Mám stejný prohlížeč jako vy a stejně si píše co chce. Ale jen tady na Chovu
Mám stejný prohlížeč jako vy a stejně si píše co chce. Ale jen tady na Chovu
Taky mi to píše opačně nebo neúplně a tak, je to boj.
On je asi princ Krasoň moooc činanej.😍
Ale to je krásnej nápad👍, Buggyra je náš zlepšovatel🤗
Taky dáváme bravecto a teda klíště zakouslý ani jedno a teda vydrží celý rok. Nevím, asi to beru jak s očkováním, víc plusů než mínusů. Stejně tak tatranky medvídci haribo a tak,vím, že to chlapečků až tak neprospívá, ale ty jejich zářící oči😍. A dožití hafiků si myslím neovlivňujeme až tak negativně, středoasiatka necelých 14let a 70kg, pitbul přes 16let , dalmatin skoro šestnáct, kanárská doga to stejné…. Ano jsem nezodpovědný majitel, ale milujeme se a to je asi to důležitý
Tetřívku vám i mamině držíme pěsti a tlapky a moc fandím😍
Ji a potom jdete po ulicích s 3měsíčním briardíkem a děti ječí mamiii pomoc jde medvěd a nebo na velkého barzoje - to je mravenečník že? Prostě lidé jsou někdy fakt živým světem nepolíbení.🙈🙈🙈
Dnes bylo veselo, noví plyšáci, větrno- to kluci rádi, tak je možná něco dvakrát. Čtvrtá od konce je barzoj modifikovaný na poníka a poslední dcera nazvala šlechtic a popelář🙈, no na venčení člověk nejde prostě do gala. Krásný víkend
Čtyřka Arčí, pravým jménem Aristocrat má dnes 7 měsíců , začátek po devítku jsou vzpomínky, 10-12 se sourozenci a zbytek dnes a je to pořád pošuk😍
No u nás zas bráchové , neboť Satánek je velkej barzoj, ale Kejný megaGodzila jsou zas pěkný páreček holčička a chlapeček🙈
Přesně🤣🤣🤣
To je na komiks na pokračování 🤣🤣🤣
Hm podivnej chlap, když jsem se psama mi nevadí, bráchové jsou obranáři,hlavně Kejný, ale vadí mi divný lidi se zbraněma.🙈 A těch se teď rojí mraky
Jsou to heeeerečky chlupatci zlatí
Držím pěsti ať je zrzavé princezně co nejdříve líp🍀🦄
Úplně všade stejný, vedro nebrat🙈, jen to naše štěně je megavysmátý
Začíná se pěkně vyloupávat zlatíčko střapatý🥰, jste hrdinové👍všichni
Přesně, a proto někteří rádoby chovatelé to zkouší tak,že když z koníka upustí dost krve tlak taky sníží a kontrola na nic nepřijde🙈
U nás zatím jen lehce nad nulou a mlha, kluci řádí jak černá ruka, hlavně trojka se čtyřkou🥰