Jsem to ostuda Elišáka Jsem nepochválila . To se kaju. Elišáku, jak psala Doron jsi úžasná. Za ten maraton veliký obdiv
Jsem to ostuda Elišáka Jsem nepochválila . To se kaju. Elišáku, jak psala Doron jsi úžasná. Za ten maraton veliký obdiv
Byli blbě vycvičení(ti chlapi), nebo měli moc vysoko nos. A dělali ramena na hafíky🤣🤣🤣
Efík je superpes, kde se v tak malém psovi bere tolik běhací energie. O caniscrossu jste neuvažovali nebo o podobných běhacích psích sportech?
Moc gratulujeme Framíkovi, za udělanou zkoušku a i za radost, kterou udělal nejen paničce, ale i nám😍. Jo a Dragoušek je šikulka rozumnej, přece už má odmakáno, tak se nebude honit👍
Zlatíčko chlupatý😍
Povaha už je trošku poznat teď, uvidíme, co z něj bude. Zatím je nebojácný tygr a přitom uvnitř klaun, který chce okolí bavit. Máme ho krátce, ale velmi intenzivně už projevuje svoji lásku. A krásný je, že když usíná, tak si vždycky chvilku povídá sám se sebou.( taková směsice kouření, mručení)😍, je zas úplně jiný než Santana, Kejný nebo Dobi.
Chci být Cherry a zůstat v posteli, bohužel někdo vydělávat musí 🤣🤣
Podzim je fakt krásný, mohlo by to takto vydržet tak do 15.prosince. Pak tak do konce února ladovská zima a šup rovnou do jara. Objednávka je odeslána, jako každý rok, ale teda zatím to nikdy neklaplo🙈🙈🙈
Keliš je veeeeliká šikulka. 😍😍😍 Kluci chrtí na všechny překážky čučí tak, jako by chrty žraly🤣. Ale třeba maličke Ari bude dělat barvě čest a pokelišuje se.
A vejdou se k vám i čtyři barzojí kobyly? Plánujeme jarní výletování.
Kluci jsou něžní, ale i trochu žárlí. Ono si to sedne. Chce to pár dní. A kočičáci jsou zvědaví jak opice.
Říkáme mu Ari nebo Čtyřka, (oh kdyby vyrostl v stejného krasavce jak Tobias z Divergence…..)🤣🙈
Děkujeme, to zdraví je nej u všech. Bráchové nedávno byli taky takoví prckové a 15.září oslavili 5 let. A Dobi bude mít v úterý rok. Děsně to letí🙈. Vždyť pamatuji, že nedávno byl Yoda taky mimi a spousta členů Choví smečky s ním.
Už venčíme Čtyřku😍. Představujeme vám Aristokrata Silent Enigma. Hurá jsem v novém doma😍
Po patnáctém budeme venčit už Fantastickou čtyřku😍. Nejmenší roste jako z vody a už prý trénuje do kruhu🥰
Hodně sil k překonání prázdna. Je to nespravedlivý, bůh nám dal vlhký čumáčky, ale proč jim tak krátký život.😭
Ph, krásně vysvětleno 👍. Úplně to vidím, mnohokrát jsem zažila, hlavně s Danem-dalmatinem přesně jak píšete. Ale i pro někoho “hloupí” chrti umí překvapit. U nich je hodně vidět, že si vše promýšlí. Vždycky vědí, co by měli dělat, ale ne vždy jsou ochotni spolupracovat. Moc vám držím pěsti.
Kluci dostali nového vlka, tak řádili na zahradě a ve výběhu. Jo a hračka pořád žije🐺