Je to děs, venčení, je velký adrenalin. Hafíci lítají vzduchem, telefon neudělá kloudnou fotku, jen čmouhy🙈 . Ubránit čtyřku před ušlapáním je boj, Dobi ho pořád loví, zakusuje a koulí 🤣🤣🤣, malej je z toho úplně celej rozdivočenej a kouše pak jak piraňa a pořád všechny provokuje o přídavek. Když ho dám domů, aby se nepřetáhl, tak kluci velcí, z přemíry vzrušení jdou do boje spolu 🤣🙈, ještě bude hodně veselo. Až v pondělí nebo úterý napadne sníh, tak budu mít doma víc energie než v Dukovanech🙈😍 Ale pozor, z těch asi 500fotek během hodiny a půl, náhodou někdy i jen tak stojí
Tak to je na dvě věci Sarah, taky nemůže být chvíli klid co🙈. Ať je co nejdříve Dráček zas v pohodě. Já teď byla s malým na očkování u MVDr Vavřínové, ve Starém Městě, je schopna i přijet a zdá se mi velmi pečlivá, tak kdybys neznala, tak třeba se bude hodit.
My používáme mrkev, brokolici a ovoce. Ale tam je cukrů taky dost
Hele nezastavilo, ale zas by si lidé začali uvědomovat, že s některýma věcma si fakt není radno zahrávat. Že fakt nejde myslet jen na sebe. Je to nepříjemné, ale tyto pravidla tu nejsou pro zábavu veterinářů
»
Odpověď na příspěvek uživatele
Doron z 13.11.2025, 23:57:44
Já bych Doron řekla, že reklamace asi ne, aby potom nechtěli ještě doplatek za “medvěda”😍. Framík je prostě krásnej racochejl, s těma jeho chlupama musí být neskutečně práce🙈a když vidím ty vaše fotky, tak si denně blahořečím, že jsem kdysi opravdu vybrala barzoje a ne afgána, protože mít takové chlupatce, tak se z procházek vracíme ne já a spokojení hafíci, ale já a spokojení hejkalové.
Teda samozřejmě i zbytku vaší smečky to moc sluší a fotky jsou krásný a potěší
Pusinky jsou předaný a velký kluci chtěli taky, tak jsem zdovolením přidala i jim. Prý nechápou, co na tom malým smráděti vidíme🤣, Dobi potom dělal taky důležitého a roztomilého, tak za odměnu je taky vyfocenej. Bráchové zkonstatovali, ať se mládí vydovádí, nám je stejně nejlíp u krbu, tam se zdají sladké sny a foťák prý si mám strčit víte kam. Pusinky došly, piškoty panička lakota nedá, tak si mám blbnout jinde.🤣🙈
Venčíme a rosteme. Zítra mám 3 měsíce a pohled : já nic, já tady vlastně ani nebyl, umím dokonale 🤣
Jo a už vypadám, občas, jak barzoj
»
Sardullah z 07.11.2025, 19:23:19
Že jo, to po jídle na záda, teda u nás spíš na hrb umíme krát 4🙈, taky se mi z toho dělá mdlo. Ale nedají si to vysvětlit,jak říká klasik je to marný, je to marný…..
No maličkej peče se všema a velcí s ním taky, ale Dobi si ho uzurpuje pro sebe, má ho jako soukromého plyšáka. A velcí si pak teda užívají, že se neplete mezi ně a můžou mít soukromé bratrské boje a okusování hlav….Dobi je zas šťastný, že má svého malého bráchu, jak prostě psala Zrzavcová, sudý počet je top. Jo a doma jsou zas v klidu kocouři, protože nemusí suplovat sudýho barzoje 🙈. Prostě pohoda, trochu cirkus a tak si tak nějak žijeme🤣🤣🤣
No, on už to umí i malej, viz 8 a 14 a ještě u toho příšerně vrčí🤣, všichni. Náhodní kolemjdoucí kroutí hlavama a prchají😂🤗
Parta hic v akci. Zase jsme vyrostli, už máme 9kg a jak klesá teplota, tak se samou láskou chceme sežrat. Někdy i chlupy lítají, jindy zas štěňata, ale je to fakt jen hra😍🙈
»
Sardullah z 30.10.2025, 22:17:33
Barzojíka mít budete, to je jistý, při výběru správného štěněte, to bude mazel jako hrom a na výchovu kočka, tak mu stačí jen vysvětlit jak spolu budete žít ten život a ono to při spravedlivé důslednosti jde samo. Jo a je to vlastně pes pro lenochy😉
A medvěd mě prý láskou sežereeee
Rosteme v akrobata a piraňu
Hele já podle tvaru a velikosti 💩 poznám tvůrce, to už jsem fakt praštěná, že? Teda samozřejmě myslím jen ty naše doma 🙈
Si to šifruj sama ty umělkyně mě pobavilo, ale asi mám nárok, když jsem ten tajtrdlik🤣😉
Malý úvod: lední medvěd a kungfu panda🤣🤣🤣
Pokračování večer, mažu zas pracovat
Taky mi to píše pozadu, často a od začátku. EJ to fakt opruzeniny.