Jsou to holky kouzelný
Jsou to holky kouzelný
Bambule super zlatá šmouha 😍😍😍a Acher sněhové vločky jsou k umazlení. A holčička má tisíc čertů ve výrazu 😍😍😍
No nekazit,děláte dobře, oni si to umí přebrat, stejně jako děti. U maminky smíme, u táty nee, babička povolí, doma nás to ani nenapadne, panička je nekompromisní, páneček a spol jsou na hraní…..a mnoho dalších kombinací. Ale reklamace kde jsou fotky se všemi čtyřmi ve vzduchu 😍
Tak dnes pokračování. Budili mě ve dvě, vlekli až do Mladé Boleslavi a nedostal jsem žádný náhrdelník jako Vasil CEO, ale jen něco pro holky, váš ještě větší chudák Dobby
Dnes na výstavě: jé boxer, toho jsme neviděli strašně dlouho . A majitelka boxeří asi mladé dámy, na to, ježiši raději si jí nevšímejte, ona je pak praštěně divoká a ze všeho se raduje. A to se mi líbilo. Prostě boxer🥰
💔
Tak Éliško chtěla jsi nějakou akci tak si představ co mi udělali. Šamponovali, župan mi navlíkli a pak jak magoři fénovali, naštěstí až do sucha nevydrželi, ale já se nedám, během venčení navštívím naši noru, křoví, svízel přítulu i popeliště a bráchové mne zdatně oslintají a ožižlají a poválí, takže na tu zítřejší výstavu budu mít super look, pac a pusu tvůj chudák Dobby🥰
Plnej dům je vždycky super, jak už dvojnožců nebo těch čtyř a více nožců.
Xerxová krása jako vždy 👍.
Barzojásána
Anatomicky ano, ale dcera vykoukla z okna a ptala se jestli mu něco není a pak uviděla mobil v mé ruce a dodala, aha vlastně ty ho chceš vyfotit, tak to je v pohodě. Oni ti barzojíci se fakt umí přeskládat neuvěřitelně, jenže místo abych byla pobavená, tak je furt prudím, lehni si normálně, neválet se přes hrb, žádný spaní na supermana…..nechceš vědět co je torze🙈, stejně z toho mají prdel a dělají si co chtějí.
Naše Čtyřka už není štěně. Dnes má rok, to neuvěřitelně letí. A prý fotit se ne a ne a ne a nebude. Prostě Arčí k pomilování🤗
🙈🙈🙈
Když člověk najde dobrý fyzio pro ty naše chlupatce, tak to je taky super. Kluky objednávám preventivně 1-2×ročně, vidíte, připomínka, rovnou nás zas objednám. I autista Kejný si to tam umí užít. Vana je top už mají koupený i župan 🙈a pak ta masáž, od čumáku po špičku ocasu a z obou stran. Vždycky si přeji lehnout vedle🤣
Super zprávy, jak málo stačí člověku ke štěstí, že?
Jsou to nádherní plyšáci, to bude tanec 🥰, a Sirius umí pohled kocoura ze Šreka 🤗
Moje kočičí doktorka říká, že nejlepší doba je když mají cca 2kg, naše nalezenkyně Mia a začala strašně mladá mrouskat, trápila se, konzultovaly jsme to s ní a i takto brzy kastrovaly, měla kolem půl roku a necelé 2kg, zahojila se bleskově, zákrok málem nezaznamenala, pořád lítala vzduche ,, teď má přes čtyři kila, je to aktivní holka štíhlá a mazlivá. Prý ti menší a nezatučnělí se hojí i kastrují líp.
Nápodobně. Peníze milovaný chlupatce nenahradí, ale zjednoduší rozjezd.
„Je lepší litovat něčeho, co jste udělali, než litovat něčeho, co jste neudělali.“
Toto kdysi řekl někdo slavný, nepamatuji si kdo, ale je to velká pravda, a ještě taky " nikdy nelitujte toho, co jste udělali, neboť v tu chvíli jste k tomu měli důvod. Nemrzte se, žijte na plno, i ty hvězdy co nás opustily i ty co nás provází a provázet budou si to zaslouží a vy zvlášť.
💔🦄.