Kriste pane, příšerná zpráva. Moc mě to mrzí, fakt upřímnou soustrast a myslím na vás 😭
Kriste pane, příšerná zpráva. Moc mě to mrzí, fakt upřímnou soustrast a myslím na vás 😭
Máme koženou sedačku a pokud je kvalitní kůže, tak v pohodě kočky přežije. Bych řekla, že vydrží víc než látková. Pokud kočka na ní normálně žije, běhá… tak netrpí, drápky brousit si je zatím na ní nenapadlo. To spíš barzojík v nestřeženém okamžiku sežral kousek křesla. Tak jsem mu říkala: “ ty de…., pokud ti bude blbě, tak tě napřed zachráním a pak, až uvidím ten účet, tak přerazím.” Jsou to prostě miláčci.
Ph má pravdu. Vlastně stejný princip jako máme my, ale jiná forma. Cinknu na zvoneček: dostanu pamlsek, cinknu na druhý : jdu ven, třetí znamená : jdeme o mě pečovat. Moc dobře vědí, který co znamená a že jen někdy má cenu zvonit, protože mimo hrací dobu trpíme selektivní hluchotou. Prostě hra pro hravé pejsky i páníčky.
Zač je toho boxer 😀🤣😍
Xerxová to je práce chlapa ne moje, on to má tak nějak zhúry dáno, oni se na sebe podívají a ví. A větě “ že v tom hafíka nenecháme, on není zlej jen trochu rozcapenej” neumím odolat.Možná už jsem někdy psala , on zachraňuje a já vydělávám na veterináře a masenko. 🙈 prostě taková normální rodinka
Ano, jen za posledních 20let 8 psů kteří byli buď předtím rok v kleci a i krmení tak dostávali ( třeba anatol od Desenského, ale ten už byl čtvrtý převychovatel), nebo je chtěli pro agresivní chování utratit nebo si nevěděli rady a byli zoufalí. Nikdy nás žádný nezranil ( teda mě lehce 3 z nic, ale to byla moje chyba a jen varování, že na páníčka a holčičku se neječí nebo jen za pevnými dveřmi)
Teď nemáme žádného psa s osobností ( říká chlap) , posledního záchráněného jsme bohužel letos v patnácti a něco museli nechat odejít a jak se pomnožili barzojíci není na ně moc místa, předtím nebylo místo na barzoje, když bylo doma několik rabiátů,ale jeden až dva se vejde a on se zas nějaký vyskytne. Blbý je, že to většinou byli starší psi velkých plemen, a to nese hodně loučení po pár letech a já to čím dál hůř snáším a doma ostatní taky.
Foto číslo 8 je superúsměv 😍
No my měli doma takových několik, někdy i ve stejnou dobu více a opravdu většinou velkých. A nejen psů. A nemyslím si, že jsme sluníčkáři🤣, jen by každý měl dostat šanci. Jo a dítě doma od mimina do jejich současných 19ti.
Ze začátku nechat nové i staré WC a buď ho váš kocourek časem vezme na milost nebo nee. Pomáhá najít klidné místo, dát do nového trochu použitého kočkolitu z původního…., ale někdy opravdu nepomůže nic. Hlavně trpělivost.
Žejo, právě jsem si říkala. Tak proč panikařit a prchat.🤣🤣🤣
https://tv.idnes.cz/zahranicni/turista-rumunsko-medved-telefon-utek-auta-silnice-hory.V260730_115922_idnestv_pech
Medvídek ve velikosti Giny nebo vlastně omlouvám se, bílá medvědice bude větší
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-v-japonsku-zachranili-25-kocek-ktere-po-zemetreseni-uvazly-v-poskozene-budove-40590686
Mám ráda pozitivní zprávy
Hele myslím si, že platí vše, korunky nebo držení pěstí. Aspoň druhá strana ví, že v tom není sama. Šutříku držte se. Chápu jak to máte nastavené, jsem na tom podobně, ale občas přijmout pomocnou ruku může prostě ulevit.
Protože zlý vlk sežral babičku v Karkulce a když se zadaří může být i vlkodlak. Rysodlaka neznám, jen ty roztomilý kuličky z večerníčka. Prostě temná historie, legenda a síla kolektivu(vlčí smečky), nebo je to všechno jinak,🙈 ale zajímavý dotaz
Je to mazaný Zvíře, má naprostou pravdu.
Dnes jsme venčili jen kolem komína, ale na pracovní kávě jsme potkali toto sladký stvoření. Je to 2měsíční dlouhosrstý whipet, tak třeba tato dávka megaroztomilosti potěší. A měl i super staršího hladkosrstého bráchu
Já chci taky dva
I my máme heslo pomooooc honí mě chchrrrrrrt! Akorát, že minule, když jsem na louce řvala tuhle hlášku a banda za mnou běžela jak houpací koně,(normálním během by mě totiž nehonili, ale mizeli by mi v dáli), tak jsme zastavili provoz na silnici. Zírali fakt jak puci a doteď mi není jasný, jestli mě chtěli zachraňovat nebo zavřít do Šternberku do blázince🤣🤣🤣
Máte velkou pravdu, ono to pojmenování té jinakosti je často klíčové a hlavně maskovat umí i zvířata. Měli jsme psycho kocoura( většinou zlatý, ale občas zabíjel a to i mou maličkost a já pak léčila otravy krve), zjistily se změny na mozku a naučili jsme se spolu žít , teď máme autistu Kejnýho(toto je laická diagnóza), přesné rituály a brácha mu zjednodušují bytí a dceru se spoustou divergencí(asi proto, že ji 3 hodiny dusili při porodu) , k pojmenování jsme se vlastně dostali jen částečně, vzdala jsem to v jejich 6 letech, kdy jsem četla hodnocení psycholožky a vnímala nepravdivé odpovědi malé při jejich soukromé konverzaci a pak se jí ptala proč to dělala, tak mne naprosto odzbrojila její odpověď, “ mámo, ona byla unavená a chtěla to slyšet, tak jsem jí udělala radost”🤣, prostě si ji vodila jak pimprle. Tyto děti jsou extrémně empatické . Takže diagnózu jsme vzdaly a naučily jsme se s tím žít, ikdyž asi to není ideál.
To bude, bude to má jediná pididovolená letos, takže kluci budou za šlechtice a galantní složku a já vypínám vše kromě pudu sebezáchovy a jede se mnou aspoň 10litrů vína a dcera jako námezní síla, no prostě malý auto🤣🤣🤣🤣. Ale to je malý problém.