Ta devítka dokonalá
Ta devítka dokonalá
Nerýpu, jen dotaz. Obdivuju co dokážou jak lidé tak psi.
https://www.idnes.cz/sport/ostatni/jessie-holmes-iditarod-musher.A250314_143030_sporty_kazdt#utm_content=freshnews&utm_term=iditarod&utm_medium=hint&utm_source=m.search.seznam.cz
Nevím jestli bude fungovat
Zrzavce já ráda😍
Proč někdo bere na tak těžké závody březí fenu? Někde na mne vypadlo, nevím teda, jeli to pravda, že Iditarod 2025 nepřežila jedna březí fenka.
Mates i Mia jsou nalezenci, úplně normální kočičáci. Jestli v nich koluje ušlechtilá krev vědí jen oni😉
Jj Guliver i Domingo jsou ragdoolové
Domingo, Mia, Guliver,Bertík a Mates
Správně, poník křížený čuníkem, jediná bažina široko daleko, ale my do ní musíme. A zatím je opravdu modelína🤣🤣🤣. Když se rozhodne, že nechce, tak nemá nožičky, neslyší, nevidí, kdyby zapomněl i roztomile koukat tak by byl na přizabití.
Já vím, že jsme u koníků, ale Zrzavci, co je todlencto za živočišný druh? Popírá gravitaci i zdravý rozum, ale je šťastnej, tak teda dobrý, přejeme jen zdravý a štěstí všem.
Ragdollové většinou rádi vodu. Ti naši si s ní taky hrají a fontánka znamenala velikou srandu a ještě větší potopu. Spíš fakt těžká miska - mají sílu a někde, kde nevadí, že může býti vylito.
Venčili jsme se ségrou a její kámoškou. Kluci zůstali doma, jsou na omladinu moc hrrr. Potom měli svoji vlastní vycházku a masový žebra jako úplatek🙈 . Doma chodí s malým už odpoledne dohromady, za chvíli budou parta🥰
Zlatíčko krásný, držte se oba, je to děsný, když jim neumíme 100% pomoci.
Má, a vy očí jako ostříž. A flíček na boku a zatím proklatě něžnou duši
A my už venčíme i Trojku, miminko má 25 kg🙈😻 .
Zatím venku odděleně od kluků, aby ho nadšením nepřeválcovali.
A co Elišák a její Basenjíci, ti běhají jak draci
Já si také vážím své MVDr, nejen kvůli její super kočičí diagnostice, ale také za to, že mně umí ubrzdit v tom, abych své miláčky netrápila léčením kvůli tomu, že jsem sobec a nedokážu se rozloučit.
Já se totiž bojím, že jakmile přijde domů Trojka, tak se někde vyloupne ta správná barvička a budu v pr…., protože Čtyřka a Pětka už bude fakt cvrkot🙈🙈🙈
Dnes řekl kolega, vy je sbíráte? nebo co, že vám nestačí to co už máte doma. Toto fakt pobavilo 🤣🤣🤣