A takhle to byli ve skutečnosti 🤣🤣🤣 trocha sněhu a kluci jsou v sedmém nebi. Ale co bychom pro ty naše lásky neudělali, takže jsme zanechali focení a hybaj do závějí🤣🤣
A takhle to byli ve skutečnosti 🤣🤣🤣 trocha sněhu a kluci jsou v sedmém nebi. Ale co bychom pro ty naše lásky neudělali, takže jsme zanechali focení a hybaj do závějí🤣🤣
Ještě, že máme tu AI, jinak teda nevím jak donutit kluky pózovat. Jsou přešťastní a lítají, ikdyž křídla nemají🤣. Přejeme vám všem, hodně zdraví, štěstí, lásky, dobrých lidiček kolem, úspěchů a prostě dokonalou smečku. Pac a pusu na to🍾🍾🍾
Oooo, setkání s divočinou, a důstojní byli asi proto, že jsou si vědomí své síly. Musel to být opravdu zážitek. Ikdyž chápu, že ne úplně beze strachu. Foxteriéři jsou frajeři, že tak krásně vyřešili situaci a vy taky.
Závidím, to muselo být krásný
Ti jsou sladcí a vočáček se teda setsakra krásně vyloupl😍
Moje nejdražší kočka je nalezenec, jak říká pan doktor: jo to je ten, jehož léčení vás už stálo víc, než vaše auto. Ale to je blbej úhel pohledu, mám celkem levný auto🤣. Asi i proto, že těch zvířecích nešťastníků je pořád dost a mají prioritu, aby žili kvalitní život a autí sice není leštěnka, ale spolehlivý pracant tak co.
Štěnítko je pěkná potvora. Jednomu z bráchů říkám Satáně, ale přitom Santana je zlatíčko a maminčin bobánek a Kejný taky. Doby - trojka bílá, to už je raketa a zloduch, ale pořád nemá na Čtyřku Arčiho. To je převtělený ďas a satan a běs v štěněčím kožichu. A to má teprve 4 měsíce. No velebnosti, co z tohoto vyroste🙈.
Venčíme svátečně, kluci jsou po cukroví jak kdyby byli nadopovaní🤣, ale je to hezký , jak jsou šťastní. Malej je už skoro velkej, ale společný venčení pořád hrozí ušlapáním, takže se koná jen jednou denně 😉, a náš pátý Bruno prý chce hlavně klid a něco nezdravýho dobrého, jo a hlavně netýrat focením. Co taky máme chtít kmetovi smečky. Jo a kočičáci to sledují nejraději od krbu a všichni posílají pac a pusu😊
Žínko,prosím o tip. Dcera chce teď nějakou novou kosmetiku a po korejské….pokukuje, jen je toho hodně a každý si chválí to své.
Jinak přeji všem krásné svátky, zdraví a pohodu. Mějte se vanilkově.
Juuuu, gratulujeme 👍👍👍
Šikovnej bráška, držíme mu pěsti i na zítra 🍀
Jsou úplně boží, palec nahoru aspoň tisíckrát za vaši péči 👍
Vysavač to uklidil, ještě teď ho z toho břicho bolí 🙈. Nejhorší bylo, že jsem se nemohla rozčilovat, smát, plakat…., kluci by se buď chtěli radovat se mnou nebo utěšovat, případně by se klidili z dosahu a vše bylo špatně. Takže jediný povel: zůstat, neheeejjjbbbaaat se! Malej Arčí, všechny kočky a tři barzojí ocasy ,co sebou mávaly jak na prvního máje neposlechli 🤣, tak vznikla sněhová bouře. Já popadla vysavač, pytel na odpadky a hodina a půl brigády zajištěno. Kluci samozřejmě museli pomáhat, žejo. Odpoledne po práci další dvě hodiny a peří už se nachází ojediněle a zásadně v jiných místnostech nebo patrech🙈. Stejně jsem si za to mohla, peří a barzoj fakt nejde dohromady 😉
My měli dnes ráno, v obýváku 10cm sněhu, aspoň jsem si to myslela, když jsem rozespalá vešla🙈. Všude bílo , uprostřed vysmátí kluci barzojíci, kolem čičiny a vločky se snášely🤣🤣🤣. Na druhý pohled jsem pochopila 😉. Doby našel velký péřový polštář, půjčil si ho a ten za přispění zbytku bouchnul. A jak frajeři nadšením mávali ocasama, tak peří lítala úplně všude. Prý takovou srandu už dlouho nezažili a kočky samozřejmě pomáhaly🙈. Ještě teď večer vyplouvají pírka z nejnemožnějších míst a samozřejmě máme opeřený bobky🤣🤣 a pak prý vánoční úklid, vzdávám se, hlavně šťastný a veselý👍
Taky nesnáším toto období, loni 25.12. zemřel táta, rok předtím, na Silvestra máma. Takže to šťastný a veselý má už úplně jiný rozměr . Ještě mám k tomu doma dva nemocné chlupaté dědečky, tak bojujeme, ale jsem býk, pořád vidím tu sklenici poloplnou. 🙈, takže svátky? hurá, bude víc volna, budu víc s klukama a Miuší(jediná holka - černá kočka), vypiju trochu vína s přáteli a rodinou a úplně, na chvilku vypnu🍀
Taky jsme přistřihovali, vlastně jsme zkracovali na délku srsti toho 4 měsíčního kotěte, co vlastně máte 🙈, ono je každá rada na dálku na nic. Každá kočička je jiná, má jinou srst. Někomu stačí zkrátit na 3cm, jiný potřebuje vystříhat málem na kůži, chce to vyzkoušet.
Další hvězda na nebi, další díra v srdci. Držte se.
U nás už skoro 14 dní přes den mínus 1 až 3 přes noc mínus 3 až 10, někdy sluníčko někdy mlha. Listopad byl podivný, snad se prosinec vrátí k normálu. Nás netrápí bláto, ale skoro každý den ledovka na silnicích
Bylo krásně, kluci spokojení a občas i překvapivě v klidu. I oni užívali sluníčka a kochali se výhledem. Malej roste jako z vody a je teď prý za pitbula. Nejoblíbenější zábava: útok, zákus a trhej🤣
Já dávala Karsivan cca od 8 vždy 2x ročně 3mesice