Přežili bez úhony a láska k řádění taky zůstává 🤣🤣🤣
Přežili bez úhony a láska k řádění taky zůstává 🤣🤣🤣
Nemyslím si, že klec je zlo, jen se musí používat s rozumem. My ji taky doma máme a čtyřku Arčího jsem do ní zavirala. Ze začátku, když nikdo nebyl doma a taky na noc a vždy po krmení, protože jinak se pořád mordovali a ňuchňali a skákali po sobě s o rok starším Dobbym a nedali si říct a nedali si říct. Arčí byl vyřízenej a nevyspalej a bála jsem se torze a díky velkému velikostnímu rozdílu tak, když jsme nebyli u toho i zranění. Jo, šlo je oddělit dveřmi, ale když byl v kleci, viděli na sebe a byl se smečkou, byl spokojený. Myslím si, že když klec člověk používá s rozumem a nezneužívá pro své pohodlí, tak je užitečná.
My dnes měli na vycházce barabum🙈, kluci lítali jak rakety, plocha velká, prostě rozlehlá pastvina a oni fakt umí prostor využít, ikdyž tryskají a jeden o druhém má přehled. Ne tak čtyřka Arčí. V trysku skočil těsně před Dobbyho a ten ho v fakt veliké rychlosti nabral někam zboku. Oba vyjekli, menší letěl asi 3m vzduchem a pak tvrdý dopad, větší jen cca metr zpět, je těžší a plný naráz schytal maloch. Dobby otřepal hlavu a pohoda, ale Árčí, jak naplacato dopadl a ležel, tak jen zvedl hlavu a to bylo pláče, odmítal vstát, potom teda musel, neboť jsme nelitovali a odcházeli, tak s obrovským kulháním se vydal za námi. Já raději na něj nekoukala a modlila se, aby to nebyl velkej průser, klukům jsem ho litovat zakázala, neboť by se chtěl nést a 30kg 2km k autu, no to nevím. Tak chudinka pajdal a plakal chvílemi a s Dobbym se nebavil🤣 a najednou na louce čáp a rázem vše zapomenuto, toho přece chci domů a jdu si pro něj. Velcí kluci se odvolali a mládež bok po boku hrrr pro čápa, ten si počkal, až budou kousek, už jsem se o něj bála a pak jim zamával křidly. Zvláštní, od chlupatých zvířátek se odvolají všichni, ale čáp se Arčímu prostě líbil moc. Dobrý bylo, že čtyřku vyléčil a snad teda barabum nebude mít následky. Takovou řachu jsem ještě nezažila, musel do něj napálit tak padesátkou, fakt běžel úplně naplno.
Yodovi držíme všechny tlapky, ať je to jen malá rýmečka a chlapeček zas lítá vzduchem jako normálně 👍
Barzojíci svému štěněčímu klonu taky moc gratulují a já se přidávám 👍👍👍
Krása, úplně to vidím, tady je svět v pořádku jak říká Sardullah, však dcera říká barzojíkům bráchové. Dnes v lídlu, musíme koupit bráchům polníček, oni ho rádi. A nechceš ho spíš ty? Je to xxl balení, rozdělíme se, stejně by brzy zavadl🤣. Dnešní nákup, kuřecí řízky pro kočky, polníček a piškoty pro hafíky a buřty na buřt guláš pro nás.
Všude stejný🤣
S tím vejce/vajíčko je to asi stejné jako s líná/pelichá, chová/pěstuje….🙈. Ikdyž jsem byla vždy překvapená z pěstírny akvarijních ryb, takže co teď s tím🤣🤣🤣. Prostě chovatelsti je něco mezi atomovou vědou a selským rozumem.
Jj, nejez ty activia, to je pro barzojíky, Vem si tam ten normální 🙈, prostě matka herodes🤣🤣🤣
Měli jsme pp pekinézku a jak mají krátký čumák, tak jazyk měla venku skoro pořád. Vždycky jsem jí říkala, zastrč si ho, okorá ti🙈. Časem si myslím, že u ní to byl už zlozvyk. Ikdyž jí třeba křivdím. Ale je pravda, že když bylo horko a Chany lítala jak raketa a potom se ochlazovala a funěla, tak jsem se vždycky divila, jak obrovskej, tlustej a dlouhatánskej jazyk se do té mini tlamičky umí vejít, protože když dávala pozor, tak nevykukoval 🤣
Bude to k něčemu, jste holky šikovný, ať už jsou jen ty dobrý dny🍀🍀🍀
Barzojové mají taky ideál jiný než já, zkráceně : vytryskat a dekorovat🙈
Ty fotky jsou prostě překrásný😍
Poslední dva metry toaleťáku by měly být barevné, aby člověk věděl, že jede na rezervu. Stejně jako kontrolka v autě.
A kdo vyhrál?🐣
Mám ráda testy, ikdyž tento byl fakt triviální, ale aspoň musel mozek trochu víc zapnout ze svátečního lenošení
Jj, lítat s jiným chrtem, teda spíš chrty, je fakt nejvíc. A ještě k tomu lítat s barzojem nebo hodně barzoji je prostě Mega. Chrtíci nebo whipetíci prý jsou moc křehcí, to prostě nebrat a ostatní chrti mají svoje specifika, takže v nouzi ano, stejně jako ostatní větší psy, ale barzoj je prý jasná volba.
Rosteme jako z vody, Čtyřka už dorůstá trojku. Včera byl Dobby(trojka), poprvé zkusit coursing. Moc se mu to líbilo, tak rozšíříme zájmy. Arčí má taky běhacího tatínka, tak uvidíme. Počasí u nás spíš nic moc, ale kluci jsou jak z divokých vajec, lítat po loukách, na to je užije. Ještě, že jsou takový maminčiny prdelky a hlídají si kde jsem a nenapadne je prchat. A Satánek stihl loni, za pár mesiců,vyjezdit klubového šampiona, tak na zbytek smečky frajeří, takže musíme občas dělat rozhodčí, protože s Kejným řešívají zrcadlo, zrcadlo, kdo je na světě nejkrásnější 🙈
Krásné svátky všem i vašim zvířátkům. AI je někdy fakt zábavná🤣
Tak zkouším a vypadá to nadějně, že píšu zatím tak jak mám. Hurá, stokrát hurá a tisíckrát sláva. Ono to funguje, moc děkuji a pěkný víkend všem