- Příspěvek #221666
- Nahlásit
Krása, jste šikulka, zákon smečky - jsem sám, tak to je špatný - jsem sežrán, nic neulovím, je mi zima, nemám si s kým hrát, nikdo mě neňufňá…. , jste dokonalá smečka a vy alfa jak vyšitá.
Krása, jste šikulka, zákon smečky - jsem sám, tak to je špatný - jsem sežrán, nic neulovím, je mi zima, nemám si s kým hrát, nikdo mě neňufňá…. , jste dokonalá smečka a vy alfa jak vyšitá.
Krásný nápad 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Být udavačem je vždycky ubohé a může to dělat jen totální zoufalec. Nic zlého nepíšete, ať si to dno společnosti poslouží, když nemá smysluplnější náplň. Vlastně je to chudáček bezpáteřáček, smutný život žije.
Nic, proto je tolik stylů, plemen, značek…., aby si každý vybral, co mu blízké jest.
Krása 👍👍👍
Škoda že tu není Zrzavcová, úplně vidím její výtvarné dílo - vás s jezevcem pod paží a kavkazák v piafě🤣🤣🤣, úžasná představa, bude se mi o vás zdát 👍
Neřešte, zítra dorazí Aminavast a Ipakytine, ve středu nebo čtvrtek jdem na krve, uvidí se, třeba plaším zbytečně, ale děkuji.
A nemůže mít u té kastrace u fen vliv to, co všechno fence odeberou?Prostě jak je kastrovaná? Možná blbá připomínka, když tak se předem kaju😉
Krokodýl je náhodou super, jednoho jsme měli doma cca 5 let, teda ne krokodýla, ale kajmana, úžasné a chytré stvoření. Přerostl naše možnosti, aby se měl tak, jak si zaslouží, tak jsme jej darovali dál.
A už je zákaz jejich chovu jako u mývala, invazivní druh, už s nosálem máme smůlu.🙈
Středoasiatka to samé, koukala proč by měla kousat do někoho, kdo jen šaškuje, moc dobře uměla rozlišit, kdy je potřeba zasáhnout, vždy bleskově, jak kobra,konala. Bez příčiny byla úplně otrávená, co zas chceme. 🤣🤣🤣
Malinko odbočím, na podporu funkce ledvin Pronefru? Aminavast? Oboje? Budu to řešit s naší veterinářkou, ale chtěla bych i nějaký doplněk tak trochu jako prevenci.
Děkuji za tipy
😪, tento chudák potřeboval pomoc, byl zmatený, motal se, možná stažený autem, nevím. Obě záchrané stanice mi řekli, že jezevce nepřijímají, že jsou to potvory, že je nezajímá, když ho přivezu, i veterináře jsem chtěla zaplatit, byli hodně laxní. A jezevce na zahradě, kde pobíhají psi, taky nechcete. Je to cca 2roky a dodnes mně trápí, že jsem se o něho nepostarala víc a nechala se tak snadno odradit.
Mám chrty, psy na h…., ale jsou šťastní a to je nej. Framík je šťastnej a třeba příště posměváčkovi ukousne, pro radost všech zúčastněných, kus zadnice. Francouz nebude nikdy Belgičan ani Němec…, moc vám fandím.
Satan se vznešeně jmenuje Santána 🤣🤣🤣
Jedinkrát jsem volala záchranou stanici kvůli jezevci, byl zmatený u nás na zahradě, nabídla jim, že ho odchytime a dovezeme, poslali mne někam a řekli ať zavolám myslivce, a to jsem vyzkoušela dvě z okolí 🙈😬
A už vím, kam pojedeme příští rok na dovolenou. A to jsem si myslela, jak Rakousko neznám.
My dnes venčily Satana nejprve na výstavě v Salzburgu, a další šampionát je doma a potom nádherné jezero Mondsee.
Ale Yoda je prostě jednička, je úžasný 👍👍👍
Ty jsou kouzelný, na základě dnešní diskuse jsem právě doma básnila jak voní štěníci, jo a ještě pak u dospělých hafanů packy a prý jsem trhlá. Ale jsem na to hrdá .
Já vím, ale problém je čas, ten nemám, právě si myslím, že víc rozmazlování by si zasloužili. Ale zas nechci, aby je někdo honil jak nadmutý kozy. Taky jsou zvyklí na velikou volnost a stálý přísun potravy a vody. Jen toho lidského kontaktu mají fakt málo. Zdá se mi, že tím strádají a to mě štve.