Měli jsme pp pekinézku a jak mají krátký čumák, tak jazyk měla venku skoro pořád. Vždycky jsem jí říkala, zastrč si ho, okorá ti🙈. Časem si myslím, že u ní to byl už zlozvyk. Ikdyž jí třeba křivdím. Ale je pravda, že když bylo horko a Chany lítala jak raketa a potom se ochlazovala a funěla, tak jsem se vždycky divila, jak obrovskej, tlustej a dlouhatánskej jazyk se do té mini tlamičky umí vejít, protože když dávala pozor, tak nevykukoval 🤣
Bude to k něčemu, jste holky šikovný, ať už jsou jen ty dobrý dny🍀🍀🍀
Barzojové mají taky ideál jiný než já, zkráceně : vytryskat a dekorovat🙈
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Xerxova z 06.04.2026, 10:41:02
Ty fotky jsou prostě překrásný😍
Poslední dva metry toaleťáku by měly být barevné, aby člověk věděl, že jede na rezervu. Stejně jako kontrolka v autě.
Mám ráda testy, ikdyž tento byl fakt triviální, ale aspoň musel mozek trochu víc zapnout ze svátečního lenošení
Jj, lítat s jiným chrtem, teda spíš chrty, je fakt nejvíc. A ještě k tomu lítat s barzojem nebo hodně barzoji je prostě Mega. Chrtíci nebo whipetíci prý jsou moc křehcí, to prostě nebrat a ostatní chrti mají svoje specifika, takže v nouzi ano, stejně jako ostatní větší psy, ale barzoj je prý jasná volba.
Rosteme jako z vody, Čtyřka už dorůstá trojku. Včera byl Dobby(trojka), poprvé zkusit coursing. Moc se mu to líbilo, tak rozšíříme zájmy. Arčí má taky běhacího tatínka, tak uvidíme. Počasí u nás spíš nic moc, ale kluci jsou jak z divokých vajec, lítat po loukách, na to je užije. Ještě, že jsou takový maminčiny prdelky a hlídají si kde jsem a nenapadne je prchat. A Satánek stihl loni, za pár mesiců,vyjezdit klubového šampiona, tak na zbytek smečky frajeří, takže musíme občas dělat rozhodčí, protože s Kejným řešívají zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější 🙈
Krásné svátky všem i vašim zvířátkům. AI je někdy fakt zábavná🤣
Tak zkouším a vypadá to nadějně, že píšu zatím tak jak mám. Hurá, stokrát hurá a tisíckrát sláva. Ono to funguje, moc děkuji a pěkný víkend všem
Mám stejný prohlížeč jako vy a stejně si píše co chce. Ale jen tady na Chovu
Taky mi to píše opačně nebo neúplně a tak, je to boj.
On je asi princ Krasoň moooc činanej.😍
Ale to je krásnej nápad👍, Buggyra je náš zlepšovatel🤗
Taky dáváme bravecto a teda klíště zakouslý ani jedno a teda vydrží celý rok. Nevím, asi to beru jak s očkováním, víc plusů než mínusů. Stejně tak tatranky medvídci haribo a tak,vím, že to chlapečků až tak neprospívá, ale ty jejich zářící oči😍. A dožití hafiků si myslím neovlivňujeme až tak negativně, středoasiatka necelých 14let a 70kg, pitbul přes 16let , dalmatin skoro šestnáct, kanárská doga to stejné…. Ano jsem nezodpovědný majitel, ale milujeme se a to je asi to důležitý
»
Odpověď na příspěvek uživatele
tetrivek z 15.03.2026, 09:36:30
Tetřívku vám i mamině držíme pěsti a tlapky a moc fandím😍
Ji a potom jdete po ulicích s 3měsíčním briardíkem a děti ječí mamiii pomoc jde medvěd a nebo na velkého barzoje - to je mravenečník že? Prostě lidé jsou někdy fakt živým světem nepolíbení.🙈🙈🙈
Dnes bylo veselo, noví plyšáci, větrno- to kluci rádi, tak je možná něco dvakrát. Čtvrtá od konce je barzoj modifikovaný na poníka a poslední dcera nazvala šlechtic a popelář🙈, no na venčení člověk nejde prostě do gala. Krásný víkend