Ano hlazení je složitý, takže to chce 4 psy a hladíme na etapy vždy 2 a 2🤣🤣🤣
Ano hlazení je složitý, takže to chce 4 psy a hladíme na etapy vždy 2 a 2🤣🤣🤣
Hele mezi jedním a dvěma hafíky je velkej rozdíl, ale mezi dvěma a třema a pak čtyřma to tak strašný není. Akorát ti mí jsou velicí a mám zatím na ně malé auto.
Rok a jeden den a pořád stejně praštění🤣, miluju tu jejich bratrskou lásku
Plši jsou kouzelní, ale když začnou běhat na půdě, tak mám pocit, že se tam přestěhovalo minimálně tuří stádo 🙈. O Foxe bych se nebála. Naše máma liška chodí pouze v zimě a pak když je ke konci březosti a pak má liščata. Prostě ve dvou vlnách. V zimě a pak duben - červen, už dva roky po sobě. Vždycky ji opláču a v její dobu najednou vykoukne z příkopu a jak pozná auto už metelí. Třeba to bude u vás to stejné. Držím pěsti Horsano, ať zdraví slouží všem a daří se na co sáhnete.
Krásný rotvajleří oči má babča a ještě hezčí úsměv.
Moji bráchové mají dnes 6 let. To tak letí, až to pěkný není
Jj, já mu říkám lego z krabičky, je fakt vtipnej, jen tak mimochodem, foceno různé dny, on je prostě skládací 🤣
Tak ať přibude nějaké štěně do Choví rodiny. První foto z výstavy v Olomouci- malá sladká švýcaračka a další tři malý Fabio, další chrt v rodině, ale u neteře, ne u nás. Má cca 2a půl měsíce a je to megakomik.
https://www.centrum.cz/clanek/argentinska-doga-bily-sval-s-tvari-vyhazovace-ktery-potrebuje-cloveka-s-mozkem-ne-s-egem-291142
Tento autor se mi líbí
Rádi vás uvidíme, s tím očkovákem má Alenka pravdu, ten je potřeba. A v neděli tam bude i moje Čtyřka a Alenka o něj bude pečovat. Posílám časový harmonogram 1 a 2 fotka sobota a 3 a 4 neděle, jsou tam časy a počty pejsků i plemena, které každý den uvidíte. A raději dorazit dopoledne, odpoledne už jsou jen závěrečné soutěže.
Je to blbě čitelné tak snad přeluštíte. Když tak na floracanis jdou harmonogramy stáhnout
Sardullah mě zabije těmi svými vtipy. A pak zdědí kluky a Gina se z toho picne🤣🙈
Je to tak, stránky mají i leták z loňska. Výstava je teď, v sobotu a neděli, pokud vás zajímá časový harmonogram a kolik psů z kterého plemene kdy je, tak pošlu.
Sobota a neděle mezinárodka v Olomouci. Moc hezký výstavy dělá místní pořadatelský tým. 👍Super atmosféra, krásný prostředí, když vás přestanou bavit hafíci, tak můžete skáknout do skleníků, třeba na kaktusy.
Šedý, chlupatý, von to snad bude vlk🤣🤣🤣🤣, Sardullah děkuji moooc a ještě víc, všechno bylo dobrý, ale todle mi zlepší nejen den, ale aspoň týden 👍
Splníte, jste šikulky, vy I Keliš😍
A Vovčáček je parádní kus psa a fakt kouše s vášní( omlouvám se, za lidské přirovnání, ale prostě mi to na něj sedlo )👍
To mi nedělejte, mám fakt bujnou představivost . Jen jsem si Gině připředstavovala ty velký dlouhý uši
Mimozemšťané 🤣
Barzojíci umí taky super německého ovčáka ( obě perfektně nahoru), nebo klapoouško ( jedno nahoru, druhé napůl překlopené), kontrola u ušního( obě obráceně) a mnoho kombinací výše uvedeného.🤣, jak poeticky píší v popisu plemene, tak tvar růžového lístku teda jim jde taky. Uši jsou prý zvláštní entita jak tvrdí dcera. A Mistr Yoda je další super příklad.
Chápu tu touhu. Vítr cítit na tváři. Nespoutaný prostor. Vždycky když kluci, jak já říkám, “vlají ve větru”, (to znamená, že všichni stojí jako sochy, zasněně koukají do neznámá a vítr jim čechrá srst), tak vlaju alespoň v myšlenkami s nimi 🙈. Kdybych neměla povinnosti vůči rodině a zvířátkům, tak jsem tam hned a kdybych měla pasivní slušný příjem, tak aspoň na dva měsíce. Ať už v Kyrgyzstánu, Uzbekistánu, Mongolsku…
Proto i mám asi blízko k chrtům a pastevcům. Prostě jsou nespoutaní, ikdyž vás milují.
Hezký příběh, mám ráda dobré konce
https://medium.seznam.cz/clanek/veronika-jelinkova-aristokrat-ktery-lovil-vlky-barzoj-byl-elegantni-chrt-stvoreny-pro-nebezpecny-lov-315694
Tak další chrt, ale toto je jiný autor, víc nudy, více polopravd a zavádějících informací, ale válí se nám v obýváku, tak jsem musela.