Aktuálně: 2 290 inzerátů289 333 diskuzních příspěvků20 873 uživatelů

Příspěvky uživatele

Dublinbarzoj

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 13.06.2026, 15:06:06 xxx.xxx.128.36
»
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 13.06.2026, 14:33:31

Je to smutné,  taky takové znám,  prostě  frustrace z nedostatku činnosti a bez vlastně i vůdce. Lidi si myslí,  že  tím,  že psa nechají růst jak dříví v lese mu prospějí,  že přece proč je drilovat, chudáky,  zapomínají,  že smečka,  hierarchie,  poslušnost,  spolupráce…., je pro ně vlastně přirozená.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 12.06.2026, 09:31:10 xxx.xxx.251.129
»
Odpověď na příspěvek uživatele Zrzavci z 12.06.2026, 07:25:26

25 proto neboť váha Arčího děleno váhou čivavy a chlupy máme do zásoby, příšerná představa teď jsem se z toho trochu orosila🤣🤣🤣🤣 vůbec se nedivím že pobavilo

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 12.06.2026, 06:44:08 xxx.xxx.128.36

Ano prdelku má krásnou a s Máťou jsou hezký duo. Nám se včera  mladí do sebe doma pustili. Dobby s Arčím. Najednou v obýváku děsně rachot a ti dva v sobě,  tak jsem zařvala,  to asi na desetinu vteřiny zaváhali a nechali toho, Dobby by i už  mazal na místo,  ale malej prý toho pindíka má víc ruskýho,  tak po něm zas skočil a ten si to samozřejmě nedal líbit. No musela jsem mezi ně vlítnout,  malýho jsem lapla za ocas a hřbet, ten zaječel,  hodil bělmo, udělal pokus sežeru tě, to se setkalo s odpovědí vyzkoušej a poznáš nepoznané, takže byl klid. Každý najednou na svém místě.  Škody minimalní 🤣, ale teda s Arčínem alias Aristocratem bude problém  ještě,  je to fakt rusák každým coulem,  úplně něco jiného  než  ti první tři,  budeme muset přitvrdit,  jinak to převezmou velcí a udělají z něj tak pětadvacet čivav 🙈

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 09.06.2026, 21:55:06 xxx.xxx.128.36

A můj milovaný hevlet pakart🤣 všichni mí známí myslí na vraždu,  když  to vyslovím🙈

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 08.06.2026, 07:30:48 xxx.xxx.128.36

Já si myslím,  že  je to zas o výchově a přístupu k nim . My naší Chanel nosili až když  jako stará ty schody fakt by ji ubližovaly. Lítala venku se smečku, občas srovnala do latě psí kluky( pita a kanára) neboť k princeznám se nečuchá,  byla schopná dělat kraviny i ve sněhu, který  byl 3x vyšší než ona…. Byla to aktivní a fakt antistresová kulička. Možná i proto se dožila  více jak 15ti let. Milovala všechny lidi a za děti by položila život. 

To máte  jak třeba  s Kelišem, je úžasný, prostě malina v jiném kožíšku,, ne omlouvá se, ty jsi Kelíšku prostě dokonalý a správný plemeno,,  a přitom já znám minimálně 3 jiné papilonky,  co jen ječí, vyjíždí a fakt vlastně nechtějí být venku,  na výstavě,  když  jsme byli poblíž,  tak jsem  si myslela,  že mi praskne hlava jak hlučeli a to to ještě dorazily čivavy,  co byly s nima k kruhu.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 05.06.2026, 10:11:47 xxx.xxx.128.36

A přitom  jsou to super antistresoví pejsci a žádný hysterky.  Je to škoda,  stejně jak je škoda,  že  mizí knírači a boxeři. 

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 02.06.2026, 15:56:20 xxx.xxx.128.36

My měli zachráněné peršanky 2, jsou to opravdu citlivý, něžný duše.  U nás  je výhoda.  Fakt velký dům a psi mají 2/4 a kočky taky takže psi i kočky  mají  čtvrtinu pro svůj druh, tam ti druzí nesmí( teda u psů pohoda, kočky to někdy poruší) a na polovině uprostřed můžou být spolu, pokud chtějí a tam jsme i my. Takže  pokud nechtějí  nemusí se potkat. Ale časem stejně jsou na jedné hromadě. Charlie taky že začátku velký oblouk od chrtů, teď už  kolem nich chodí a loví malýmu ocas. Máme ho cca 14dni.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 29.05.2026, 21:57:38 xxx.xxx.128.36

Máme  nově doma Charlieho, cca ročního kastrovaného puberťáka od podobné kočičí mámy. Ale pokud bychom tím  paní pomohli,  tak ještě  jedna kočičí dušička se klidně vejde. Máme  velký dům  a chlupatci jsou v pohodě.

Obrázek Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 28.05.2026, 21:31:33 xxx.xxx.197.197

Pokud se tresty nezpřísní, tak toto nikdy neskončí. Strašný jak můžou lidi ubližovat bezbraným.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 28.05.2026, 13:24:17 xxx.xxx.128.36

No nemyslím,  že je to o velikosti,  ale hodně o výchově,  o zážitcích toho konkrétního hafana,  o tom, nedělat z nich děti takže nepolidšťovat,  taky o genetice- ty drobky víc množí, takže na povahu nedají….

Měli  jsme pekinezku a ta by si raději uhryzla nohu než by ublížila komukoliv a to byla hrdá a milující dáma. Žádná poseroutka. Přesně jak říká standart. Srdce lva a zábavná jak opička😍

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 24.05.2026, 09:20:13 xxx.xxx.128.36

Hele ono to asi fungovat bude částečně i u psů. Kluci barzojíci se od mala navzájem uklidňují tím,  že si vykusují něžně chlupy na krku a uších. Ale nejen uklidňují, ale i hýčkají, vlastně dle potřeby a nálady. Ale antistres chování je to taky. Ale jen ti dva bráchové, takže je k tomu potřeba obrovská důvěra nebo je to naučené chování. Takže třeba by masáž uší a krku taky pomohla.

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 22.05.2026, 08:05:41 xxx.xxx.128.36

Pokusím se, ale oni jsou děsně rychlí a jsou hned daleko a já  fotím jen mobilem,  takže  jsou z nich tečky🤣🤣🤣 Zatím aspoň kamarádky roční fenka letos z jara. A naším klukům domluvím, ať tryskají kolem fotografa 🙈

Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 20.05.2026, 20:41:10 xxx.xxx.128.36

Jo a já mám zloprcky dva, teda věkem a ne velikostí, ale naštěstí zakusují jen sebe navzájem  nebo občas velký bráchy 

Obrázek
Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 19.05.2026, 09:04:49 xxx.xxx.128.36

Prostě srab a sračka nebo jak já říkám “ zoufalec”, fakt to nemáte jednoduchý, ale zjevně cesta by se našla. Větší cokoliv🤣🤣🤣a nemyslím ego

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 18.05.2026, 16:33:02 xxx.xxx.128.36

Ať vám  to dobře  dopadne a pokud bude prudit dál, tak můžeme zajistit kavkazáka nebo anatola jako tělesnou stráž.  Těm většinou stačí jeden pohled a psí i lidští případní zlouni jinou cestu najednou hledat umí a zdravit taky. A vaše drobotina by se jim líbila, té by neublížili

Dublinbarzoj
Dublinbarzoj 18.05.2026, 16:27:44 xxx.xxx.128.36

Ach jo, upřímně trpím i takto na dálku s těmi vašimi chlupatci.  Ať už  je jim jenom líp🦄