Ježíš chudinka Anuška, úplně trpím s ní. Držím pěsti, ať je co nejdříve v pořádku 🍀🐂🦄
Ježíš chudinka Anuška, úplně trpím s ní. Držím pěsti, ať je co nejdříve v pořádku 🍀🐂🦄
Já měla podobný problém u svého prvního psa dalmatina. Nám pomohly výplachy hypermanganem,dost slabým, spíš růžovým než fialovým roztokem. Ale chtělo to trpělivost. V pubertě tím trpěl opakovaně, řešili jsme to s přestávkami cca 2roky, ale potom už pohoda a to se dožil 15let a hodně kryl.
To je příšerný, proč jsou lidi takový zákeřný s…., bude nám chybět.
n+1 jako rovnice pro plný stav je dokonalá👍👍👍, ale máte naprostou pravdu. Ono těch ztracených duší se najde hromada a je potřeba aby měli svoje doma.
Hlavně, že to dobře dopadlo. Strážný anděl si máknul, manžel taky a vám přeji klidné sny a už jen šťastnou cestu🍀
😍😍😍
Byli jsme až v Bialystoku, cca 670km a dopadli jsme dobře.Santana byl šikula takže oba dny CAC a CACIB a k tomu BOB a BOS, ale jeli jsme v sobotu ve dvě ráno,jedna přespávačka a hurá domů. Jsem už na to moc opotřebená .
Jé krasavice, my máme doma kopii, i povahově 😉
Dnes a včera na výstavě a zbylí dva lenošení doma. Je dobrý jak ti psi umí 300 z místa, Kejný na foto to právě dokazuje. I s kotoulem přes hrb. Jen já pomalu fotím
Krásně jste to shrnula s barzojíky. Prvního jsem měla jen jednoho, byl více méně pořád se mnou. Potkávali jsme se se spoustou psích kámošů, trávil s nimi spoustu času, doma měl kocoura. Vypadal spokojeně. Byl šťastný pes. Ale od té doby, co mám bráchy, a teď k nim malýho, tak vidím, že jsou šťastnější, když má barzoj barzoje. Třeba dnes, nejprve si oňufňávají a okusují hlavy, pak honička, potom Satan málem bráchovi ukousl nohu a teď spí na megahromadě.😍
👍👍👍👍👍to se často nevidí, tak super přístup obce. Ale samozřejmě potlesk i pro vás. Bez vás by to neklaplo👏👏👏👏👏
Ježíš, to je na dvě věci. Vy na to teda máte smůlu. Zas Dráček? Držte se!🍀
Rosteme krásně, zítra budu mít týden ❤️ a ten Keliš je jako táta pořád ještě jedna z variant 🤣🤣🤣
Pan Bečka nejenže byl, ale už navždy zůstává mopsí legendou. Parťáku pohlídej to tam za duhou.
Rumíčkovi držíme velikou hromadu tlapek, aby byl zas, co nejdříve, ve svým dřívějším kožuchu a bříško, ani nic jiného nezlobilo.
Veliká podoba, kdo ví co se té Essince narodilo, že jo, budu se muset poptat, co bydlí u sousedů🙈🙈🙈
Víc bílé jsem si představovala a bude tam asi navíc 3 barvička- rezavá, ale ten čumáček to dorovná. Jestli nebude mít nějakou vadu , např málo pigmentu, málo kulek…, tak bude Čtyřka. Ještě doladit jméno na A pro malýho prince.❤️ Jinam maminka je moc šikovná a chovatelce se klaním za 24h směny. 13 miminek už dá zabrat.
Tak čistě teoreticky cca za dva měsíce máme doma dalšího člena smečky. Barvička sice není ideální, ale ten čumáček, copak půjde odolat?🙈🙈🙈😍😍😍
Ta čtvrtá fotka, kde je půl psa suchýho a půl mokrého,jsem si to slepota musela zvětšit 🤣, bez toho jsem tam viděla psy dva🙈🙊
Spolubydlící dcery ve Španělsku 😍 , je to gekon? A jaký? Je roztomilý skoro jako rosnička.