Alenko, dej odkaz, třeba taky něco potřebuji 🤣
Alenko, dej odkaz, třeba taky něco potřebuji 🤣
Yoda na té fotce vypadá, jako by mu ten dům patřil. Prostě šlechtic. Naši barzojíci jedou na chlazeném melounu, máme prostě ty chlupatce rozmazlený🙈
Ano, stehno ve předu, máme opravdu na mysli stehno. Měla jsem obě rozpíchané jak jehelníček měsíc antibiotika, 2x denně a bylo mi šest, tak jsem byla prťavec. Je to nezapomenutelný.
Třeba Geriavit pharmaton, nebo vlastně jakákoliv geriatrika.
Všude stejný, pravdu díte. U nás: otázka-chlapečči nedostali sladkou tečku po snídani? Odpověď - Proč? , já na to- se koukni jak koukaj. Druhá strana - jako bys je neznala hérečky a jde dát beztak přídavek🤣🤣🤣
😍🤣
No jo no, na výstavy člověk musí mít často silné nervy i žaludek. U hodně rozhodčích je často důležitější opačný konec vodítka než pes a spousta těch, co dělají všechna plemena , tak prostě některá nakoukaná nemá. Ale je zas škoda to vzdát po prvním neúspěchu. Chce to se pobavit s někým, kdo jezdí často a nechat si poradit kam jet a kteří rozhodčí jsou normální, případně jakou třídu si vybrat a tak.
Krásné hodiny👏👏👏
Znám, vyběhnu na zahradu se čtyrkou, taky přidřepnu ke keři, ale zapomenu na to, že se za mnou trousí zbytek bráchů a panička při této činnosti znamená huraaa jdeme pomáhat. Takže pyžamo na půl žerdi, proud nezastaven, ale kleju, moc a uskakuju, protože jinak mi godzila Kejný pochcal záda 🙈, prostě nejde je nemilovat 🥰
A já Rio, u nás je vlastně každý jinak Santana =Satan, Solomon Kane=Kejný, Xandar=Dobby, Aristocrat =Arčí, Fellini=Lery, Ir=Daneček….
Je prostě bourák, krásnej, sladkej a chytrej jak vopice. 🥰
A kde si myslíte, že vyrábí Tescoma, mnoho let v Číně, má tam vlastní továrny, a nejen oni i hodně dalších.
Tleskáme a moc gratulujeme 👏
Asi bych se toho moc nebála, už mají sklady v EU, takže to půjde určitě vymyslet aby zas vše bylo za pusu.
Havraní ovčák, krásný název krásný pes, v životě jsem neslyšela a šarplanince bych si taky netipla je to takový tintítko. A děkuji za rozšíření obzorů👍
Já bych to dala takto :
1 nebo 6 Krašský
2 mareman
3 Tibet
4 rumunský
5 tornjak
7 nic mě nenapadá a ptát se AI nechci
Tak starší bráchové mají rozum, ale mladí blbne jako vždy 🙈
🤣🤣🤣🙈 To známe, ikdyž u kocoura, vet : To je ten kocourek, za jehož léčení už jste dala víc, než za vaše auto, že? Já na to, ale to není tím, že jste drazí, já mám docela levný auto🙈, prostě zase velmi zdravý kříženec, ale když nám to nebožátko hodili k domu, tak ho v tom přece nenecháme.
Kočka ponořená do kapaliny🤣🤣🤣🤣🤣🤣