, 15:26:42
Bobr ještě není na cestě k nám na výměnný pobyt? To jsou nedostatky.😂🤣
Přesně, jsou to potvory vyčůraný. Chrti jsou spíš kočka než pes to je jiný příběh, hodně koukají a analyzují co je pro ně, v ten okamžik výhodné, ale třeba můj první pes dalmatin Daneček měl za pána jen mne. Vítal, ikdyž jsem se vrátila ze záchodu🤣. Blízké členy rodiny miloval a když já tam nebyla tak i poslouchal a zbytek známých využíval. Když ho chtěl můj tehdejší přítel odvést od obchodu, kde na mě čekal, tak mu málem ukousl ruku - měl povel “ hlídej se”, ( moc dobře věděl, že je to něco jiného než jen “hlídej”). Přítel tehdy utrpěl na egu - prý moji postel okupuje, dobroty mu podstrkuju, když tu nejsi jsem mu dobrej a teď t ak?
Vidle do označení hodil malý syn mé známé prohlášením : kluk je havran, holka vrána a dítě přece kos 😂
Beru raději “šikovný holky”😉, a připomínám háďátka a hadičky, kamarádí určitě s krabíčky a krabičkama a když a když mají náladu tak přiberou do party i agamátka a agamičky🤣
»
Sarah01 z 23.10.2024, 18:24:00
Jeli, tady je zubař s rentgenem nejbližší v Litovli a když problém vznikl, tak dr měla dovolenou, dlouho a toto bylo nejblíže s lidmi, co jsou prověření, taky jako bývalý brňák, jezdím často kolem za rodinou.
To je plán, to bude drahý, jeden bobr aspoň za tři lišky a nějakého zajíce k tomu
No, je to pravda, ale ony ty kila navíc se setsakra poznají. Satan má 40kg a problém byl, že jsme chtěli zub zachránit, zas vzhledem k tomu, že pro mne by mnohem menší plomba byla min za ctyřku a to něco z ošetření hradí i + zdravotní pojistovna, a u něj k tomu ještě ta narkóza, infuze po pro jistotu, injekce proti bolesti… zdá se mi to adekvátní.
Hlavně, že jsou kluci v pohodě, že, pohlazení Běloušovi
A teď mě napadlo, výměnou můžu poslat jednu až dvě lišky když je vám po té vaší smutno. A bobři by byly ideální v párečku aby mě nezdrhli😛 to máte tak, podáte prst a dál to znáte
Žínko beru, pošlu kenelku vy ulovíte, kurýra platím. Prostě krásná práce🤩 a pak už jenom samá pozitiva a sociální jistoty.
U nás na Jesenicku je psíků mývalovitých, lišek, jezevců, a tak taky habakuk. Vlci už taky dorazili, Čapakabru občas imitují kluci barzojí, Barbucha bydlí v lese mezi Šternberkem a Rýmařovem, čerty máme ve sklepě, ale bobr nám chybí, pošlete bobry, třeba přes PPl
»
J5 z 22.10.2024, 13:31:35
Motáčátko pochopátko je náhodou kouzelný 🤣
»
Sardullah z 21.10.2024, 15:23:09
Pohled vašeho mladšího vnučka je tak kouzelný, že by mu člověk dal úplně cokoliv.😍
Tak má náš Malý princ zoubečky zas jak perličky. Včera jsme byli u psího zubaře, pro mě to byly nervy, Santana to zvládal s přehledem. Předoperační vyšetření i narkóza, vše dopadlo na jedničku a chlapeček má zoubek opravený a zaplombovaný. Lékaři i veškerý personál Vyškovské kliniky Vyvet si zaslouží obrovskou pochvalu za úžasný a profesionální přístup. Tak krásnou a podrobnou zprávu a fotodokumentaci, včetně zubní karty, pro našeho veterináře, nedostanu u lékaře ani já. Cena necelých 15 000, jen tak pro orientaci. Myslím si, že jelikož dělali opravdu podrobné předoperační vyšetření, inhalační narkóza, rentgeny a prohlídka a zhodnocení celé tlamy a krásná bílá plomba, tak je to částka úplně zasloužená. V příloze rentgen zoubku co se opravoval, zatím ještě s dírou. Dostali jsme i zajímavé rady čím a jak dál o jeho zoubky pečovat tak se budeme snažit a bráchovi koupíme kartáček taky.
Říkali kolem deseti tisíc tak uvidíme, jak bude po tak podám zprávy a dokumentaci.
Dnes jsme venčili jen doma v ohradách, ale prý byla sranda i tak. Rvačka, honička, okusování se, trápení plyšáků, hra na hrochy,kopání nory pod keřem, bratrská láska, vlání ve větru, pokus o selfíčko a tak😀
Určitě dám vědět, bude v dobrých rukou, proto jsme tak dlouho čekali na termín. Děkuji za uklidnění.
Jsme psaly zároveň, úterý ukáže💪
Nemotáte, nakonec z toho je kaz na stoličce a v úterý jdeme k psímu zubaři a bude se vrtat a plombovat. Teda snad tam nebude jiný překvapení🙈. Tlama sice už neotíká, tak jsme na to až tak nespěchali, ale chce to udělat, ať má Hollywoodský úsměv. Jsem z toho už teď ve stresu, bude to kluků první narkóza.